civil_emp έγραψε:Ευχαριστώ. Για την εφαρμογή 3 κανεις, να τσεκαρω τα αποτελέσματα?
απο αυτά που είχα σημειώσει εγώ s = 4.976 % Hκ=752.26 και Hw= 1881.72
Συντονιστής: University Editors
civil_emp έγραψε:Ευχαριστώ. Για την εφαρμογή 3 κανεις, να τσεκαρω τα αποτελέσματα?
Elendil έγραψε:Οι σταγόνες δε θα εξεταστούν γιατί δεν έχουμε κάνει άσκηση πάνω σ'αυτές. Σύμφωνα με τον κ.Γλαρό, η μία άσκηση του διαγωνίσματος θα είναι Bruckner, όπως η άσκηση που παραδώσαμε, και η άλλη θα αναφέρεται στις ισόπεδες διασταυρώσεις (συμβολή οδών - τρίτοξο) [Αν κατάλαβα καλά, οι ανισόπεδοι θα πέσουν ως θεωρία]
ingenieurin26 έγραψε:Elendil έγραψε:Οι σταγόνες δε θα εξεταστούν γιατί δεν έχουμε κάνει άσκηση πάνω σ'αυτές. Σύμφωνα με τον κ.Γλαρό, η μία άσκηση του διαγωνίσματος θα είναι Bruckner, όπως η άσκηση που παραδώσαμε, και η άλλη θα αναφέρεται στις ισόπεδες διασταυρώσεις (συμβολή οδών - τρίτοξο) [Αν κατάλαβα καλά, οι ανισόπεδοι θα πέσουν ως θεωρία]
Συμφωνώ κι εγώ με τον Elendil ότι ο κ. Γλαρός είπε ότι το τρίτοξο είναι SOS, όχι ότι αποκλείω και τους ανισόπεδους για άσκηση.
civil_emp έγραψε:Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εφαρμογής 3, από το φυλλάδιο ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΠΕΔΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ.
Είναι s=-5% και Hk=750, Hw=1866,67. Δεν βρήκα τη λύση στο τετράδιό μου, και πρόσπαθησα να τη λύσω μόνος μου γι' αυτό ρωτάω.
d3ckart έγραψε:απο αυτά που είχα σημειώσει εγώ s = 4.976 % Hκ=752.26 και Hw= 1881.72
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες