- capt.04bcda866abc43299c870224816cd5f8.greece_riots_xdm124.jpg (28.11 KiB) 3064 προβολές
φωτιάαα

ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ?
gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους
ingenieurin26 έγραψε:gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους
Xμ... ε δεν μπορώ να μην ρωτήσω τώρα! Οι πέτρες προς τα ματ πως δικαιολογούνται ?
1) Είναι σκληρές οι ασπίδες και δεν κινδυνεύουν ?
2) Χρυσαυγίτες είναι, καλά να πάθουν ?
Και μετά γιατί να μην σου ρίξουν δακρυγόνα ? Γιατί να μην σου σπάσουν την πορεία ? Πως θα νιώσει ασφάλεια ο κόσμος για να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει μαζί σου ?
Και δεν είναι ότι μου έβαλε κάποιος λόγια ή είδα πολύ τηλεόραση (δεν την άνοιξα καθόλου από την κυριακή) , απλά μου είπε μια φίλη μου ότι είδε στην τηλεόραση εαακίτη από τη σχολή μας να πετάει πέτρες (+ ότι τα 'δα κι από κοντά).
Δεν ξέρω πόση οργή μπορεί να χει κάποιος μέσα του, αλλά το να κουβαλάει πέτρες μέσα στην τσάντα του για να τις πετάξει σε οποιονδήποτε το θεωρώ ακραίο.
ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ?
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης