Τι γίνεται???....

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Τι γίνεται???....

Δημοσίευσηαπό sepsis » Παρ, 12 Δεκ 2008 11:04 pm

capt.04bcda866abc43299c870224816cd5f8.greece_riots_xdm124.jpg
capt.04bcda866abc43299c870224816cd5f8.greece_riots_xdm124.jpg (28.11 KiB) 3064 προβολές

mpatsoskamaravo2.jpg

grecia39.jpg

φωτιάαα :twisted:
sepsis

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Παρ, 12 Δεκ 2008 11:22 pm

ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ? :o

δυο ενδεχόμενα παίζουν..ή υπερβολικά αναίσθητος θα είναι , ή θα έχει σκάσει τόσο πολύ απ τη στεναχώρια που θα βγήκε έξω να ξεχαστεί(ε εντάξει , τα μπουζούκια είναι λίγο τραβηγμένα αλλά τεσπα..δεν πειράζει..αν μπορεί να βρει την όρεξη οκ..)..

τώρα οι δαπιτες, σιγά που θα θρηνήσουν κιόλας.. αηδία ..πραγματικά αηδία..(τους κράζω πολύ αλλά είμαι να σκάσω τον τελευταίο καιρό..μου τη δίνει η απάθεια κάποιων...η ψηφοθηρία ακόμα και σε τέτοιες στιγμές.. :( :( :( )...
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 12 Δεκ 2008 11:22 pm

Να πω πως το σκηνικό με το μπουρλότο στον ΜΑΤά το ατένισα από τον 4ο όροφο της Νομικής και αν μη τι άλλο ηταν εντυπωσιακό! :lol: Πάντως να ξεκαθαρίσω πως ο μπάτσος δεν παθαίνει και τίποτα, μην νομίζεται δλδ ότι κάηκε ή κατι τέτοιο, έχουν ειδικές στολές και δεν νιώθουν, η στολή στο πλυντήριο να φύγει η μαυρίλα και ειμαστε οκ :lol: (γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους)
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Σάβ, 13 Δεκ 2008 1:17 am

"Ένα ολόκληρο γήπεδο κόχλαζε, φώναζε και πέταγε μπουκάλια εκείνη τη στιγμή. Εύλογο είναι και εσύ να αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο εθιμικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα. Όποιος δεν έχει πάει γήπεδο, δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει γίνει αυτές τις στιγμές. Όταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρεις εκείνη τη στιγμή"...

Τάδε έφη...Πρετεντέρης!!!Από τότε που πέταγε μπουκάλια στο γήπεδο! Και τολμάει και μιλάει κάθε βράδυ το φίδι :evil:
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 13 Δεκ 2008 1:42 am

gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους

Xμ... ε δεν μπορώ να μην ρωτήσω τώρα! Οι πέτρες προς τα ματ πως δικαιολογούνται ?
1) Είναι σκληρές οι ασπίδες και δεν κινδυνεύουν ?
2) Χρυσαυγίτες είναι, καλά να πάθουν ?
Και μετά γιατί να μην σου ρίξουν δακρυγόνα ? Γιατί να μην σου σπάσουν την πορεία ? Πως θα νιώσει ασφάλεια ο κόσμος για να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει μαζί σου ?
Και δεν είναι ότι μου έβαλε κάποιος λόγια ή είδα πολύ τηλεόραση (δεν την άνοιξα καθόλου από την κυριακή) , απλά μου είπε μια φίλη μου ότι είδε στην τηλεόραση εαακίτη από τη σχολή μας να πετάει πέτρες (+ ότι τα 'δα κι από κοντά).
Δεν ξέρω πόση οργή μπορεί να χει κάποιος μέσα του, αλλά το να κουβαλάει πέτρες μέσα στην τσάντα του για να τις πετάξει σε οποιονδήποτε το θεωρώ ακραίο.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 13 Δεκ 2008 1:59 am

ingenieurin26 έγραψε:
gandalf έγραψε:γιατί δεν είμαστε και με την ατομική βία και με τέτοιους όρους

Xμ... ε δεν μπορώ να μην ρωτήσω τώρα! Οι πέτρες προς τα ματ πως δικαιολογούνται ?
1) Είναι σκληρές οι ασπίδες και δεν κινδυνεύουν ?
2) Χρυσαυγίτες είναι, καλά να πάθουν ?
Και μετά γιατί να μην σου ρίξουν δακρυγόνα ? Γιατί να μην σου σπάσουν την πορεία ? Πως θα νιώσει ασφάλεια ο κόσμος για να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει μαζί σου ?
Και δεν είναι ότι μου έβαλε κάποιος λόγια ή είδα πολύ τηλεόραση (δεν την άνοιξα καθόλου από την κυριακή) , απλά μου είπε μια φίλη μου ότι είδε στην τηλεόραση εαακίτη από τη σχολή μας να πετάει πέτρες (+ ότι τα 'δα κι από κοντά).
Δεν ξέρω πόση οργή μπορεί να χει κάποιος μέσα του, αλλά το να κουβαλάει πέτρες μέσα στην τσάντα του για να τις πετάξει σε οποιονδήποτε το θεωρώ ακραίο.

Σίγουρα δεν έχεις ακόμα αρκετές εμπειρίες από ματάδες αλλιώς θα γνώριζες καλά ότι δεν χρειάζεται να πετάξεις πέτρες για να σου ρίξουν δακρυγόνα, δεν χρειάζεται καν να αρχίσεις εσύ να προκαλείς αφού πάντα κάποιοι ματάδες θα προλάβουν να σου βρίσουν πρώτοι μάνα, σπίτι και ό,τι άλλο έχεις ή ακόμη και να σου πετάξουν αυτοί πέτρες. Και στην πρώτη σου αντίδραση, έστω και λεκτική, θα φας το δακρυγόνο ή την φυσουνιά στη μούρη. Και γκλομπιές στο κεφάλι βεβαίως βεβαίως. Ε, μια δυο τρεις, δεν θέλει και πολύ ώστε την επόμενη φορά να αντιδράσεις πετώντας κάτι πιο σκληρό και στερεό από μια ύβρη.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gandalf » Σάβ, 13 Δεκ 2008 2:07 am

Χμ...όταν είπα "δεν ειμαστε" δεν εννοούσα γενικά αν και δεν το διευκρίνισα, δεν εκφράζω τις απόψεις "όλων" ;) Από εκεί και πέρα οι πέτρες είναι μια συζήτηση, καταρχάς πέτρα και μολότοφ στα ματ δεν ειναι το ίδιο, γιατί απ' την πρώτη κατα βάση λόγω εξοπλισμού δεν παθαίνουν τίποτα (πέρα της πίεσης) ενώ απ' τη δεύτερη μπορεί ο άλλος να καεί (και εκεί έθεσα το ότι δεν ειμαι με την ατομική βία και με τέτοιους όρους, δεν θέλω σε καμιά περίπτωση πχ "να πεθάνει ένας μπάτσος"), αν και με τις καινούργιες στολές ούτε και από αυτό μαλλον κινδυνεύουν. Δηλαδή διευκρίνισα ότι πέρα απ' τη φάση του να βλέπεις τον ΜΑΤά να αρπάζει, γενικά δεν είναι ότι θέλω να πάθει κακό προσωπικά, ασχέτως αν τον έχω απέναντι μου στον δρόμο. Από εκει και πέρα το αν θα υιοθέτουσα τις πέτρες ως πρακτική είναι άλλο θέμα και εξαρτάται απο διάφορα, το πότε επιλέγεις να το κάνεις, με πιο σκοπό, στις πλάτες ποιου (δλδ αν το κανεις συντεταγμένα ως αποφασισμένη πρακτική συλλογικά ή ως μερικά ατομάκια στα πλαίσια ενός μεγάλου μπλοκ που δεν εχει επιλέξει τέτοιες μορφές), πόσο οξυμένη είναι η καταστολή κτλ κτλ

(επίσης συνυπογράφω αυτά που έγραψε μόλις το γάντι :lol: )
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό sepsis » Σάβ, 13 Δεκ 2008 2:42 am

Επίσης, στη Θεσ/νίκη σήμερα και σε άλλες πόλεις έγιναν ΑΠΟΛΥΤΑ ειρηνικές πορείες ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ των ΜΑΤ! Τυχαίο? :twisted:

Ακόμα, οι μαθητές που φοράνε κουκούλες και αναποδογυρίζουν περιπολικά δεν κατατάσσονται στους κακούς κουκουλοφόρους? :twisted:
sepsis

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 13 Δεκ 2008 3:59 am

ingenieurin26 έγραψε:πωπω , πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι κάποιος για να πάει στα μπουζούκια ? :o

http://tvxs.gr/node/1497

:o :o
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 13 Δεκ 2008 4:02 am

Μπάχαλοι και κωλόπαιδα γιουχάρουν τους ηρωικούς υπερασπιστές της δημοκρατίας μας!
http://www.youtube.com/watch?v=ziDnARLbBgU
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης