Συντονιστής: University Editors
Υστερα από επικοινωνία με τον κ.Κουτσογιάννη μου ανακοινώθηκε οτι ο αριθμός των δηλωσάντων μεχρι σήμερα ειναι μολις 48.Οπως ανεφερε ο αριθμος αυτος δεν ειναι επαρκης για να πραγματοποιηθει η εκδρομη δεδομενου οτι τελευταια στιγμη ακυρωνουν τουλαχιστον 10 ατομα.Για το λογο αυτο παρατεινει την προθεσμια υποβολης δηλωσεων αυστηρως μεχρι τη Δευτερα 26 Απριλιου στο πρωινο μαθημα.Τελος για να αντιμετωπιστει ο μικρος αριθμος συμμετοχων ο καθηγητης προτεινει να δηλωσουν ενδιαφερον και φοιτητες απο μεγαλυτερα ετη μιας και περυσι δεν πραγματοποιηθηκε η εκδρομη.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Elendil έγραψε:Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μαθήματος, η διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2010, και περιλαμβάνει επίσκεψη στο φράγμα Ευήνου, στη σήραγγα Γκιώνας, σε τμήματα υδραγωγείου Μόρνου και στην εγκατάσταση επεξεργασίας υγρών αποβλήτων Λειβαδιάς.
conium έγραψε:Υστερα από επικοινωνία με τον κ.Κουτσογιάννη μου ανακοινώθηκε οτι ο αριθμός των δηλωσάντων μεχρι σήμερα ειναι μολις 48.Οπως ανεφερε ο αριθμος αυτος δεν ειναι επαρκης για να πραγματοποιηθει η εκδρομη δεδομενου οτι τελευταια στιγμη ακυρωνουν τουλαχιστον 10 ατομα.Για το λογο αυτο παρατεινει την προθεσμια υποβολης δηλωσεων αυστηρως μεχρι τη Δευτερα 26 Απριλιου στο πρωινο μαθημα.Τελος για να αντιμετωπιστει ο μικρος αριθμος συμμετοχων ο καθηγητης προτεινει να δηλωσουν ενδιαφερον και φοιτητες απο μεγαλυτερα ετη μιας και περυσι δεν πραγματοποιηθηκε η εκδρομη.
Ευχαριστω
conium έγραψε:Υστερα από επικοινωνία με τον κ.Κουτσογιάννη μου ανακοινώθηκε οτι ο αριθμός των δηλωσάντων μεχρι σήμερα ειναι μολις 48.Οπως ανεφερε ο αριθμος αυτος δεν ειναι επαρκης για να πραγματοποιηθει η εκδρομη δεδομενου οτι τελευταια στιγμη ακυρωνουν τουλαχιστον 10 ατομα.Για το λογο αυτο παρατεινει την προθεσμια υποβολης δηλωσεων αυστηρως μεχρι τη Δευτερα 26 Απριλιου στο πρωινο μαθημα.Τελος για να αντιμετωπιστει ο μικρος αριθμος συμμετοχων ο καθηγητης προτεινει να δηλωσουν ενδιαφερον και φοιτητες απο μεγαλυτερα ετη μιας και περυσι δεν πραγματοποιηθηκε η εκδρομη.
Ευχαριστω
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες