15/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 15/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Πέμ, 11 Δεκ 2008 11:30 pm

Και που να σου απάνταγε ότι είναι ένα portal στο internet :οΡ
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 12 Δεκ 2008 2:06 am

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί ΔΑΠίτες, όχι εδώ μέσα, αμφισβητούν το γεγονός, τη στιγμή που το λέει και ένα παιδί όπως ο Νίκος που όλοι ξέρουμε ποιος είναι... Και στο σάιτ τους ειρωνεύονται και λένε τις χίλιες δυο μ@λ@κίες. Αν νομίζουν ότι έτσι θα το απαξιώσουν το θέμα τότε δεν τους τα πανε καλά...

LOL διάβασα στο site τους και είχε πολύ γέλιο, είναι άσχημο να σε διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα, τώρα μαλιστα που χάνουμε και την κυβέρνηση! :lol: όσοι βολεύτηκαν βολεύτηκαν, πλησιάζει η ώρα για προοδευτική επανίδρυση! (οι ασφαλίτες θα είναι νέοι πτυχιούχοι που θα συμμετέχουν σε προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας και έτσι..)
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

15/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό morisson » Παρ, 12 Δεκ 2008 1:53 pm

Nα ρωτήσω κάτι βρε παιδιά... όσον αφορά τη συνέλευση στις 15, ένας απλός φοιτητής δε γνωρίζει ακόμα τα πλαίσια που θα κατέβουν... μπορεί μήπως να γράψει κάτι σχετικό ??? Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι για το τι θα κατέβει και από το ενωτικό και από πασπ και πκς αλλά και δαπ.... παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει ...thanks :D
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 12 Δεκ 2008 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: αποφεύγετε τα geeklish γιατί είναι δύσκολα στην ανάγνωση για τους μη μυημένους
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό poum » Παρ, 12 Δεκ 2008 10:18 pm

Τα πλαίσια θα τα μάθει στη συνέλευση συνάδελφε. Δε μπορεί κάποιος να τα ξέρει απο πριν...μόνο να υποθέτει. Αν και για να λεμε την αλήθεια, πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τι θα παίζει...
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 12 Δεκ 2008 10:32 pm

Απλά να ρωτήσω σχετικά με τη συνέλευση:

Έγινε τελικά το ΔΣ; Έβγαλε απόφαση για συνέλευση; Δηλαδή θα αναγνωρίσουν τη 'νομιμότητα' της ΓΣ όοολες οι παρατάξεις ή θα γίνει το μπάχαλο που συνηθίσαμε αυτές τις 2 εβδομάδες;

(Παράκληση: μη μου πείτε για τη νομιμότητα ή μη της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης και των αποφάσεών της. Θέλω να ξέρω κάτι που αφορά στη συνολική αποδοχή κάποιων αποφάσεων των συλλογικών οργάνων)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Παρ, 12 Δεκ 2008 10:52 pm

Όχι ΔΣ δεν έγινε... Αν και κάτι μου λέει ότι αυτή η "παράνομη" για μερικούς συνέλευση θα είναι η μαζικότερη της χρονιάς. Τη Δευτέρα ΟΛΟΙ εκεί!!!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 12 Δεκ 2008 10:55 pm

Αν ρωτήσω γιατί δεν κατάφερε να γίνει ΔΣ αυτές τις 2 μέρες θα παραήμουν τολμηρός; (και θα λάμβανα άραγε μόνο μία απάντηση; :lol: )
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό athina » Κυρ, 14 Δεκ 2008 2:07 pm

Aυτη η μαλλον "παρανομη" συνελευση ειναι αναγκαια για να ξεκαθαρισει επιτελους η κατασταση απο αποψη νομιμοτητας.Καλο θα ειναι να ειμαστε ολοι εκει για να βγει μια αποφαση που θα εκφραζει τουλαχιστον την πλειοψηφια κ θα σταματησει τις αυθαιρεσιες.
athina

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 14 Δεκ 2008 6:57 pm

Δεν είναι αυτή τη στιγμή θέμα αν υπάρχουν οι τζίφρες των εκπροσώπων στο ΔΣ για να γίνει Συνέλευση, υπάρχει αναγκαιότητα να γίνουν ζωντανές μαζικές διαδικασίες στον σύλλογο.Άλλωστε απ' όσο ξέρω και γω, Δαπ και Πασπ έχουν πει πως "θα συμμετέχουν"...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 14 Δεκ 2008 8:57 pm

athina έγραψε:Aυτη η μαλλον "παρανομη" συνελευση ειναι αναγκαια για να ξεκαθαρισει επιτελους η κατασταση απο αποψη νομιμοτητας.Καλο θα ειναι να ειμαστε ολοι εκει για να βγει μια αποφαση που θα εκφραζει τουλαχιστον την πλειοψηφια κ θα σταματησει τις αυθαιρεσιες.

Sorry που θα στο πω έτσι athina, αλλά λες και σε στείλαν από τη δαπ μιλάς..χαχα
ποια άποψη νομιμότητας??? εδώ τους κυνηγούσαμε κάποιους για να πατήσουν στη συνέλευση!!!!κ ύστερα έρχονται και μας λένε για μη μαζικές διαδικασίες! ντροπή στη δαπ..επειδή έχει μια @#%^σφραγίδα νομίζει ότι μπορεί και να κουμαντάρει! ακριβώς γι αυτό θέλουμε αύριο να ξεκαθαρίσουν όλα..

εμένα δε με εκπροσωπεί μια παράταξη που μέσα σ αυτόν τον πανικό κάνει εκδρομούλες και παρτάκια λες και δεν τρέχει τίποτα.. δε μπορώ να μείνω απαθής απέναντι στα όσα συμβαίνουν σε αντίθεση με άλλους.. φαίνομαι να μεροληπτώ , αλλά τρελαίνομαι όταν διαβάζω φράσεις του στυλ
athina έγραψε: θα σταματησει τις αυθαιρεσιες.

σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε ποιος αυθαιρετεί.. τη μια μέρα η δαπ αναγνωρίζει "συνέλευση", μας λέει ότι δε θα πατήσει εξαρχής και την επομένη ξαφνικά θυμάται να αμφισβητήσει τη "νομιμότητα" των αποφάσεων..ποια νομιμότητα συνάδελφοι?
gandalf έγραψε: υπάρχει αναγκαιότητα να γίνουν ζωντανές μαζικές διαδικασίες στον σύλλογο.

για να μην επαναλαμβανόμαστε..

και επειδή αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό, εγώ έχω να πω το εξής:
ΑΣ ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
θέλουμε να διαδηλώσουμε και νιώθουμε φόβο γιατί τα μέσα καταστολής αυτής της κυβέρνησης μας φοβίζουν(τις προάλλες έφτασα ένα βήμα πριν το αλλεργικό σοκ με τα (ληγμένα???)δακρυγόνα που έφαγα..)..
εμένα αυτό μόνο χούντα μου φέρνει στο μυαλό..
πώς να ψηφίσω μια παράταξη που στηρίζει την κυβέρνηση των δολοφόνων??
όσο και να θέλω "ανοιχτή σχολή"..
γνώμη μου είναι ότι τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να ενώσουμε τις φωνές μας..και δε φτάνουν μόνο οι διαδηλώσεις...
έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τη δολοφονία αυτή..

ΑΥΤΗ Η ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ..
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ...
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης