Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)

Δημοσίευσηαπό salvatore » Τρί, 18 Μάιος 2010 7:08 pm

smelly cat έγραψε:το θέμα προφανώς δεν είναι στην ύλη της μηχανικής 3... εκεί κάπου σε κάποια μηχανική, αγαπητέ, μαθαίνεις την τεχνική θεωρία κάμψης, που σε προφυλάσσει από το νας ρωτάς κοτσάνες...για να καταλάβεις που μπαίνει ο οπλισμός δεν χρειάζεται να δεις τελίτσες ζωγραφισμένες, το αντιλαμβάνεσαι από το ίδιο το φαινόμενο της κάμψης. προφανώς δεν παω να θέσω κανέναν περιορισμό στον οποιονδήποτε μπαίνει εδώ μέσα, απλώς μου φαίνεται τόσο άκομψο να βλέπω ότι ο άλλος χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή προσπάθεια, πάει να αλιεύσει καμιά πληροφορία, μπας και κοροιδέψει κανέναν και περάσει κανένα μάθημα...αυτό ακριβώς θεωρώ έλλειψη σοβαρότητας.

Συγγνώμη ποιοσ/ποια είσαι εσύ που μιλάσ με τετοιον τρόπο χωρίσ να ξέρεισ τι προσπάθεια έχει κάνει ο άλλος. Θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη τη συμπεριφορά σου και εξαιρετικά υβριστικά και πικρόχολα τα σχόλια σου."κοτσάνες" "μπας και κοροιδέψει κανέναν και περάσει κανένα μάθημα" και "έλλειψη σοβαρότητας" όπα ρε φίλε ποιοσ είσαι εσύ και μιλάσ έτσι???? Για ηρέμισε λίγο !!! Με δεδομένο ότι βρέθηκε κάποιοσ να απαντήσει εσένα τι λόγοσ σου πέφτει ???!!!! Ακολουθώντασ τι μέθοδό σου του να προβαίνει κάποιος σε βιαστικά συμπεράσματα, θα έλεγα ότι είσαι και εσύ ένας από αυτούς που πηγαίνουν σε κάποιο φροντιστήριο έχουν το θέμα έτοιμο και το παίζουν μάγκεσ σε όσουσ δν έχουν αυτή τη δυνατότητα και επίσησ έχεισ και αρκετό χρόνο ώστε να κάθεσαι και να γράφεισ μπινελίκια. Επειδή είσαι νέο μέλοσ το λιγότερο που έχεισ να κάνεισ είναι να απολογηθείσ για τα όσα έγραψεσ και να προσέχεισ πωσ εκφράζεσαι σε ένα ελεύθερο φόρουμ. Αυτά να τα γράψεις σε κανένα φόρουμ παράταξης και όχι εδώ. Χειρότερο πράμα από την έλλειψη σοβαρότητας είναι μόνο αυτή σοβαροφάνεια, κάτι που στη σχολή μας το έχουμε σεμεγάλο βαθμό.Μάλλον επηρεάστικεσ από το κλίμα των εκλογών...Δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα γιατί δν έχω χρόνο, αλλά δν μπορούσα να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια όταν είδα τα σχόλιά σου, γιαυτό και σου απάντησα, λοιπόν σε χαιρετώ και σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικόσ στο μέλλον για αυτά που γράφεις, ιδιαίτερα αν δν ξέρεις.
salvatore

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stv7 » Τρί, 18 Μάιος 2010 7:21 pm

σε αυτο που ειπε ο gandalf για τον ικανοτικο στο ζυγωμα.. εκανα και αναμεσα στα φυτευτα και μου βγηκε να βαλω Φ10 ανα 6 εκατοστα.. και εξω απο αυτο δηλ στισ παρειεσ των υποστυλωματων του ζυγωματος Φ10 ανα 7 εκατοστα.. καποιος που το εχει κανει μπορει να μου πει εαν ειναι λογικο?? γιατι μου φαινονται μικρες αποστασεισ.. βεβαια αν βαλω Φ12 μεγαλωνουν..
stv7

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kleopatra » Τρί, 18 Μάιος 2010 9:51 pm

το θεμα ποτε το παραδιδουμε?εχει ειπωθει κατι??ευχαριστω..
kleopatra

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό stv7 » Τρί, 18 Μάιος 2010 10:29 pm

31 μαιου εβγαλε ανακοινωση στο ιντερνετ
stv7

Δημοσίευσηαπό stv7 » Παρ, 21 Μάιος 2010 9:40 pm

παιδια καποιος που γνωριζει μπορει να δωσει μια συμβουλη..εχω σε καθε παρεια του στυλου 14 Φ25 .. καταρχας ειναι λογικο το νουμερο?και δευτερον επειδη η διατομη μου ειναι 50\100 πως θα ελεγξω αν μπορω να βαλω δυο σειρες οπλισμου σε καθε παρεια?ευχαριστω..
καποιος συναδελφος που γνωριζει αν μπορει να βοηθησει... ευχαριστω..
stv7

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Παρ, 21 Μάιος 2010 9:57 pm

stv7 έγραψε:
παιδια καποιος που γνωριζει μπορει να δωσει μια συμβουλη..εχω σε καθε παρεια του στυλου 14 Φ25 .. καταρχας ειναι λογικο το νουμερο?και δευτερον επειδη η διατομη μου ειναι 50\100 πως θα ελεγξω αν μπορω να βαλω δυο σειρες οπλισμου σε καθε παρεια?ευχαριστω..
καποιος συναδελφος που γνωριζει αν μπορει να βοηθησει... ευχαριστω..

Από τον ικανοτικό έλεγχο κόμβου σου προκύπτει αυτό? Λογικό είναι...
Βέβαια λίγο δύσκολα τα πράγματα να τα χωρέσεις σε 50 εκ παρειά, προφανώς θα χρησιμοποιήσεις 2 σειρές, αλλά δεν ξέρω να σε βοηθήσω για το που θα κοιτάξεις διατάξεις γι αυτό
Όπως και να χει κοίτα να εξασφαλίζεις τα απαραίτητα διάκενα για να γίνει σωστά η διαμόρφωση του κόμβου
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό stv7 » Παρ, 21 Μάιος 2010 10:13 pm

ναι απο τον ικανοτικο του κομβου.. και εγω δεν βρισκω κατι για να δω παραδειγμα με 2 σειρεσ γιαυτο και ρωταω.. ευχαριστω παντως.. εαν γνωριζει καποιος ας βοηθησει ..
stv7

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Κυρ, 23 Μάιος 2010 2:18 am

Ανέβηκε στη καρτέλα του μαθήματος η άσκηση τοιχώματος σε διώροφο κτίριο του μαθήματος του Σαββάτου 15/05 με τον κ. Τρέζο.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό queen » Κυρ, 23 Μάιος 2010 2:48 am

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς αγκυρώνονται τα σίδερα στον κόμβο του πλαισίου; (στο περίπου έστω!)
queen

Δημοσίευσηαπό stv7 » Κυρ, 23 Μάιος 2010 8:35 pm

εχει πει καποιος καθηγητης κατι για προμετρηση και τεχνικη εκθεση που λεει στην εκφωνιση του θεματος?η δεν κανουμε κατι?
stv7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες