@Giorgitseli:
Ημουν εκεί στην φάση και δεν υπήρξε χαιρετισμός και αναρωτιέμαι πόσοι μπορουν να επιβεβαιώσουν ότι υπήρξε και πόσοι όχι και προφανώς δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος τόσο βλάκας για να κάνει κάτι τέτοιο ακόμη και ο μεγαλύτερος φασίστας των εποχών να είναι...Η κατάσταση ξεκίνησε από ένα γεγονός το οποίο ποτέ δεν θα καταλάβω... Για ποιο λόγο πρέπει κάθε φορά να συζητάμε το αν θα σπάσουμε το τελευταίο διάζωμα στην καταμέτρηση στην μέση ή αν θα το κάνουμε όλο ενώ από την απέναντι μεριά μετράμε τρεις-τρεις τις σειρές???Δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο και από τις δύο πλευρές?Δηλαδή από την μία μπερδεύονται πιο εύκολα οι καταμετρητές και από την άλλη γίνεται ανετα η καταμέτρηση ακόμη και αν μετράμε 6 σειρές??Στην προηγούμενη συνέλευση είχε συμφωνηθεί ότι προφανώς θα σπάσει και σε αυτό το διάζωμα στα δύο η καταμέτρηση και έτσι έγινε,όπως νομίζω συμφωνήθηκε και σε αυτήν...Γιατί δεν έγινε τελικά?Άκουσα από έναν ότι επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ψήφους δεν υπάρχει λόγος να το σπάσουμε για να μην κουράζεται ο κόσμος παραπάνω(!!!).Και όντως ήταν μεγάλη η διαφορά και ακόμα και αν το 50κατι που βγήκαν νομίζω οι ψήφοι εκεί γινόταν 70 "ως δια μαγείας" δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα αλλά είναι θέμα τύπων είναι θέμα λογικής...Δηλαδή στο ένα διάζωμα κάνουν λάθος με 15-20 χέρια υψωμένα και στο άλλο τα 50-60 τα μετράνε αέρα...???Γιατί να μην το σπάσουμε στη μέση για να μπορούν τα εαακ να μετράνε δυνατά τις ψήφους και για να μην τσαντιστούν??
Για τους καφέδες...Ναι δεν είναι ευθύνη των εαακ όταν πετάξει ένας έναν καφέ αλλά όταν γίνεται βροχή μάλλον αρχίζει και γίνεται και ευθύνη των εαακ...
Για το ξύλο...Όταν χάνεις αποδέχεσαι το απότελεσμα σέβεσαι τι ψήφισαν οι φοιτητές(ιδιαίτερα όταν υπάρχει μία σχετικά μεγάλη διαφορά) και τελειώνει η διαδικασία εκεί.Το να ψάχνεις αφορμή,είτε από το ότι ταχα δεν σε αφήνουν να μετρήσεις όπως θες,ότι δήθεν καποιος κάνει φασιστικές ή υβριστικές χειρονομίες ή για οτιδήποτε τελοσπάντων,να παίξεις ξύλο επειδή έχεις κάποια άτομα τα οποία είναι κάπως πιο "εύσωμα" από το μέσο φοιτητή είναι παραπάνω από απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό.Και ναι αν τέτοιες τάσεις έχουν 1-2 ατομα μόνο τότε δεν φέρει ευθύνη η εαακ αλλά αν τα υπόλοιπα μέλη της εαακ δεν μπορούν να συγκρατήσουν και να λογικέψουν τα 1-2 αυτά άτομα τότε φέρει αυτομάτως και η εαακ ευθύνη...
Και κάτι να σχολιάσω και στο post σου συγκεκριμένα...
Giorgitseli έγραψε:
εγώ δε νομίζω ότι ξενέρωσε κανείς πάντως..προφανώς και δεν το θεωρώ σωστό το να πετάς καφέδες, αλλά αν πρόσεχες, ο ανεξέρτητος ακόμα κόσμος είχε ξενερώσει πολύ περισσότερο με τη δαπ και είχε νευριάσει τόσο που έπιανε καφέδες και τους πέταγε!
Ειλικρινά που είδες ανεξάρτητους φοιτητές να πετάνε καφέδες στους δαπίτες και να χουν ξενερώσει
πολύ περισσότερο με τη δαπ?