09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

R09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Big_Marouli » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:53 pm

strangelic έγραψε:
Big_Marouli έγραψε:
Μόνο ο gandalf δηλαδή μπορεί να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα? Δεν μπορεί ένα άτομο που συμμετέχει είτε στα Ε.Α.Α.Κ είτε στον Εγκέλαδο είτε σε οποιαδήποτε άλλη παράταξη αν ξέρει να μας πει τι ακριβώς θα γίνει αύριο και τι στάση θα κρατήσουν ωστε να ξέρουμε απο τώρα τι περίπου πρόκειται να γίνει αύριο ?

Μα γιατί να χαλάσουμε την έκπληξη;
Α,και δεν μπορώ να σου απαντήσω, καθώς ζητάς απάντηση από παράταξη, και εγώ δεν ανήκω σε παράταξη..

:D Εντάξει και απο αλλού δεχομαι απάντησεις δεν χρειαζεται να ειναι κάποιος σε παράταξη! :D Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας για τα 100.000 € ! :lol:
Big_Marouli Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:56 pm

dimos έγραψε:Ζω σε έναν κωλοπλανήτη που τον λένε Γη. Σε έναν κωλοπλανήτη που ο μπαμπάς μου δεν έχει λεφτά για να με σπουδάζει μια ζωή. Εσύ θα μου πεις για τον πλανήτη σου;

Γι αυτό το λόγο διεκδικούμε δωρεάν παιδεία.. για να μην πληρώνει ο πατέρας σου αυτά που δεν πρέπει..
Το αν ο πατέρας μου είναι λεφτάς δεν έχει να κάνει με μένα.. εγώ χωρίς βιβλία ,και να θέλω, πτυχείο δε γίνεται να πάρω όμως..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:58 pm

Δεν γελοιοποιούμαι, σου έκανα μια ερώτηση με ελαφρώς ειρωνικό υφάκι.
Λυπούμαι που δεν βρήκες κάτι να μου απαντήσεις..

athina έγραψε:αυτο το πραγμα να μην υπάρχει επίσημη απόφαση κ να κανει ο καθένας ο,τι του καπνισει ειναι φοβερο!
ελεος!μπαχαλο ολε!

Δεν είναι φοβερό, είναι η πραγματικότητα. Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν να μάχεται ο καθένας για αυτό που πιστεύει..Ή μάλλον, να σκεφτώ.. Ήταν αναμενόμενο..
Πραγματικά απορώ, όλοι εσείς που προασπίζεστε με κάθε μέσο το δικαίωμα σας να παρακολουθείτε το μάθημα( που δικαίωμα όλων μας, όπως επίσης δικαίωμα όλων μας να αγωνιζόμαστε, άλλο που δεν μας το αναγνωρίζετε) είστε αυτοί που δεν πατάτε στις συνελεύσεις, ή είστε αυτοι που έρχονται τα τελευταία 5 λεπτά απο το millenium?

athina δεν το λέω για να σε προσβάλω, απλά θέτω ένα ερώτημα γενικού ενδιαφέροντος, και θέλω μόνο σοβαρές απαντήσεις..

Υ.Γ. αν θεωρείς αυτή την κατάσταση μπάχαλο, δεν θέλω να ξέρω τι εικόνα έχεις στο μυαλό σου για την Αθήνα των τελευταίων ημερών.. :P
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Δημοσίευσηαπό trcv » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:59 pm

Για μένα προσωπικά το θέμα μου δεν αφορά τόσο το μάθημα και αν θα γίνει ή όχι...Το θέμα μου είναι ότι υποτίθεται πως έχουμε κάποια όργανα σε αυτή τη σχολή και πως υπάρχει μια οργάνωση..(έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).Το ξέρω ότι η ΓΣ έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό,αλλά αντί να προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε ,τώρα απλά θα την παραλείπουμε?Δηλαδή ας έχουμε και μια λογική...Γιατί σε θέατρο του παραλόγου και αυτός που έχει δίκιο το χάνει...Πόσο μάλλον αν δεν έχει(απλά τον "γράφουν"..)
trcv

Δημοσίευσηαπό soso » Τετ, 10 Δεκ 2008 8:59 pm

πες τα ρε strangelic ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα πω μια προταση και αμα εχω λαθη φιλοι διορθωστε με: τη περασμενη τριτη (δν με νοιαζει γιατι) ΔΕΝ βγηκε αποφαση ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ που θα νομιμοποιουσε ΚΑΤΑΛΗΨΗ στη σχολη μας.ΔΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ Η ΑΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ.οκ? παμε παρακατω.
χτες απο τη στιγμη που δν μαζεφτηκαν αρκετοι για απαρτια ( συνεχιζει να μν με νοιαζει το γιατι,δλδ με νοιαζει αλλα θα νιαουριζετε παλι οτι η ΔΑΠ και η ΠΚΣ δν κατεβηκαν και βαριεμαι) πηγατε ολοι στη παμπολυτεχνειακη (και καλα κανατε αληθεια τωρα) αλλα εκει κανατε μια ΚΟΥΒΕΝΤΑ.να το ξαναπω? ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.η παμπολυτεχνειακη ΔΝ εχει καταστατικο,ΔΝ εχει σφραγιδα,ΔΝ ειναι θεσμος.να το ξαναπω?
αρα ειναι αποφαση ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ το κλεισιμο της σχολης!ειναι τουλαχιστον φασιστικο και τραμπουκιστικο!δν μ αρεσει αυτο το στυλακι!δν θα κλεισει κανεις τη σχολη για να παει στον προισταμενο του και να πει "την εκλεισα" και να κοκορευται μετα ο προισταμενος για 100 καταληψεις ανα την ελλαδα.....να το ξαναπω? δν θα το ξαναπω.αμα το καταλαβατε μπραβο σας.θα με γραψετε εκει που δν πιανει μελανι αλλα εκει σας γραφει και ολος ο υπολοιπος κοσμος και δν παταει στις ΓΣ που κανατε με το ετσι θελω τσιφλικι σας.
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:11 pm

Φασιστικό είναι αυτό που κάνει η δαπ.. με το καλό σαμποτάζ μια χαρά συνελεύσεις δεν κάνουμε !!

όποτε γουστάρει εκείνη, μπαίνει (ανάλογα με το αν το προηγούμενο βράδυ είχαν ή όχι χορό στο "καραμέλα"..ε τι !με τους κύκλους στα μάτια θα εμφανιστεί η δαπίτισσα??!!ε όχι δα!θα χαλάσει η εικόνα της προς τους ψηφοφόρους )..
αλλά ξέχασα! τώρα πρέπει να ετοιμάσουν τα μπακγάζια για Αράχωβα! πού νους για συνελεύσεις και αηδίες! σούπερ!!!!!!!!! πάμε Αράχωβα και άσε τους άλλους να καίγονται!!!!
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό trcv » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:16 pm

Αυτό που κάνει η ΔΑΠ είναι φασιστικό...Μάλιστα να το δεχτώ...και εσύ τί κάνεις ακριβώς?Προσπαθείς να αποδείξεις ποιος είναι πιο φασίστας?Το ίδιο και χειρότερος γίνεσαι γι' αυτό και πιστεύω ότι χάνεις το δίκιο σου με τέτοιες ενέργειες...Τι να πω..αν κάνω λάθος διόρθωσε με..
trcv

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:18 pm

Ναι είμαι φασίστας επειδή ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!!!!!!
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:18 pm

Όταν λες να σε διορθώσουμε,αγαπητέ soso, εννοείς ορθογραφικά;; Πλακίτσα.. :D

Δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά η ΔΑΠ δεν σφράγγισε ούτε την δική της απόφαση την προηγούμενη βδομάδα.. Άρα ούτε ανοιχτή σχολή είχαμε, όπως πιστεύεις.. Ίσως να ήταν μισάνοιχτη,λόγω των συνθηκών...

Ούτε εμένα νοιάζει τι κάναν οι άλλες σχολές, και δεν καταλαβαίνω τι έκαψαν. Εννοείς έκλεισαν;

Έχω κουραστεί να ακούω τη φράση

ειναι τουλαχιστον φασιστικο και τραμπουκιστικο

πότε θα βρείτε επιχειρήματα;

να το ξαναπω? δν θα το ξαναπω.αμα το καταλαβατε μπραβο σας.θα με γραψετε εκει που δν πιανει μελανι αλλα εκει σας γραφει και ολος ο υπολοιπος κοσμος και δν παταει στις ΓΣ που κανατε με το ετσι θελω τσιφλικι σας.

-Θα σε παρακαλέσω να ηρεμήσεις. Με την στάση που δείχνεις, μόνο κουβέντα δεν μπορούμε να κάνουμε..
-Οι συνελεύσεις δεν είναι τσιφλίκι κανενός, τώρα αν δεν πατάς, μην μπαίνεις στον κόπο να μιλάς για αυτές.
-Και μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας..
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Δημοσίευσηαπό brahe » Τετ, 10 Δεκ 2008 9:20 pm

Ρε παιδιά αμάν πια με τις παρατάξεις!! Πρέπει να είσαι ενταγμένος σε κάποια παράταξη; Δεν γίνεται να συμφωνώ με κάποιες θέσεις της μιας και με κάποιες της άλλης πλευράς; Οι μεν σε λένε ΔΑΠίτη οι δε ΕΑΑΚιτη/ΠΚΣίτη....
Η προσωποποίηση της παράνοιας :ellinofreneia:
Έxω βαρεθεί πια! Αποφασίστε με ποιους στο @#$ είμαι και μετά ας με λέτε όλοι το ίδιο.
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης