brahe έγραψε:Φίλε sepsis με συγχωρείς αλλά δεν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Το να λες ότι έγιναν 7 προσαγωγές το πρώτο βράδυ και 130 το δεύτερο είναι αστείο μιας και τα άτομα που κάνουν τις καταστροφές είναι πολύ πολύ περισσότερα!
ε? περισσότερα? Συγνώμη αλλά ήμουν στην χθεσινή πορεία και τα άτομα (κουκουλοφόροι) που τα σπάγανε δεν ήταν πάνω από 100...με ζόρι 200!
Οι 7 προσαγωγές έγιναν το βράδυ του Σαββάτου τη στιγμή που καίγανε το intersport. Οι 130 έγιναν χτες.
brahe έγραψε:Προσαγωγές γίνονται απλά για να ακουστούν ,για να μη φανεί ότι δεν κάνουν τίποτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα άτομα αυτά θα αφεθούν ελεύθερα σήμερα-αύριο και κατά πάσα πιθανότητα να μην είναι από τους αναρχικούς που έκαναν ζημιές, αλλά από αυτούς που απλά διαδήλωναν. Αυτοί βλέπεις πιάνονται πιο εύκολα μιας και δεν πετάνε μολότοφ!!
Προφανώς και ήταν για τα μάτια του κόσμου. Μάλιστα, οι 130 προσαγωγές αφορούσαν κυρίως Πακιστανούς και Αλβανούς που κάναν πλιάτσικο στα καταστήματα
Το αν θα είναι ελεύθερα τλκ και το αν είναι οι σωστοί και όχι απλά θύματα θα έπρεπε να απασχολεί νομίζω το κράτος και την αστυνομία. Ή μάλλον, το ανύπαρκτο κράτος και την αναπηρη αστυνομία
brahe έγραψε:Ποια είναι η καλή έννοια δηλαδή στους βανδαλισμούς αυτούς; Και εσύ και εγώ και οι περισσότεροι είμαστε αηδιασμένοι από τη κατάσταση που υπάρχει και από τη κατρακύλα της κυβέρνησης αλλά δεν πάμε να κάνουμε ζημιές (ελπίζω...)
Δεν υπάρχει καλή έννοια φυσικά. Το μόνο θετικό στοιχείο που μπορώ να σκεφτώ είναι η αναρχία και το χάος που επικρατεί. Αλλά ναι, ούτε αυτό είναι τόσο καλό εν τέλει
brahe έγραψε:Ότι φταίει η κυβέρνηση για τη παρακμή που βρισκόμαστε είναι αυτονόητο αλλά πως γίνεται να μην κατηγορούμε τους αναρχικούς;;;; Επιλογή τους δεν είναι να σπάσουν τα μαγαζιά; Ή μήπως "θόλωσε το μυαλό τους και δεν ήξεραν τι έκαναν";
Κάνω και γω το λάθος από βιασύνη πολύ συχνά, αλλά μην τους ονομάζουμε όλους αναρχικούς. Ένας ιδεολογικά σωστός αναρχικός δεν σπάει το μαγαζάκι της γριάς. Θα σπάσει την τράπεζα, ναι! Αλλά όχι τα μαγαζιά. Θα μου πεις...ποιοί είναι αυτοί τότε?
Στην χθεσινή πορεία που πήγα, διέκρινα αρκετούς αλλοδαπούς, αρκετους ηλίθιους, αρκετούς τρελούς (ναι), μεθυσμένους. Φυσικά, υπήρχαν αναρχικοί όπως υπήρχαν και κουκουλοφόροι οι οποίοι ξέρουμε τί είναι. Κάποιοι είναι ασφαλίτες, κάποιοι είναι γιοι βουλευτών, πλουσιόπαιδα που απλά βαριούνται και θέλουν να τα σπάσουν