20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 20 Απρ 2010 5:57 pm

Κάτι νεώτερο;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό pirlo » Τρί, 20 Απρ 2010 5:58 pm

Παιδιά,έχουμε κάποιο νέο απ'την συνέλευση?
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
pirlo

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Τρί, 20 Απρ 2010 7:00 pm

Κατ' αρχάς τη συνέλευση την πήρε η ΔΑΠ, τώρα με πόσες ψήφους δεν ξέρω αφού στο τέλος επικράτησε ο κλασικός πλέον πανζουρλισμός με καφεδομαχείες και άλλα όμορφα κατάλοιπα ακαδημαϊκών πολιτών που υπερασπίζονται το άσυλο.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 20 Απρ 2010 7:14 pm

Το οποίον εις το δια ταύτα σημαίνει;;;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό dimos » Τρί, 20 Απρ 2010 7:16 pm

Απορώ πώς είναι δυνατόν να συνεχίζουν κάποια άτομα να πιστεύουν ότι οι ΓΣ έχουν λόγο ύπαρξης. Για άλλη μια φορά οι διάλογοι ήταν κάτι σαν:
-Πού ήσουν εσύ όταν εγώ υπερασπιζόμουν τα εργοστάσια/φάμπρικες και ήμουν στο πλευρό του εργαζομένου;
-Γιατί εσύ που ήσουν όταν τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους αγρότες στα λιμάνια;
-Πρόσεχε πως μου μιλάς εμένα γιατί την έχω πιο αριστερή από σένα και είμαι αγωνιστής, κατάλαβες αντιδραστικέ τύπε;

Καλά για τα συνηθισμένα πλέον σπρωξίδια και καφέδες/νερά είναι τουλάχιστον ντροπή που αυτά τα τυπάκια (γιατί τέτοια είναι) θα είναι αύριο συνάδελφοι μας. Ε όχι δεν είναι συνάδελφος μου ο χούλιγκαν, πώς να το κάνουμε;
Ένα πράγμα τους αξίζει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να μην μας ξαναδούν σε συνέλευση. Ναι, είναι γραφική άποψη, αλλά με τέτοια άτομα δεν υπάρχει λόγος να τους δίνουμε αξία, είναι ΓΕΛΟΙΟΙ.

Στο τέλος, κατηγορήθηκε ένας φοιτητής από τη ΔΑΠ ότι χαιρέτισε ναζιστικά. Ήμουν αρκετά κοντά και δεν είδα τίποτα σχετικό, άλλωστε πρέπει να είσαι τελείως στόκος για να κάνεις τέτοια κίνηση μέσα σε ένα γεμάτο αμφιθέατρο. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ο δικηγόρος του, αλλά αυτή είναι η άποψη μου...

neaoktana έγραψε:Το οποίον εις το δια ταύτα σημαίνει;;;

Σημαίνει ότι αύριο σίγουρα έχουμε μάθημα, ομοίως και την Πέμπτη- εκτός αν προκύψει πρόβλημα με τα μέσα μεταφοράς.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τρί, 20 Απρ 2010 7:26 pm

Την Πεμπτη δεν εχουν απεργια και οι πανεπιστημιακοι??
mits17

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Τρί, 20 Απρ 2010 7:32 pm

Είναι φασισμός να μη σ' αφήνουν να χαιρετάς φασιστικά. :ρ
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 20 Απρ 2010 7:34 pm

merde_conserve έγραψε:
Επειδή είσαι μικρός και δε τα ξές,κάτσε να χάσετε με λίγους ψήφους διαφορά αύριο και θα δείς πόσο θα ''σεβαστείτε'' την απόφαση του φοιτητηκού συλλόγου.Είτε θα μαζεύετε υπογραφές να ξαναγίνει συνέλευση είτε με το πρόσχημα της νοθείας θα κλείσετε με το έτσι θέλω τη σχολή την επόμενη μέρα.Μην πείς ότι είναι κι αυτά ψέμματα,γιατί θα εκτεθείς στους μεγαλύτερούς σου που τα ζήσαν πέρσυ και πρόπερσυ.Δε φταίς εσύ,απλά οι όμοιοι σου,σου πουλάνε παραμύθια ότι οι άλλοι είναι τραμπούκοι κι εσείς είστε τα καλά παιδιά που αγωνίζεστε ενάντια στην αδικία!

Εντάξει, υπάρχει μία βάση και μία λογική στην επιχειρηματολογία του τραμπούκου για τους ΕΑΑΚίτες, αλλά πέραν ενός σημείου αποκτούμε μία μονόπλευρη ηθικιστική λογική. Γιατί αν κράζεις και ωρύεσαι για τους ΕΑΑΚίτες που καταλύουν τις διαδικασίες με το έτσι θέλω (το οποίο έχει γίνει σίγουρα, σε μεμονωμένες συνελεύσεις, και δεν τους τιμάει, οκ) να κράζεις και τις μεγάλες παρατάξεις που μπορεί στη συνέλευση να το παίζουν fan της πλειοψηφίας και δημοκράτες, αλλά πίσω από το επίσημο θεσμικό τους προσωπείο κάνουν ό,τι μπορούν για να υπονομεύσουν την υγιή πολιτικοποίηση των φοιτητών. Με τα τρενάκια από το Millenium, με το σπρώξιμο της εκπροσώπησης παντού, με την παραπαιδεία και τις εκδηλώσεις παραταξιακής...αναψυχής. Ούτε το ένα είναι θεμιτό, αλλά φυσικά ούτε και το άλλο. Και για το πιο έχει εν τέλει μεγαλύτερο βάρος και επιρροή, καλύτερα να μην το αναλύσω. Απλά το πρώτο είναι τραμπούκικο και φαίνεται, ενώ το άλλο είναι λιγδιάρικο και παρασκηνιακό.

Ώπα φίλε,μη βάζεις λόγια στο στόμα μου χωρίς να τα χω πει!Εγώ μίλησα γενικά για καταληψίες τραμπούκους (με είδες πουθενά να λέω ΕΑΑΚίτες???),εκτός κι αν το νόμισες επειδή ο Nysta στον οποίο απευθυνόμουν τυχαίνει να ναι ΕΑΑΚίτης.(Τώρα καταλαβαίνω γιατί ένας γνωστός μου ΕΑΚΚίτης θίχτηκε και μ έλεγε σήμερα ότι τους γράφω μαλακίες χαχαχαχαχαχα :lol: ).Οι τραμπούκοι είναι κι από αλλού (δε θα πω ονόματα κ παρατάξεις).Στο σημερινό θέμα μας τώρα που είναι η συνέλευση ένα έχω να πω.....ΑΙΣΧΟΣ σε όλους ανεξαρτήτως παρατάξεων!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τρί, 20 Απρ 2010 7:37 pm

havale_tsoglan έγραψε:Στο σημερινό θέμα μας τώρα που είναι η συνέλευση ένα έχω να πω.....ΑΙΣΧΟΣ σε όλους ανεξαρτήτως παρατάξεων!

Εγινε κατι διαφορετικο απο τις υπολοιπες συνελευσεις??....
mits17

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό PSW » Τρί, 20 Απρ 2010 7:42 pm

Φιλαρακο ευτυχως που υπαρχουν και οι συνελευσεις για να φαινονται καποια πραγματα πως ειναι πραγματικα...ο συγκεκριμενος ΔΑΠιτης,πρωην υπευθυνος τησ ΔΑΠ στη σχολη μας χαιρετησε φασιστικα 2φορες και μαλιστα μας ειπε χλευαστικα "ενας φασιστας σας χρειαζεται". Ημουνα εκει μπροστα οταν εγινε το συγκεκριμενο σκηνικο και μαλιστα ημουνα εκει για να ηρεμησω τα πνευματα,αλλα οταν το εκανε αυτο πραγματικα και εγω θολωσα....αν ησουνα απο την αρχη της συνελευσης, ο συγκεκριμενος προκαλουσε συνεχεια......μαλλον ηθελε να προκαλεσει. Κανονικα θα επρεπε να τον διαγραψουμε απο το συλλογο. Μαλλον εχουμε ξεχασει τι σημανε φασισμος στη χωρα μας, ας σοβαρευτουμε λιγο.
Η αληθεια ειναι οτι η συνελευση δεν ηταν καλη και ο διαλογος στο εσωτερικο της ηταν χαμηλου επιπεδου, αλλα σε αυτο θα επρεπε να ρηξουμε τις ευθυνες και στους εαυτους μας, που οταν ειμαστε μεσα το μονο που κανουμε ειναι να μην ακουμε την συζητηση αλλα να μιλαμε τους διπλανους ,να κανουμε χαβαλε, να την πεφτουμε σε γκομενακια κλπ.....η λυση δεν ειναι να μην ξανα παμε σε συνελευση, αλλα να παλεψουμε ολοι μαζι για να γινει η διαδικασια πιο καλη. Να μην μιλαμε στους διπλανους μας, να προσπαθουμε να αναρωτηθουμε τι συζητιεται κλπ...
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες