19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Παρ, 21 Μάιος 2010 12:45 am

1)Επίσης να ευχαριστήσω και γω τη δαπ που για μια ακόμη φορά ζήτησε και από εμένα να την ψηφίσω παρά το γεγονός ότι δηλώνω ανοιχτά (νομίζω) το τι στηρίζω. :D

stalin έγραψε: Στα λόγια τα εαακ είναι αγωνιστές. Στην πράξη ένα μάτσο τραμπούκοι που κάθονται μπροστά στις κάλπες και δεν αφήνουν τον κόσμο να ψηφίσει (προεδρικές) και κλείνουν την σχολή με το έτσι θέλω.

2)Φίλε, το ξέρουμε ότι σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και αναπαράγεις ό,τι σου λένε να πεις!! Λες ασύστολα ψεύδη καθώς ΠΟΤΕ η σχολή δεν έκλεισε με το έτσι θέλω! Η σχολή έκλεινε μόνο όταν υπερψηφιζόταν το ενωτικό πλαίσιο. Και τονίζω το ενωτικό καθώς ποτέ δεν έχω δει κανένα σας να κράζει τον εγκέλαδο και όλοι τα βάζετε με τα εαακ.Γιατί άραγε???
3)Επίσης, σου θυμίζω ότι κανένας ανεξάρτητος φοιτητής δεν πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκτός από μέλη παρατάξεων τα οποία προφανώς κα είχαν προσωπικό όφελος καθώς συνδιαλέγονταν με καθηγητές, όπως κάνουν πάντα άλλωστε.
4)Σταλινικοί δεν είμαστε.
5)Φασίστες μόνο η δαπ εμπλέκει στο δυναμικό της(αποδεδειγμένο καθώς στα ψηφοδέλτια της υπάρχουν και μέλη της χρυσής αυγής ) Η δαπαρα που φέρνει μπράβους στις σχολές, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο πολυτεχνείο, όπως έκανε και πρόσφατα στην ασοεε μαζί με την πασπάρα. Και μιας και είπα ασοεε, σας αναφέρω ότι εκεί έχει να γίνει συνέλευση από το Νοέμβρη, ακριβώς γιατί οι παραταξάρες σας θεωρούν εχθρό τους τις γσ, γι αυτό και τις σαμποτάρουν.
6)Δε θα απαντούσα ξανά, αλλά δε δέχομαι το κάθε πρόβατο , που αναπαράγει τη γραμμή του, χωρίς να σκέφτεται και να βλέπει μπροστά του,να έρχεται εδώ και να πετάει μπαρούφες! Αλλού αυτά φίλε! Φτάνει πια! Και αν θεωρείς το 542 σφαλιάρα, εγώ σου λέω ότι η μέρα εκείνη που θα φας εσύ τη σφαλιάρα δε θ αργήσει (Δντ ρε!!!!)..κοιμήσου εσύ και περίμενε να σε σώσει η δαπάρα με την ομαλότητα της. Άντε γεια!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 21 Μάιος 2010 12:58 am

Giorgitseli έγραψε:3)Επίσης, σου θυμίζω ότι κανένας ανεξάρτητος φοιτητής δεν πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκτός από μέλη παρατάξεων τα οποία προφανώς κα είχαν προσωπικό όφελος καθώς συνδιαλέγονταν με καθηγητές, όπως κάνουν πάντα άλλωστε.

Εεεε... μην είσαι και τόσο απόλυτη... Μια χαρά πήγα εγώ πέρυσι για να ψηφίσω, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά και όλοι ξέρουμε το γιατί... Και ναι, -πέρυσι- ήμουν μέλος παράταξης και όπως αναφέρεις, φυσικά και προφανώς και είχα προσωπικό όφελος γιατί συνδιαλέγομαι με καθηγητές, όπως κάνω και πάντα άλλωστε για να περάσω τα μαθήματα.... :shh: :shh: :shh: (και ως ανεξάρτητος το ίδιο θα έκανα βέβαια...)
Μάλιστα, από ό,τι θυμάμαι, πέρυσι είχε πάει τουλάχιστον ένας μη ενταγμένος σε παράταξη που πήγε να ψηφίσει και ήταν ο μοναδικός που τα κατάφερε κι όλας... (οπότε το κανένας που λες δεν ισχύει). Intelx86, και συ συνδιαλέγεσαι με καθηγητές για να τη βγάλεις καθαρή, ε;;;
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:13 am

3)Επίσης, σου θυμίζω ότι κανένας ανεξάρτητος φοιτητής δεν πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκτός από μέλη παρατάξεων τα οποία προφανώς κα είχαν προσωπικό όφελος καθώς συνδιαλέγονταν με καθηγητές, όπως κάνουν πάντα άλλωστε.

Τι μας λες σοβαρά? Σιγά μην κρίνεις εσύ τι ήταν ο καθένας που πήγαινε να ψηφίσει και για ποιούς λόγους...Εγώ δηλαδή που ήθελα να ψηφίσω συνδιαλέγομαι με καθηγητές?? Ρε παιδιά που τα ξεσηκώνεται και τα λέτε αυτά είστε και αριστεροί άνθρωποι...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:34 am

Πάντως ένα απ τα πράγματα που ''τιμάνε'' τη σχολή μας κάθε χρόνο στις φοιτητικές εκλογές είναι η ευρηματικότητα στα συνθήματα που βγάζει η μια παράταξη για τις μάνες και τις αδερφές της άλλης, και βλέπεις άτομα 20 χρονών και άνω να τα τραγουδάνε λες κι είναι στο γήπεδο :clap: :clap: :clap:
Άκουσα ένα δύο και λύθηκα στο γέλιο (όχι τόσο με τα ίδια τα συνθήματα όσο με τ ότι τα τραγουδάνε ολόκληροι μαντράχαλοι :raspberry: ),ανοίξτε λοιπόν ένα forum που θα χει όλο τέτοια συνθήματα να πέσει το γέλιο της αρκούδας :lol: :lol: :lol: :lol:
Μιας κι είπαμε για συνθήματα........
Θ αφήσω τη ζωή μου σ ένα πέταλο που θα φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ!!
Δικέφαλε αρρώστησα θέλω γιατρό,δικέφαλε για πάρτυ σου θα τρελλαθώ!
Για σένα έχω κάνει κρατητήριο και σκότωσα για ένα εισητήριο
Ποτέ σου δε θα πάιζεις μόνος να το ξες,στ αρ**δια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:39 am

Υπάρχει ήδη σχετικό topic αν και κανείς δεν έχει τα αρχίδια να γράψει μερικά από τα συνθήματα που φώναζε χθες. Τα γραπτά μένουν βλέπετε.
Συνθήματα Παρατάξεων
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:39 am

Τα καλύτερα όμως δε τα χουν βάλει ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:40 am

βάλε εσύ ότι θυμάσαι.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:43 am

@Lost.in.Athens: Ισως να μην ανηκεις εσυ σε αυτη την κατηγορια των φοιτητων με "διακαεις ποθους" για το προσωπικο τους οφελος, αλλα μου εξηγεις με τι σκεπτικο περσυ ηρθες να ψηφισεις και ποιον, την ωρα που περσυ και φετος, και εσενα και τον intelχ86, σας εχω δει σε ελαχιστες συνελευσεις του τμηματος των καθηγητων, εκει που παιζονται ουσιαστικα τα φοιτητικα μας θεματα, που με πολυ πιεση ανοιγονται, με ακομα περισσοτερη επιλυονται και με σχεδον ακατορθωτη συγκεντρωση πιεσης επιλυονται προς μια θετικη μερια; Εκει μετριεται η τιμιοτητα της στασης σου, στα τμηματα και στις συνελευσεις, τα αλλα δεν τα πολυκαταλαβαινω να σου πω την αληθεια. Και οχι, δεν "βαζω απουσιες", αλλα σιγουρα ο καθενας απο τα εργα του κρινεται και οχι απο τα λογια και τα λογιδρυα του..

@gandalf: Εσυ παλι τι ηρθες να κανεις; Να υπερασπιστεις το αφηρημενο "δικαιωμα της ψηφου σου" γνωριζοντας πως εκει μεσα δεν ικανοποιειται και ουτε προκειται να ικανοποιηθει μια αριστερη πολιτικη; Εμενα αυτο γιατι μου θυμιζει τη σταση μερους κοσμου της ΔΑΠ στις συνελευσεις που "ερχονται για την ανοιχτη σχολη", οταν ειναι τα ιδια ατομα που δεν εχουν καν και καν επαφη με τα μαθηματα! Ερχονται ομως για το "δικαιωμα στην ψηφο". Ε μου φαινεται κοροϊδευομαστε και μαλλον επι σκοπω..

Η συζητηση για τις διοικητικες εκλογες ειναι τοσο αστεια, οσο αστειες ειναι οι δηλωσεις των μετεπειτα προεδρων για τον θεσμικο τους ρολο. Μονο στα συμβατα-συμβατικα κομματια του νομικου πλαισιου κινουνται, το πολυ πολυ να το διευρυνουν σε αντιδραστικη μερια (ασυλο κλπ). Στα υπολοιπα τρωνε και οι ιδιοι πορτα: "Εγω-απλα-προεδρευω", "δεν μπορω να εξαναγκασω κανεναν σε τιποτα, δεν εχω εξουσια στα χερια μου", "δεν μπορω να ικανοποιησω τα αιτηματα σας", "δεν ειναι η θεση μου εμενα αυτη", "εγω ενα απλο αναφορικο σημειο ειμαι μονο", "μου το επιβαλλει το υπουργειο και δεν μπορω να παω κοντρα γιατι βγαινω παρανομος" και αλλα τετοια..

Φετος σαν ΕΑΑΚ ανοιξαμε για πρωτη φορα στο συλλογο το θεμα των μαθηματων με συνεπη κοψιματα της ταξης του 70% και γενικα των παρατραγουδων των εξεταστικων και το μονο που πηραμε σαν απαντηση ηταν η δημιουργια μιας επιτροπης που θα καλει τον καθηγητη που εβαλε τα θεματα και θα .."συνεδριαζει-διαβουλευεται" με τον καθηγητη να "επεξηγει" το γιατι υπηρε τετοια αποτυχια.. Καμια ουσιαστικη παρεμβαση δηλαδη και αυτο γιατι δεν μπορει να το επιβαλει ο προεδρος, δεν μπορει για την ακριβεια κανεις, ουτε καν η αξιολογηση που λενε μερικοι θα μπορουσε.. Γιατι υπαρχει σκοπιμο νομικο κενο. Μονο οι φοιτητες μπορουν να πιεσουν για το οτιδηποτε, με μονοπατια που δεν υπαρχουν στο νομικο-θεσμικο κωδικα (πχ παραστασεις διαμαρτυριας κλπ).

Το πιο τραγελαφικο που ακουσα φετος ειναι οτι ο τωρινος προεδρος εθεσε καποιο αιτημα στη γραμματεια και η γραμματεια τον χιωσε! Κοτζαμ προεδρο..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 21 Μάιος 2010 1:44 am

gandalf έγραψε:

Τι μας λες σοβαρά? Σιγά μην κρίνεις εσύ τι ήταν ο καθένας που πήγαινε να ψηφίσει και για ποιούς λόγους...Εγώ δηλαδή που ήθελα να ψηφίσω συνδιαλέγομαι με καθηγητές?? Ρε παιδιά που τα ξεσηκώνεται και τα λέτε αυτά είστε και αριστεροί άνθρωποι...

όχι ρε gandalf,δεν συνδιαλέγεσαι με καθηγητές(λες και σε ξέρω) αλλά υποστηρίζοντας αυτό το παραμύθι καταλήγεις αντιδραστικός. δύσκολο για κατανόηση??? α!! ναι, αριστερός σημαίνει να ψηφίζεις σε κάθε εκλογές , να ενισχύεις τη ''δημοκρατία'' τους, να υπακούς στις εντολές του υπουργείου αγνοώντας το πολιτικό τους περιεχόμενο. αγνοώντας το ότι το υπουργείο είναι πολιτικοί εκλεγμένοι με βάση το κεφάλαιο και τα μμε. αγνοώντας ότι ο μόνος στόχος του εκάστοτε υπουργείου είναι να χειραγωγήσει, να κάνει την παιδεία πιο δύσκολη σε πρόσβαση για τους πολλούς, να την υποβαθμίζει καθημερινά, γιατί όπως κι εσύ , δε χρειάζεται να πέρνει μόνο αντιεκπαιδευτικά μέτρα, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ. ΝΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ!!! .

merde pleeeeeaaaaaaseee μη γράψεις τίποτα για το ποιος μετράει τί και χαλάσεις τη κουβεντα
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 21 Μάιος 2010 2:03 am

Την έχουμε ξανακάνει εκτενώς την κουβέντα για τις Προεδρικές εκλογές και δω και στη σχολή οπότε δεν χρειάζεται να κάθεστε να επιχειρηματολογείτε και μαλιστα με ποστ πυροτεχνήματα, λες να μην ξερω ρε Nysta τι λενε τα εαακ για τις προεδρικές τι με ζυμωνεις σε 5 σειρές...από την άλλη δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω...

Φετος σαν ΕΑΑΚ ανοιξαμε για πρωτη φορα στο συλλογο το θεμα των μαθηματων με συνεπη κοψιματα της ταξης του 70% και γενικα των παρατραγουδων των εξεταστικων και το μονο που πηραμε σαν απαντηση ηταν η δημιουργια μιας επιτροπης που θα καλει τον καθηγητη που εβαλε τα θεματα και θα .."συνεδριαζει-διαβουλευεται" με τον καθηγητη να "επεξηγει" το γιατι υπηρε τετοια αποτυχια..

Αυτό κι αν θυμίζει λίγο το ζητήσατε-το πετύχαμε...Όταν μαλιστα είχατε κρατήσει και μια πολυ συγκεκριμένη στάση απέναντι στη Συνελευση του 2ου έτους που είχε και αυτό το σκοπό μεταξύ άλλων...όταν επιλέγεις να κινηθείς έτσι φτωχος και μονος καουμπου εκτος συλλογικων διαδικασιών πρέπει μετά να κάνεις την αυτοκριτική σου μετά...Οι φοιτητές του 2ου έτους που τα έχουν ζήσει έχουν και καλύτερη εικόνα...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης