20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 21 Απρ 2010 8:31 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Nysta με αυτό που κάνετε απαξιώνετε 200 φοιτητές που χθες δεν είδαν τπτ. Να μη πω δε ότι με το μπάχαλο που δημιουργείται τελικά μαθητής που δίνει φέτος, για να μην μπει στο τρυπάκι του άγομαι και φέρομαι από απεργίες και καταλήψεις θα γραφτεί στο Deeree College και θα πιάσει δουλειά με τις γνωριμίες του Deeree με 600 euro και εγώ θα ξεροσταλιάζω στην Πολεοδομία Καλυβίων Αττικής.....

Βασικά αυτό θα το κάνει αλλά για άλλους λόγους:

1. Γιατί δεν θα μπορέσει να γράψει καλά στις Πανελλήνιες.

2. Γιατί οι γονείς του θα έχουν μια τέτοια οικονομική επιφάνεια που θα τους επιτρέψει να στείλουν το παιδί τους σε ιδιωτικό κέντρο "κατάρτισης".

3. Γιατί υπάρχει το Deeree και υπό την ανοχή κάποιον ιδρύθηκε ενώ το Σύνταγμα τις χώρας μας όριζε και διασφάλιζε το Δημόσια και Δωρεάν χαρακτήρα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

4. Γιατί το Deeree μέσα Ιουνίου θα διαφημίζεται προκλητικά από τα κανάλια ως μια εξαιρετική λύση κατάρτισης.

5. Γιατί οι κυρίαρχες φοιτητικές παρατάξεις επιθυμούν να περάσουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό όσον αφορά το θέμα των ΚΕΣ, κυρήττουν την αδράνεια ως αποτελεσματικό μέσο όταν βάλλεται το εργασιακό μέλλον μας.

6. Γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα (για να μη πω η αποκλειστικότητα) όταν έχεις κονέ να μπορείς να βρεις δουλεια.

Οι λόγοι αυτοί αγγίζουν θέματα από τον προβληματικό τρόπο εισαγωγής μας σε πανεπιστήμια, τον ταξικό χαρακτήρα που λαμβάνει η εκπαίδευση σήμερα, την ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, την εμπορευματοποίηση της Παιδείας, τον αποπροσανατολισμό του φοιτητικού κόσμου και το ρουσφέτι ως μοναδικό προσόν στην αγορά εργασίας. Και όλα αυτά αποτελούν λόγους για να κινητοποιηθώ νομίζω. Πράγματα που έθιξες κι εσύ οδηγούν κάποιον στο τρυπάκι του Deeree και όχι οι καταλήψεις και οι απεργίες. Ίσα ίσα οι τελευταίες αποτελούν το φυσικό αποτέλεσμα της ύπαρξης των σοβαρών αυτών προβλημάτων όταν βλέπεις ότι οι από πάνω δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να ασχοληθούν μ' αυτά.
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gandalf » Τετ, 21 Απρ 2010 9:27 pm

Γίνεσαι αστείος φίλε!8ωρο δεν ισχύει,αλλά σιγά μη δουλεύουμε και 14ωρα και σαβ/κα!'Αμα θές εσύ πήγαινε δούλεψε 14ωρο κάθε μέρα και για 400 ευρώ το μήνα κι εγώ θα κάνω όπως όλοι οι γνωστοί μου που δουλεύουν 5 μέρες τη βδομάδα με 1200 ευρώ πρώτο μισθό.....Δηλαδή αν εμείς παίρνουμε τόσα λίγα,πόσα παίρνουν τα υπόλοιπα επαγγέλματα?

Καλά δες πόσοι δουλεύουν μέχρι το βράδυ, και πόσοι δουλεύουν Σάββατα (ακόμα και κυριακές) "γιατι μας πιέζει ο χρόνος της μελέτης" (γιατί αντί για 2 μηχανικούς απασχολεί έναν κτλ) και τα ξαναλέμε...Εμένα στα @@ τι νομίζεις ότι θέλω να σου παρουσιάσω τραγική την κατάσταση μπας και εξεγερθείς? Θα βγεις και θα τα δείς σε λίγο καιρό αν κάτσεις να δουλέψεις στην Ελλάδα...εγώ απλα σου λέω τι ξέρω οτι ισχύει γενικά...Άλλωστε γενίκευση κάνουμε μπορεί κάποιος να του κάτσει κάτι και να αμείβεται περισσότερο...ή μπορεί και κάποιος να είναι σε γραφείο και να τραβάει γραμμές στο autocad λες και είναι σχεδιάστρια με πολύ λιγότερα από την συλλογική σύμβαση εργασίας...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό santzowind » Τετ, 21 Απρ 2010 9:33 pm

Τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό ξανά και ξανά ...δαπίτες και εακίτες να τσακώνονται σαν τα κοκόρια και τελικά να μην βγαίνει τίποτα από αυτό....
και στο τέλος...ποιο το κέρδος για τον απλό φοιτητή ; ας βγούνε τα κόμματα από τις σχολές και να παραμείνουν οι τελευταίες κέντρα μόρφωσης και μόνον όπως θα έπρεπε τόσα χρόνια να είναι....και όποιος θέλει να πολιτικοποιηθεί ας πάει να γραφτεί στην νεολαία του κόμματος της επιλογής του...τι σχέση έχει η μόρφωση με την κομματικοποιήση ;;;;;
και πριν βιαστεί κανείς να μου προσάψει την στάμπα του δαπίτη/πασπίτη/ εακίτη και δεν ξέρω τι άλλο ... να αναφέρω ότι απέχω συνειδητά από οποιαδήποτε παράταξη.
santzowind Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 21 Απρ 2010 9:38 pm

Όσων αφορά τις αμοιβές.

Πρέπει πρώτα να βρείτε την δουλεία για να την πληρωθείτε κιόλας.Ως υπάλληλοι θα δυσκολευτούμε γιατί ο ελεύθερος επαγγελματίας/ιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου ΔΕΝ θέλει άτομα με τίτλο σπουδών.Δεν τον ενδιαφέρει αν ο υποψήφιος υπάλληλος είναι του ΕΜΠ ή του deeree ή του ΤΕΙ.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πόσα λεφτά θα φύγουν από την τσέπη του.Και ναι αρκετοί έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι σπουδάζοντας στο πολυτεχνείο είναι ντε και καλά και a priori 1000 ευρώ πάνω από τον συνάδελφο από το ΤΕΙ ή από το deeree και κάνα 200ευρώ πάνω από τον θεό.

Food for thought.

1)οι πολιτικοί μηχανικοί έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εκπροσώπησης στο ΤΕΕ.Με την αναγνώριση των κωλ-εγίων θα γίνει της τρελής.
2)Αν δεν έχεις γραφείο δικό σου ή μπάρμπα στην κορώνη ,θα πρέπει να ανταγωνιστείς τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό μηχανικών στην Ελλάδα,στην Ελλάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα πτώχευσης(χμμμ....) και κατά συνέπεια ο κατασκευαστικός κλάδος δεν τραβάει.Και ειδικά σε μια χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό.
3)Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ίχνος αξιοκρατίας.Έχουμε καπιταλισμό,αλλά και διαφθορά.
4)Εβίβα 1 (έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό μηχανικών/πληθυσμό στην ευρώπη σε μία χώρα με χάλια οικονομία
http://elearning.teiser.gr/mod/forum/discuss.php?d=1097
5) http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=89607

Αυτός που ελπίζει χάνει δυο φορές όταν χάνει.Αυτός που δεν ελπίζει,κερδίζει δύο φορές όταν κερδίζει.
Συμπέρασμα?Καλό θα ήταν να είμαστε προσγειωμένοι και να φροντίσουμε όταν βγούμε από την σχολή να έχουμε τουλάχιστον το δικαίωμα να νιώσουμε αδικημένοι....
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τετ, 21 Απρ 2010 9:49 pm

Nysta έγραψε:να εμποδίσουν τους αντι-καταληψίες και να εφαρμόσουν το σατανικό τους σχέδιο

Nysta έγραψε:οι υπάλληλοι του δήμου κανουνε κατάληψη του δημαρχίου, οι εφοριακοί κάνουνε κατάληψη της ΔΟΥ όπως και έγινε σήμερα το πρωί κατάληψη του ταμείου των μηχανικών.. κι ας ήτανε μονο οι υπάλληλοι του δήμου που κάνουνε κατάληψη στο δημαρχείο

Ολοι εσεις που μιλατε για σατανικα σχεδια, εχετε σκεφτει ποτε πως μπηκαν ολοι αυτοι στο δημοσιο?? Και αφου εκ των προτερων ξερουν πως ειναι η κατασταση ,γιατι μολις διοριστουν, την επομενη κιολας μερα εχουν απαιτησεις και κανουν απεργιες και καταληψεις?? Ολοι ειναι φυγοπονοι και την εχουν βρει με τον μαλακα(βλ. ολους τους αλλους που τους βγαινει η πιστη καθημερινα στο ελευθερο επαγγελμα) να πληρωνει ατομα που ειναι ουτε στο ελαχιστο παραγωγικοι και εχουν και απαιτησεις!!

Εχει σκεφτει κανεις απο εσας τους "συντροφους" ,αν καθε δημοσιος οργανισμος ηταν μια ιδιωτικη επιχειρηση και με καποιον απο σας ιδιοκτητη ,θα θελατε να εχει καθε χρονο τεραστιες ζημιες και να απασχολει ατομα τα οποια δεν κανουν απολυτως τιποτα?? Στο δικο σας τεχνικο γραφειο μελλοντικα,θα προσλαμβανατε 50 μηχανικους να κανουν την δουλεια που θα απαιτουσε 5 μηχανικους?? Θα ησασταν σιγουρα πολυ large και θα δανειζοσασταν καθε χρονο εκατομμυρια για να πληρωνετε τους επιπλεον που καθονται... Αλλα χεστηκατε γι αυτο.. Το κρατος να βρει μια λυση, εσας δεν σας ενδιαφερει πως ..

Σε οποιον δεν αρεσει η δουλεια του,δεν χρειαζεται να κανει απεργιες. Ζητηση και προσφορα ειναι ολα. Ας παραιτηθει και να παει να βρει κατι καλυτερο αν νομιζει οτι υπαρχει. Δεν χρειαζεται να την πληρωνουν ολοι οι υπολοιποι. Να γινεται αξιολογηση και να αρθει η μονιμοτητα,να δουμε πως θα δουλευουν μετα οι δημοσιες υπηρεσιες.

santzowind έγραψε:ας βγούνε τα κόμματα από τις σχολές και να παραμείνουν οι τελευταίες κέντρα μόρφωσης και μόνον όπως θα έπρεπε τόσα χρόνια να είναι....και όποιος θέλει να πολιτικοποιηθεί ας πάει να γραφτεί στην νεολαία του κόμματος της επιλογής του...τι σχέση έχει η μόρφωση με την κομματικοποιήση ;;;;;

Απολυτα σωστο!
Τελευταία επεξεργασία από mits17 και Τετ, 21 Απρ 2010 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
mits17

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 21 Απρ 2010 9:56 pm

alex89 έγραψε:@Giorgitseli:
Ημουν εκεί στην φάση και δεν υπήρξε χαιρετισμός και αναρωτιέμαι πόσοι μπορουν να επιβεβαιώσουν ότι υπήρξε και πόσοι όχι και προφανώς δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος τόσο βλάκας για να κάνει κάτι τέτοιο ακόμη και ο μεγαλύτερος φασίστας των εποχών να είναι...Η κατάσταση ξεκίνησε από ένα γεγονός το οποίο ποτέ δεν θα καταλάβω... Για ποιο λόγο πρέπει κάθε φορά να συζητάμε το αν θα σπάσουμε το τελευταίο διάζωμα...

Φίλε Alex , δεν ξέρω αν είσαι δαπίτης ή όχι, πάντως σαν δαπίτης κάνεις τη στιγμή που τους υπερασπίζεσαι έτσι. ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ%ΛΟΔΑΧΤΥΛΟ και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΗ, αλλά τόσα χρόνια σ αυτήν την κωλοσχολή τα έχουν δει όλα τα μάτια μου, και το συγκεκριμένο άτομο να κάνει πολλά μα πολλά παρόμοια πράματα.. Δε θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα και αρκετά με αυτό το θέμα. Μιλά τώρα και η δαπ που φέρνει μπράβους στις σχολές..έλεος πια...
όσον αφορά στην καταμέτρηση του τελευταίου διαζώματος, είχαμε όλοι κουραστεί τόσο που από μόνοι μας ζητήσαμε να το μετρήσουμε όλο. (ναι, καθόμουν και γω εκεί )..Τα εαακ ήταν στο -120 εκείνη τη στιγμή..υπήρχε περίπτωση πραγματικά να γίνει τέτοια νοθεία? για χαζούς μας έχετε πια? μέτρησαν 51 ψήφους και ούτε που ξανασχολήθηκαν με το θέμα. η συνέλευση τελείωσε με τη δαπ να πλησιάζει το 200 και τα εαακ κάτω από το 130. Παρόλα αυτά οι δαπίτες τράβαγαν κόντρα για πολλή πολλή ώρα χωρίς να υπάρχει νόημα, ενώ είχαν πάρει τη συνέλευση με τρελή διαφορά(εμφανιζόμενη το τελευταίο δεκάλεπτο από τη millenium)..ποιος είναι εδώ ο παράλογος?

ΤΕΛΟΣ με αυτό το θέμα..! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ και μεις το χαβά μας.. μου πιάνουν την κουβέντα άγνωστοι στο λεωφορείο και μου λένε ότι εύχονται να τα κλείσουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΑ για να τους δώσουμε να καταλάβουν, ότι θα πεθάνουν πριν τη σύνταξη 100% και ότι με λυπούνται που είμαι νέα και θα ζήσω άσχημα χρόνια!

12 χρόνια σχολείο και 5 πανεπιστήμιο και επαγγελματικά δικαιώματα δεν θα έχουμε..μια ζωή εξετάσεις, εξετάσεις, εξετάσεις...απελευθέρωση των επαγγελμάτων,ανταγωνισμός, αναγνώριση κολλεγίων , απόφοιτοι πολλών ταχυτήτων, εκμετάλλευση από τους εργοδότες, ελαστικές σχέσεις εργασίας, αβέβαιο αύριο,ανεργία..όλα αυτά θέλετε? και αν όχι, τι κάνετε γι αυτά που έρχονται?!!! μη μου πείτε "μάθημα" please!!!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 21 Απρ 2010 10:02 pm

Μπορει να ξαναγυρισω την κουβεντα αλλου, αλλα οφειλω να απαντησω σε μερικα θεματα..

Αμφισβειτειτε ορισμενοι το αν ο Ν. χαιρετησε φασιστικα, γιατι λετε πως δεν τον ειδατε. ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; Σε μας το εκανε διακριτικα και τον φασιστικο χαιρετισμο και τη χειρονομια με το μεσαιο δακτυλο πανω ( :finger: ). Ειπαμε υπευθυνος ΔΑΠ ηταν ο ανθρωπος, ηξερε να κανει τις βρωμιες του πιο κρυφα απο οσο αφελως αναμενουν μερικοι, ασε που δεν περιμενω να τον παρατηρουσαν επι μονιμου ολοι. Το οτι ηθελε να παιξει με τα νευρα του καθενος ηταν προφανες. Θα θυμαστε τι αναρθρες γκαριδες εβγαζε για να λαικησει και εντος της Συνελευσης, γιατι δυστυχως ο τυπος τετοια κουλτουρα διαθετει. Και αν καποιος συνεχιζει να αμφισβητει αυτα που λεω, ας θυμηθει τοτε μερικα πραγματα που ολοι λογικα θα προσεξανε: ας θυμηθει καθολου την ευχαριστηση στο προσωπο του οταν επεσαν τα φωτα της προσοχης πανω στην ψωναρα- οταν ποτε δεν αρνηθηκε καν και καν τις κατηγοριες για τις πραξεις του - ουτε καν προσβληθηκε, ας θυμηθει κανεις το αποσβολωμενο υφος του τωρινου υπευθυνου της ΔΑΠ που πηγε να του ερθει κολπος και προσπαθουσε να συγκρατησει την κατασταση, και ας θυμηθει (μαλλον αυτο δεν το ειδανε πολλοι) το 3οετη Δαπιτη εξω απο την πορτα (δεν δινω ονοματα.. αν και μπορω) που του ζητουσε το λογο "γιατι μαλακιζοταν" εντος της συνελευσης και ο αλλος του απαντουσε με θρασσος "τι θε ρε;". Καποια πραγματα δυστυχως οσο και αν αμφισβητουνται, σκοπιμα ή οχι, δεν αλλαζουν! Καποιοι, τυχεροι ή μη, τον ειδαν - και η πλακα ειναι οτι τον ειδανε και παιδια τυχαια απο πανω απο το αμφιθεατρο, εξου και η οργη τους. Απο κει και περα, καποτε πρεπει να μπαινουν και καποια ορια: ο συλλογος οφειλει οχι μονο να απομονωνει τετοια στοιχεια, αλλα και να τα καταδικαζει με τον καλυτερο τροπο, μακαρι και με διαγραφη απο το Συλλογο. Τι αλλο πρεπει να περιμενουμε για να αποδεχτουμε πως καποιοι εχουν ξεπερασει τα ορια της θρασυτητας και της πολιτικης χυδαιοτητας; Εν τελει ομως και η ΔΑΠ φερνει ευθυνη που τετοια ατομα οχι απλα τα πλαισιωνει, αλλα δεν κολωνει να τα αναδυκνυει κιολας! Και για τον ιδιο τον Ν. που νομιζει οτι εκανε τη βρωμια του και εφυγε, να θυμαται οτι ολα εδω πληρωνονται..

Αυτα οσον αφορα τα "σοβαρα". Και τωρα παμε ολοταχως προς το ΓΕΛΟΙΟΝ της υποθεσης...

Οχι δεν αναφερομαι ΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝ στο γεγονος οτι το συνηθες τρενο-απο-το-millenium με επιβατες αυτη τη φορα φαντασματα, εκατονταετεις, τριανταπενταρηδες και λοιποι συγγενεις με καραφλα και γκριζους κροταφους, ερχονται για να ψηφισουν για "το καλο της σχολης". Αυτο ηταν και θα ειναι παντοτε πολιτικα γελοιο και απαξιωτικο ως προς την διαδικασια. Ουτε αναφερομαι σε περιπτωσεις που σκανε ατομα απο αλλες σχολες και ψηφιζουν στο αμφιθεατρο της ΔΑΠ, σαν την προηγουμενη συνελευση που εσκασε μυτη κοπελα απο δεν-ξερω-και-εγω-που, καθησε διπλα απο τη φιλη της, μου πεταξε το χερι ισα ισα μεχρι τον ωμο σε μια ντεμι σταση "ψηφιζω και δεν ψηφιζω", και την καταλαβαμε τελευταια στιγμη (αλλα για να μη διαλυθει η συνελευση, της καναμε παρατηρηση και το αφησαμε να περασει..).

Μιλαω για καποιους που πιστευουν οτι το τζαντζαρισμα εγινε εξ επι τουτου, για να αμφισβητηθει το αποτελεσμα και να κλεισει η σχολη!! ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;;;;; Το σκορ ηταν αυτο που ηταν, οτι εγραψε εγραψε. Εμεις θελαμε να καταγραφει το "51 ψηφους" στο τελευταιο αμφιθεατρο και να λιγει η πρεμουρα (και η συνελευση). Μικροπολιτικα παιχνιδια στην πλατη του συλλογου ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ και φανηκε πεντακαθαρα και τωρα! Πως εξηγειται αλλωστε το κυμα καταληψειοφοβειας που σκορπαται εδω και πολυ καιρο στο συλλογο, και απο ατομα αμφιβολου ηθικης ποιοτητας, οταν περνανε τοσα μετρα πανω απο τα κεφαλια μας που μας σκιζουν-στην-κυριολεξια, να κλεινομαστε μεσα στο καβουκι μας σαν συλλογος και να κοιταμε το δακτυλο μας, φοβουμενοι οτι "θα χασουμε μαθημα", την ωρα δε που ολη η κοινωνια απεργει και οι εργαζομενοι του πανεπιστημιου απεργουν και μας δειχνουν και υλικα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Εξαλλου σημερα δεν εγινε σχεδον καθολου μαθημα.

Μας τραβηξανε το χαλι κατω απο τα ποδια συναδελφοι! Και εμεις ακουμε τις μ@$#%ιες της ΔΑΠ!

Εγω δεν εχω καταλαβει οτι τελικα τελικα φταινε οι παραταξεις, εχω καταλαβει οτι εδω και χρονια δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε απο τον μικροπρεπη εγωισμο μας. Τα βλεπουμε ολα, φορα-παρτιδα, ολοζωντανα, κατασαρκα και στρουθοκαμηλιζουμε και μωρουδιζουμε πιπιλιζοντας το ιδιο δακτυλο εδω και χρονια.. "Οι καταληψεις δεν βοηθανε/μας ζημιωνουν", "Οι συνελευσεις ειναι μουφιες", "Για την κριση φταιμε (και) εμεις", "Η ΔΑΠ/ΠΑΣΠ υπερασπιζονται το πανεπιστημιο" (πωωως;;;;;;;; με τι πολιτικα οπλα;;;;;;), "τα μετρα θα ειναι παροδικα", "ο συγχρονος μηχανικος παιρνει 1200 ευρω, αρχικο κιολας", "θα βρουμε δουλεια" (ναι ουου σιγουρα. Για αυτο ολοι οι αποφοιτοι μας παιρνουν τηλ τις ιδιες αγγελιες για να βρουν δουλεια.. γιατι τωρα με την κριση ειδικα, υπαρχουν δουλειες με φουντες και απορροφουμαστε απευθειας με τις καλυτερες απολαβες!) κλπ. Απλα να ξερουμε συναδελφοι (οσο ακομα μπορουμε να ειμαστε τετοιοι) οτι οι υπεκφυγες, οι δικαιολογιες και οι μυθοι στον εαυτο μας καποτε θα τελειωσουν γιατι η πραγματικοτητα επιταχυνεται πιο γρηγορα μεσα στην κριση. Και ειτε θα υπαρξει ξεσπασμα απο το λαικο κινημα, ειτε θα μιλαμε για "τα περασμενα μεγαλεια", "την προδωμενη κοινωνια των 700 ευρω", "τις μ#@$ιες που λεγαμε/το χρονο που χασαμε" κλπ οπως τα εχουν πει πολλοι αλλοι..

Τεσπα δεν υπαρχει να σχολιασω κατι αλλο. Aλλα.. να μην ξεχασω:

manosbar έγραψε:Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι...; Γιατί τα ΕΑΑΚ ανακαλύπτουν τους φασιστικούς χαιρετισμούς δαπιτών, χειρονομίες, δαπίτης να ψηφίσει 2 φορές, γαλάζιους ελέφαντες μέσα στο αμφιθέατρο κ.α. αφού έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν τη συνέλευση; Γιατί δεν παραπονιούνται κατά τη διάρκεια της συνέλευσης;
Για σενα αναφερομουν στο ΓΕΛΟΙΟΝ της υποθεσης. Πανεξυπνος. Τρομερος. Ελυσες το μυστηριο, συγχρονε δαπιτη sherlock holms. Αν και σου ξεφυγε η λεπτομερεια οτι και εντος της συνελευσης ο δικος σου μανουριαζε στην συναδελφισσα μας σε ερωτηση και προσπαθεις να το παρουσιασεις οτι ολα εγιναν ex nihilo, ενω εμεις τον ειχαμε ηδη υποδειξει και εντος συνελευσης. Και βεβαια μαντευεις οτι θελαμε να σπασουμε τη ΓΣ.. Ισως για αυτο οταν μας εφεραν 15 λεπτα μετα τη συνελευση τα αποτελεσματα του προεδριου οι υπευθυνοι σου Δ.Χ και Γ.Κ εμεις τα επικυρωσαμε, οπως ειχαν κανει και εκεινοι.. Ειχες γραψει και αλλη φορα πατατα, οπως τοτε με την προταση της ΔΑΠ για το προγραμμα της εξεταστικης. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, "ειλικρινα". ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ..

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Παιδιά του λαού εδώ η σχολή αποτελείται κατά κύριο λόγο από τζάκια και οφείλετε να παραδεχτείτε ότι είναι τεράστια πλειοψηφία όταν στις ψηφοφορίες με κάλπη επιδεικνύεται ταυτότητα και όχι ανάταση χειρός.
Θα θελες φιλεναδα! Στην τελικη, εγω μια φορα, μονο απο τζακι δεν ειμαι, οποτε η εξασφαλιση μου ξεκιναει απο το πραγματικο μηδεν, και εδω ειναι αλλος ενας λογος που θα μου αφαιρεσουν τα δικαιωματα μου και θα κατσω με σταυρωμενα χερια..

pokerman έγραψε:Προσφατα σε ΔΣ εξαφανιστηκε δια μαγειας χαρτι με προταση της ΔΑΠ , το οποιο ηταν ετοιμη να το υπογραψει και η ΠΑΣΠ.
α)ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. Η ΔΑΠ κατεβασε ενα χαρτι στο οποιο εθετε το ζητημα του Master, κατι το οποιο ισως συμφωνει και η ΠΑΣΠ, αλλα δεν συμφωνουν 3 παραταξεις, φιλαρακο! Αυτες οι προτασεις κατατιθενται μονο στις ΓΣ και ΠΟΤΕ στα ΔΣ. Ειναι σαν να κατεβασω εγω ΔΣ που θα λεει "Οχι στα ιδιωτικα πανεπιστημια-καταλειψη σχολης".. Ειναι ζητημα καταστατικων πολιτικων θεσεων που δεν συμφωνουν ολοι σε αυτο το συλλογο! Καποιοι κατι σου κρυβουν, ξανασκεψου το..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 21 Απρ 2010 10:25 pm

Και κατι, το λιγοτερο ενδιαφερον. Αφορα το πολυνομοσχεδιο που εχει ετοιμασει το υπουργειο Παιδειας, το οποιο θιγει την εκπαιδευση και ιδιαιτερα τους εκπαιδευτικους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (που λεει και η Τατιανα)

http://www.inital.gr/%CE%86%CF%81%CE%B8 ... E%9F%CE%99
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό temptation » Τετ, 21 Απρ 2010 10:38 pm

Έλεος με το θέμα του φασιστικού χαιρετισμού!Οι καιροί είναι πράγματι ζοφεροί,ζοφερότατοι,από όλες τις απόψεις,και θα ταν καλό από τις γενικές συνελεύσεις των σχολών να μπορούσε να βγει κάτι... Αλλά ο θεσμός αυτός έχει γελοιοποιηθεί πλέον πλήρως!Άλλος κάνει φασιστικούς χαιρετισμούς, κωλοδάχτυλα, άλλος αμολάει κότες, άλλος πετάει μαρούλια,όλοι (οι περισσότεροι) φέρνουν άτομα από άλλες σχολές για να βγει κανα κουκί παραπάνω, διάλογοι στημένοι και τετριμένοι,τραμπουκισμοί και τσαμπουκάδες από όλες τις πλευρές... Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν είσαι μπροστά σε γεγονότα,μετά ο καθένας λέει ότι θέλει!Σου παρουσιάζει ο κσθένας τελείως διαφορετική άποψη, διαβεβαιώνοντάς σε ότι ήταν μπροστά!!!Τα ψέματα δεν είναι πάντα από τον ίδιο φορέα βέβαια, μία λέει ο ένας,μία ο άλλος... Έχει ενδιαφέρον,δε λέω.. :)
temptation

Δημοσίευσηαπό kris2290 » Τετ, 21 Απρ 2010 11:43 pm

Απ οτι καταλαβαινω: Α)οταν καποιος κανει φασιστικους χαιρετισμους,προκαλει κτλ του πεταμε καφεδες αντι να τον γραψουμε στα @@ Β) τα κοινωνιοοικονομικα προβληματα θα λυθουν με καταληψη.
kris2290

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες