09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:21 pm

Giorgitseli έγραψε:αλλά ξέχασα! τώρα πρέπει να ετοιμάσουν τα μπακγάζια για Αράχωβα! πού νους για συνελεύσεις και αηδίες! σούπερ!!!!!!!!! πάμε Αράχωβα και άσε τους άλλους να καίγονται!!!!

Έτσι... Έτσι εκφράζουν το πένθος τους οι ΔΑΠίτες απ΄ ότι φαίνεται, απ΄τη μία ο υπουργός τους τη μέρα που δολοφονήθηκε το παιδί είχε πάει στο γήπεδο και απ΄ την άλλη αυτοί πάνε να "πενθήσουν" στην Αράχωβα... ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!
Off topic
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό trcv » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:22 pm

@Giorgitseli
Μάλιστα..Ή δεν γράφω σωστά ελληνικά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω ή εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις τι σου λέω..'Οταν καταλάβεις,δώσε μου μια απάντηση εμπλουτισμένη με κάποια επιχειρήματα παρακαλώ..Ευχαριστώ
trcv

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:26 pm

strangelic έγραψε:Όταν λες να σε διορθώσουμε,αγαπητέ soso, εννοείς ορθογραφικά;; Πλακίτσα.. :D

Ίσως να ήταν μισάνοιχτη,λόγω των συνθηκών...

-Και μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας..

Δεν γελοιοποιούμαι, σου έκανα μια ερώτηση με ελαφρώς ειρωνικό υφάκι.

Καλά έχω σκάσει στα γέλια! Αυτό θα πει γέλιο. Ούτε ο Σεφερλής να ήσουν...
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:27 pm

brahe έγραψε:Ρε παιδιά αμάν πια με τις παρατάξεις!! Πρέπει να είσαι ενταγμένος σε κάποια παράταξη; Δεν γίνεται να συμφωνώ με κάποιες θέσεις της μιας και με κάποιες της άλλης πλευράς; Οι μεν σε λένε ΔΑΠίτη οι δε ΕΑΑΚιτη/ΠΚΣίτη....

Μαζί σου!!

trcv έγραψε:@Giorgitseli
Μάλιστα..Ή δεν γράφω σωστά ελληνικά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω ή εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις τι σου λέω..'Οταν καταλάβεις,δώσε μου μια απάντηση εμπλουτισμένη με κάποια επιχειρήματα παρακαλώ..Ευχαριστώ

Καταλαβαίνω και πολύ καλά..εσύ μάλλον δε συνειδητοποιείς την κατάσταση.. προσπάθησε λιγάκι και θα καταλάβεις τι πάει να σου περάσει η κυβέρνηση.. γιατί αλλιώς ,και πτυχείο στα 4 χρόνια να πάρεις ,ο πατέρας σου θα σε ταϊζει για καιρό ακόμα καθώς δουλειά δε θα βρίσκεις ή θα ζεις με τα 700 ευρώ(και πού 8ωρο...αυτά είναι πολυτέλειες)..εκτός αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν έτοιμη δουλειά και κάτι γίνεται..
Τελευταία επεξεργασία από Giorgitseli και Τετ, 10 Δεκ 2008 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό soso » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:27 pm

και σου ξαναλεω οτι αφου δν βγηκε αποφαση το μαγαζι μενει ΑΝΟΙΚΤΟ.τωρα το να απομονωνεις απο ενα ποστ 10 σειρων μια λεξη κατηγοροντας με για ελλειψη επιχειρηματων τη στιγμη που δν απαντησες σε τπτ απο οσα ανεφερα,μν μπαινεις στο κοπο να κανεις ποστ εντυπωσεων.
οσο δν εφαρμοζεται το γραμμα του νομου και παρεκτρεπομαστε απο τη δημοκρατια εχω νευρακια.η μαλλον γραφω νευρικα.γτ κατα τα αλλα μια χαρα ηρεμος ειμαι.
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό trcv » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:36 pm

Όχι Giorgitseli δυστυχώς(ή ευτυχώς) δεν είμαι από τους τυχερούς που έχουν έτοιμη δουλειά μετά και μάλιστα δεν έχω ούτε καν γνωστούς του κλάδου..Είμαι από επαρχία και ήδη δουλεύω σε άσχετη δουλειά μεν και προσπαθώ να παρακολουθώ και στη σχολή..(Δεν τα λέω αυτά για να προκαλέσω τον οίκτο σου, απλά ενημερωτικά)
Κατανοώ τα προβλήματα που υπάρχουν και θα συμφωνούσα μαζί σου σε όλα,αν δεν τα έκανες και δεν τα εξέφραζες με αυτό τον τρόπο..εκεί διαφωνώ..Δε λέω να μην κάνουμε συνελεύσεις και να μην αντιδρούμε σε ό,τι γίνεται αλλά έτσι όπως προτείνεις εσύ να αντιδράσουμε,λυπάμαι αλλά έχω και μία κρίση που δεν μου επιτρέπει να συμφωνήσω μαζί σου..Αυτό σου έλεγα ότι δεν καταλαβαίνεις...Ότι με αυτόν τον τρόπο αποστρέφεις τον κόσμο από το να συμμετάσχει σε ό,τι μας αφορά..Και συνεπώς χάνεις το δίκιο σου..
trcv

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:49 pm

Ευθυνη εχουν ολοι οσοι δεν ηταν στην γενικη συνελευση της τριτης. Και επειδη οι φοιτητες κανουν (θα πρεπε τουλαχιστον) κουμαντο σε αυτες τις διαδικασιες, ανεξαρτητως με το τι εκανε η καθε παραταξη θα επρεπε να ειναι εκει ολοι! Αναλαβετε πρωτα τις ευθυνες σας και εξηγηστε γιατι δεν ησαστε την τριτη και μετα μιλαμε για το πως απαξιωνονται οι συλλογικες διαδικασιες...

Και αυτο γιατι επικρατει ο χαμος. Η κυβερνηση δηλωνει οτι θα θεσει τη χωρα σε κατασταση εκτακτης αναγκης, η σφαιρα λενε τελικα εξωστρακιστηκε πριν χτυπησει τον 15χρονο, παρα τους αυτοπτεις μαρτυρες που δηλωνουν επωνυμα οτι ο αστυνομικος πυροβολησε σημαδευοντας το παιδι. Πανε να τον αθωωσουν, οπως καναν και με τον Μελιστα, τον δολοφονο του 16χρονου Μιχαλη Καλτεζα.

Πρεπει να πιεσουμε με οποιονδηποτε τροπο, με οποιοδηποτε μεσον μας εχει απομεινει. Δεν μπορουμε να κανουμε μαθημα σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Τα καναλια για μια ακομη φορα και με τον πιο εξοργιστικο τροπο αμαυρωνουν τα μαζικα φοιτητικα κινηματα δειχνοντας μονο τα μπαχαλα που επικρατουν οχι απο αναρχικους, αλλα απο καθε λογης βανδαλο, πλιατσικολογο και ασφαλιτη. Εγω δν ειδα πουθενα (στην tv) να αναφερεται οτι τα ματ σπασαν την πορεια της τριτης ριχνοντας δακρυγονα 2 φορες (σε 2 σημεια της πορειας) στα οργανωμενα με αλυσιδες μπλοκ, που διαδηλωναν ειρηνικα, ενω πιο περα σπαγαν μαγαζια...

Και λεω οχι αναρχικους γιατι αναρχικοι και εξαγριωμενοι φοιτητες-ανεργοι-μαθητες ή οποιοιδηποτε λογικοι ανθρωποι, δν σπανε το μαγαζακι του καθε καρμιρη...Ξερουν τι σπανε...Τραπεζες και αστυνομικα τμηματα. Δεν λεω οτι ειναι απολυτως ορθο αυτο, αλλα δν ειναι το ιδιο με το σπαω-οτι-βρισκω-μπροστα μου.
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό soso » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:50 pm

συμφωνω τοσο πολυ με το παιδι μου μολις μιλησε ... οπως και τοσοι αλλοι φανταζομαι. αυτο το πολυ απλο γκαριζουμε ολες αυτες τις μερες.για να δουμε ποσο καιρο θα παρει σε ορισμενους να το πιασουν...
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό sepsis » Πέμ, 11 Δεκ 2008 12:03 am

MaRKiSi0s^ έγραψε:Απλά δεν μου αρέσει να ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση για το αν θα κάνουμε ή όχι μάθημα αύριο και μεθαύριο και 4 μέρες τώρα που το καζάνι βράζει να μην ανοίγει παρόμοια συζήτηση για το ποια πορεία έχει , για το πόσο κόσμο είχε μια πορεία, για το πότε θα κάνουμε επόμενη Γ.Σ. για να καταδικάσουμε την εργοδοτική-κρατική καταστολή (!), για το ποια ήταν η συμμετοχή στη σημερινή απεργία, τι μαζική απάντηση δόθηκε απ' όλο αυτό κτλ κτλ. Ε αυτό με εκνευρίζει ρε σεις, γιατί πιστεύω πως αν κάποιος ήταν αυτές τις μέρες στους δρόμους, όπως θα έπρεπε να είναι (!!), δεν θα χε και την όρεξη να κάθεται να τσακώνεται εδώ μέσα για το αν θα κάνει μια μέρα μάθημα ή όχι...

πέστα ρε γαμωτο με αυτούς που μπλέξαμε... Εδώ ο κόσμος καίγεται που λέμε και εσείς στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ρε πούστη!!!! Και μόνο που γίνεται συζήτηση για το αν αύριο πρέπει ή όχι να γίνεται μάθημα με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!!
κατα τ'άλλα...αράχωβα ftw... :roll:

Giorgitseli έγραψε:
dimos έγραψε:Ζω σε έναν κωλοπλανήτη που τον λένε Γη. Σε έναν κωλοπλανήτη που ο μπαμπάς μου δεν έχει λεφτά για να με σπουδάζει μια ζωή. Εσύ θα μου πεις για τον πλανήτη σου;

Γι αυτό το λόγο διεκδικούμε δωρεάν παιδεία.. για να μην πληρώνει ο πατέρας σου αυτά που δεν πρέπει..
Το αν ο πατέρας μου είναι λεφτάς δεν έχει να κάνει με μένα.. εγώ χωρίς βιβλία ,και να θέλω, πτυχείο δε γίνεται να πάρω όμως..

+1
sepsis

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 11 Δεκ 2008 1:44 am

sepsis έγραψε: Εδώ ο κόσμος καίγεται που λέμε και εσείς στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ρε πούστη!!!! Και μόνο που γίνεται συζήτηση για το αν αύριο πρέπει ή όχι να γίνεται μάθημα με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Σωστός ο παίκτης!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες