neaoktana έγραψε:Το οποίον εις το δια ταύτα σημαίνει;;;
merde_conserve έγραψε:Επειδή είσαι μικρός και δε τα ξές,κάτσε να χάσετε με λίγους ψήφους διαφορά αύριο και θα δείς πόσο θα ''σεβαστείτε'' την απόφαση του φοιτητηκού συλλόγου.Είτε θα μαζεύετε υπογραφές να ξαναγίνει συνέλευση είτε με το πρόσχημα της νοθείας θα κλείσετε με το έτσι θέλω τη σχολή την επόμενη μέρα.Μην πείς ότι είναι κι αυτά ψέμματα,γιατί θα εκτεθείς στους μεγαλύτερούς σου που τα ζήσαν πέρσυ και πρόπερσυ.Δε φταίς εσύ,απλά οι όμοιοι σου,σου πουλάνε παραμύθια ότι οι άλλοι είναι τραμπούκοι κι εσείς είστε τα καλά παιδιά που αγωνίζεστε ενάντια στην αδικία!
Εντάξει, υπάρχει μία βάση και μία λογική στην επιχειρηματολογία του τραμπούκου για τους ΕΑΑΚίτες, αλλά πέραν ενός σημείου αποκτούμε μία μονόπλευρη ηθικιστική λογική. Γιατί αν κράζεις και ωρύεσαι για τους ΕΑΑΚίτες που καταλύουν τις διαδικασίες με το έτσι θέλω (το οποίο έχει γίνει σίγουρα, σε μεμονωμένες συνελεύσεις, και δεν τους τιμάει, οκ) να κράζεις και τις μεγάλες παρατάξεις που μπορεί στη συνέλευση να το παίζουν fan της πλειοψηφίας και δημοκράτες, αλλά πίσω από το επίσημο θεσμικό τους προσωπείο κάνουν ό,τι μπορούν για να υπονομεύσουν την υγιή πολιτικοποίηση των φοιτητών. Με τα τρενάκια από το Millenium, με το σπρώξιμο της εκπροσώπησης παντού, με την παραπαιδεία και τις εκδηλώσεις παραταξιακής...αναψυχής. Ούτε το ένα είναι θεμιτό, αλλά φυσικά ούτε και το άλλο. Και για το πιο έχει εν τέλει μεγαλύτερο βάρος και επιρροή, καλύτερα να μην το αναλύσω. Απλά το πρώτο είναι τραμπούκικο και φαίνεται, ενώ το άλλο είναι λιγδιάρικο και παρασκηνιακό.
havale_tsoglan έγραψε:Στο σημερινό θέμα μας τώρα που είναι η συνέλευση ένα έχω να πω.....ΑΙΣΧΟΣ σε όλους ανεξαρτήτως παρατάξεων!
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες