09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Δημοσίευσηαπό mantadakis » Τρί, 09 Δεκ 2008 8:58 pm

ποιο χρωμα ρε?
εσενα το χρωμα σου τι καταλαβε?
ή μαλλον εσυ τι καταλαβες και τι ειδες?
mantadakis

Re: 09/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τρί, 09 Δεκ 2008 8:59 pm

Πάντως η πασπ τοποθετήθηκε πριν φύγουμε για γενικές έδρες.. είπε τη γνώμη της!!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 09 Δεκ 2008 9:09 pm

Εγώ είδα τα εξής :
1) H πασπ ήρθε στην παμπολυτεχνειακή με την προυπόθεση ότι δεν θα ληφθεί από αυτή καμιά απόφαση για τη σχολή μας από τη στιγμή που δεν υπήρχε απαρτία.
2) Στην παμπολυτεχνειακή μίλησαν εκπρόσωποι σχολών που είχαν απαρτία στις συνελεύσεις τους κι είχαν πάρει απόφαση για κατάληψη.
3) Αφελώς, μπορείς να πεις, πίστεψα ότι επειδή στη δική μας σχολή δεν θα γίνει κατάληψη γιατί δεν υπήρχε απαρτία.
4) Ωστόσο, αυτό ακούγεται ( από αυτούς που δεν ήταν στη συνέλευση) και δεν το διαψεύδει κανείς.

Συμπέρασμα: δεν κατάλαβα τπτ :P
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Big_Marouli » Τρί, 09 Δεκ 2008 9:12 pm

mantadakis έγραψε:και τοτε τι ρωτας?
αποφασιστηκε να γινουνε συνελευσεις την αλλη τριτη παλι στις σχολες....

Το θέμα είναι πως στην συνέλευση που έγινε στις Γενικές Εδρες, φάνηκε οτι οι υπόλοιποι σύλλογοι (Ηλεκτρολόγοι, Χημικοί, Τοπογράφοι, Μεταλλειολόγοι αν θυμάμαι καλά τους ομιλητές) είχαν συνελεύσεις με απαρτια και πήραν απόφαση για κατάληψη και επόμενη συνέλευση την άλλη Τρίτη.. Η δική μας συνέλευση απαρτία δεν είχε οπότε λογικό το ερώτημα για το τι θα γίνει την Πεμπτη και την Παρασκευή .. :?
Big_Marouli Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 09 Δεκ 2008 9:53 pm

Μετά από έντονο διαλογισμό και αυτοσυγκέντρωση απεφάσισα να προτείνω εις το Συντονιστή του μαθήματος της Εφ.Υδρ. το αναβληθέν Τεστ της προηγούμενης Δευτέρας να διεξαχθεί Πέμπτη ή Δευτέρα, όπως και το επόμενο Τεστ καθώς και τα υπόλοιπα μαθήματα.
Επίσης οι προγραμματισμένες Σειρές Ασκήσεων θα παραδίδονται την αντίστοιχη Πέμπτη ή Δευτέρα.
Όποια/ος ερωτήσει ΠΟΙΑ Πεμπτη ή Δευτέρα θα λάβει απάντηση ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ μου εξηγήσει :
1. Το "Δημοκρατικόν" της λειτουργίας των Σπουδαστικών διαδικασιών αποφάσεων.
2. Το "τι γυρεύουμε όλοι μας εδώ στο ΕΜΠ". Ποια είναι η αποστολή διδασκόντων και διδασκομένων για την οποία η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι η "αγορά" μας χρηματοδοτεί.
3. Το εάν "κόκκινο Πανεπιστήμιο είναι μόνο αυτό που καίγεται" ή εάν "τα όμορφα Πανεπιστήμια όμορφα καίγονται".
4. Το "πως το τρίβουν το πιπέρι..."
5. Ο κατάλογος είναι ανοιχτός και θα συμπληρώνεται...

Τ.Κ.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό mantadakis » Τρί, 09 Δεκ 2008 10:17 pm

βρηκα την απαντηση για το 4!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν και δεν νομιζω οτι και αυτοι εχουν βγαλει ακρη με το πως το τριβουν το πιπερι.....
http://www.youtube.com/watch?v=xXkHNtRAfwQ
mantadakis

Δημοσίευσηαπό poum » Τρί, 09 Δεκ 2008 10:24 pm

τι λόγος υπηρχε ρε μαρκισε που δεν ανεβήκατε σχολη?
προσκαλούσατε σε γσ αλλα δεν ήρθε κανεις σας. μονο εσεις κ η δαπ λείπατε..!(οχι οτι το μπατσοκ ήρθε και πολυ μαζικα)...!!
πότε ακριβώς τις φαγατε στην πορεία χθες? όταν ήσασταν σε ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνομία για να τους ενημερώσετε απο που παει η πορεια να μην πάνε αυτοι? όταν με την συγκέντρωσή σας στην ομόνοια και τις αλυσίδες σας(μην μπει κ κανεις αλλος στο μπλοκ και σπιλώσει την τιμή του Κόμματος) δεν αφήνατε την άλλη πορεια να περάσει? ή μήπως όταν υπήρχε ενας συνολικός κοινωνικός αναβρασμός και εσείς φωνάζατε ισχυρό ΚΚΕ?ασε γιατί σας ξέρουμε και 'σας...!
επισης, συνάδελφοι και συναδελφισσες, ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου προηγουμένως περί κατάληψης. Η ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. δεν είναι δυνατό σε τετοιες καταστάσεις κοινωνικής έκρηξης και αναβρασμού να λειτουργεί κανονικά η σχολη. στη συνελεύση ήταν γύρω στα 150 άτομα. πήγαμε στην παμπολυτεχνειακή και πήραμε αυτή την απόφαση ομόφωνα για όλες τις σχολές. αν κάποιος ήταν αντίθετος προς αυτό ας ερχόταν στη συνέλευση να το δηλώσει. ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ - ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό poum » Τρί, 09 Δεκ 2008 10:33 pm

επίσης φιλε κνιτη, δε νοσταλγω το POUM. απλά ήταν ένα κόμμα που κατά το πλείστον είχε την πιο σωστή πολιτική πρακτική που θα μπορούσε να έχει εκείνη την περίοδο, όταν το δικό σου κόμμα ΠΑΛΙ δρούσε αντεπαναστατικά και σκότωνε τους εξεγερμένους της Καταλονίας.
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 09 Δεκ 2008 10:39 pm

@ poum

Εγώ σου είπα ότι αν κάποιος δεν είναι χαζός θα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε και δεν ανέβηκε ο μαρκίσιος σήμερα στη σχολή ενώ χθες του έλεγε να παει στη συνέλευση... το τι γινόταν χθες το βράδυ δεν περιμένω να το μάθω από σένα, γι' αυτό έχουμε οργάνωση για να είμαστε πάντα έτοιμοι και ευέλικτοι στο σχεδιασμό μας. αλλά επειδή αυτή η συζήτηση είναι άσχετη με τη σημερινή γ.σ. και επειδή με ρωτάς τόσα για τη χθεσινή πορεία, ξέρεις ποιος είμαι, τη φάτσα μου τη βλέπεις, ενώ αντίθετα εσύ κάθεσαι πίσω απ' το πληκτρολόγιο χωρίς να ξέρω ποιος είσαι, έλα όταν με δεις στη σχολή ή στην επόμενη γ.σ. να με ρωτήσεις. δεν το συνεχίζω από δω μέσα
καλά για το poum και αν δεν θα μιλήσουμε από δω μέσα...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό poum » Τρί, 09 Δεκ 2008 10:51 pm

είμαι η Βάσω από 2ο ετος και είμαι στο σχήμα της ΕΑΑΚ. δεν κρύβομαι αλλα δε γουστάρω να βάζω και τη φάτσα μου για άβαταρ.
bismallah
poum

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες