Ανέκδοτα

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Σάβ, 24 Απρ 2010 6:02 pm

Epistimonas_ έγραψε:Ένα επιστημονικό ανέκδοτο:

Σε ένα διόροφο σπίτι, είναι στον πρώτο όροφο μαζεμένες όλες οι συναρτήσεις και στο δεύτερο όλοι οι τελεστές. Στον πρώτο όροφο ήταν όλες οι πολυωνυμικές η e^x, In(x), sqrt(x), x^(1/3), sin(x). cos(x), tan(x), cot(x), sinh(x),..., x^a, a Ε ΙR, καθώς και όλοι οι συνδυασμοί αυτών. Επειδή γιόρταζε η συνάρτηση χ^3-4*χ+log10(3)/(1-x^2*sqrt(x-1/3)), oι συναρτήσεις έκαναν πάρτυ στον κάτω όροφο και ενοχλούσαν τους τελεστές στον από πάνω όροφο που ήθελαν να κοιμηθούν ήσυχοι. Οπότε τελικά φορτώνει ο τελεστής της παραγώγισης και κατεβαίνει κάτω, τους χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει την πόρτα η συνάρτηση [sin(exp(x^(1/2))*x)*(4*x^34-67*x^3.12+3.14*R^(2*sqrt(x))/(cosh(x^2.35)))]^(x^(1/8)-1/x) και ρωτάει τον τελεστή τι θέλει? Ο τελεστής της παραγώγισης φορτωμένος της λέει: "Αν δεν σταματήσετε τώρα το πάρτυ θα σας παραγωγίσω όλες, και σένα και όλες εσάς που έχετε ξεσαλώσει!!! Και θα δείτε τι θα πάθετε!!!" Οπότε εκείνη τι στιγμή πετάγεται στην πόρτα και η συνάρτηση e^x και απαντάει στον τελεστή: Να σου πω κάτι? Θα μου κλ..σεις τα αρ..δια!!!

χα χα!αυτο ηταν πολυ καλο! :thumbup:
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 24 Απρ 2010 6:46 pm

Amelie έγραψε:
airetikos έγραψε:
Epistimonas_ έγραψε:Πώς λέγονται οι λύκοι που είναι και πολύ μάγκες?
Αντριλύκοι

Πώς λέγονται οι λύκοι που ζούνε στα Ζωνιανά?
Τσιγαριλύκοι

Πώς λέγονται οι λύκοι που τραγουδάνε?
Τσαλύκοι

Πώς λέγονται οι λύκοι συνδικαλιστές?
Παραγοντιλύκοι
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Παρ, 30 Απρ 2010 8:48 pm

Ήταν μια φορά σε ένα αεροπλάνο ο Ομπάμα, ο Σαρκοζί και ο Παπανδρέου. Το αεροπλάνο έπαθε ζημιά, και κατέπεσε μέσα σε ζούγκλα, χωρίς όμως οι τρεις πολιτικοί να πάθουν το παραμικρό. Απομακρυνόμενοι από το αεροπλάνο αναρωτιούνται μεταξύ τους τι τρόποι υπάρχουν να γυρίσουν στις πατρίδες τους χωρίς να πέσουν θύματα των καννίβαλων. Πάνω στη συζήτηση βρίσκουν μπροστά τους έναν ζουλού. Τον πλησιάζουν και του λένε: "Μήπως ξέρεις πού μπορούμε να κάνουμε ένα τηλέφωνο να φωνάξουμε βοήθεια?", τους απαντάει εμπιστευτικά: "δεν ξέρω, αλλά υπάρχει σίγουρα ένα τηλέφωνο σε ένα μπουρδέλο που έχουμε. Είναι κοντά σχετικά από εδώ που είμαστε", οπότε πάνε στο μπουρδέλο χωρίς δεύτερη σκέψη. Λέει ο ζουλού στον Ομπάμα: "το τηλέφωνο κοστίζει 30.000.000 ευρώ, έχεις λεφτά να το πληρώσεις?" Ο Ομπάμα έμεινε άφωνος. "Δεν έχω λεφτά πάνω μου, είχα αεροπορικό ατύχημα!". Αλλά θα βρω λεφτά μην ανυσυχείς..."είπε στο ζουλού. Οπότε παίρνει τηλέφωνο στην Ουάσιγκτον, και τους λέει να έρθουν να τον πάρουν, και να φέρουν μαζί τους και 30.000.000 ευρώ. Ρωτάει ο Σαρκοζί το ζουλού: "το δικό μου τηλεφώνημα πόσο κοστίζει?" και του απαντάει ο ζουλού: "30.000.000, το ίδιο...". Και τους παίρνει ο Σαρκοζί τηλέφωνο και τους λέει να φέρουν και 30.000.000 να πληρώσουν. Ρωτάει και ο Παπανδρέου: "το δικό μου τηλέφωνο πόσο κοστίζει?", ο ζουλού του απαντάει: "0.30 ευρώ, 30 λεπτά δηλαδή". Ο Παπανδρέου έμεινε άφωνος προς στιγμήν. Ρωτάει: "Γιατί εμένα μόνο 0.30 και στους άλλους κόστισε 30.000.000?" και του απαντάει ο ζουλού: "Η χρέωση από μπουρδέλο σε μπουρδέλο είναι αστική, δεν το ξέρεις?"....
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.
Epistimonas_ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Παρ, 30 Απρ 2010 9:20 pm

Σε ένα διόροφο σπίτι, είναι στον πρώτο όροφο μαζεμένες όλες οι συναρτήσεις και στο δεύτερο όλοι οι τελεστές. Στον πρώτο όροφο ήταν όλες οι πολυωνυμικές η e^x, In(x), sqrt(x), x^(1/3), sin(x). cos(x), tan(x), cot(x), sinh(x),..., x^a, a Ε ΙR, καθώς και όλοι οι συνδυασμοί αυτών. Επειδή γιόρταζε η συνάρτηση χ^3-4*χ+log10(3)/(1-x^2*sqrt(x-1/3)), oι συναρτήσεις έκαναν πάρτυ στον κάτω όροφο και ενοχλούσαν τους τελεστές στον από πάνω όροφο που ήθελαν να κοιμηθούν ήσυχοι. Οπότε τελικά φορτώνει ο τελεστής της παραγώγισης και κατεβαίνει κάτω, τους χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει την πόρτα η συνάρτηση [sin(exp(x^(1/2))*x)*(4*x^34-67*x^3.12+3.14*R^(2*sqrt(x))/(cosh(x^2.35)))]^(x^(1/8)-1/x) και ρωτάει τον τελεστή τι θέλει? Ο τελεστής της παραγώγισης φορτωμένος της λέει: "Αν δεν σταματήσετε τώρα το πάρτυ θα σας παραγωγίσω όλες, και σένα και όλες εσάς που έχετε ξεσαλώσει!!! Και θα δείτε τι θα πάθετε!!!" Οπότε εκείνη τι στιγμή πετάγεται στην πόρτα και η συνάρτηση e^x και απαντάει στον τελεστή: Να σου πω κάτι? Θα μου κλ..σεις τα αρ..δια!!!

Συνέχεια:
-Τι είπες;;; Είμαι η d/dy! :silent:
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 30 Απρ 2010 11:03 pm

Είναι ένας παπαγάλος ο οποίος μόλις έμπαινε ο ιδιοκτήτης στο σπίτι του λέγε Μα....κα. Ε από την πολλή βρισιά απήδυσε ο άνθρωπος και αποφάσισε να τον τρομοκρατήσει. Τον πάει λοιπόν σε ένα βουνό και βάζοντας μαύρο ρούχο από πάνω τον κουνάει δυνατά ώστε να τον τρομοκρατήσει. Ε στο τέλος κουράστηκε και τον άφησε κάτω βγάζοντας και το ρούχο. Εντελώς ζαλισμένος ο παπαγάλος.
Πωωω ρε π....η μου τί σεισμός ήταν αυτός??? Αφού να φανταστείς μόνο εγώ και ο Μ...κας επιβιώσαμε :lol: :lol:
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Σάβ, 01 Μάιος 2010 1:48 am

Καμένος έγραψε:

Συνέχεια:

Απάντηση της e^x:
Ωχ, μαλ..κες τη γ...σαμε, κάντε όλοι αλλαγή μεταβλητών από χ σε y, δώσε σύρμα και σε αυτές που χορεύουν και κάθονται στο μπαρ να προλάβουν να κάνουν αλλαγή πριν παραγωγιστούν!!!
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο. Ο παράλογος προσαρμόζει τον κόσμο στα μέτρα του. Συνεπώς όλη η πρόοδος βασίζεται στον παράλογο άνθρωπο.

Δημοσίευσηαπό Epistimonas_ » Σάβ, 01 Μάιος 2010 2:38 am

Epistimonas_ έγραψε:
Καμένος έγραψε:

Συνέχεια:

Απάντηση της e^x:
Ωχ, μαλ..κες τη γ...σαμε, κάντε όλοι αλλαγή μεταβλητών από χ σε y, δώσε σύρμα και σε αυτές που χορεύουν και κάθονται στο μπαρ να προλάβουν να κάνουν αλλαγή πριν παραγωγιστούν!!!

Εν τω μεταξύ επειδή γινόταν πολύς θόρυβος, κάποιες συναρτήσεις δεν το άκουσαν εγκαίρως και παραγωγίστηκαν χωρίς να προλάβουν να κάνουν αλλαγή μεταβλητών και έγιναν μηδενικά. Μια συνάρτηση σκέφτηκε να τα μαζέψει και να τα βάλει το ένα δίπλα στο άλλο. Βρήκε τρία μηδενικά. Οπότε μετά πάει και πλησιάζει τον τελεστή d/dy και τον ρωτάει: Μήπως παραγώγισες τη συνάρτηση y ή πήρε το μάτι σου καμια σταθερά c?
-Όχι γιατί?
-Να κάποιος μα..κας πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και πρέπει να πληρώσω αποζημίωση. Λες να έχει παραπάνω από τρία μηδενικά?

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 03 Μάιος 2010 4:30 pm

To ανέκδοτο με τις συναρτήσεις το θυμόμουνα, αλλά ακόμα πιο ωραία η απάντηση του Καμένου. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 03 Μάιος 2010 5:12 pm

Δύο εξερευνητές στη σαβάνα της Κένυας αντιλαμβάνονται ότι τους παρακολουθεί σε μικρή απόσταση ένα λιοντάρι.
Ο ένας ψύχραιμος ανοίγει το σακίδιο βγάζει τα αθλητικά του παπούτσια και λύνει τα κορδόνια από τις βαρειές μπότες του.
Ο άλλος τον ειρωνεύεται: "Νομίζεις ότι θα τρέξεις πιο γρήγορα από το λιοντάρι;"
Όχι του απαντάει ο πρώτος: "Σκοπεύω να τρέξω πιο γρήγορα από εσένα!"

Επίκαιρο ανέκδοτο από τους κύκλους του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Αριστείας-EFQM
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 03 Μάιος 2010 6:41 pm

Περπατάνε δύο πόντιοι στον δρόμο και μια στιγμή βλέπουν ένα μπανανόφλουδο κάτω.Και λέει ο ένας στον άλλο με απογοήτευση..

"Πωωω ρε που...στη(:P) μου πάλι θα πέσουμε"
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες