BullsEye έγραψε:
Το μέλλον σου να το κάνεις ό,τι θελεις... Αλλά γιατί να καθορίσεις και το δικό μου μέλλον?
Nysta έγραψε:BullsEye έγραψε:
Το μέλλον σου να το κάνεις ό,τι θελεις... Αλλά γιατί να καθορίσεις και το δικό μου μέλλον?
τι κόλλημα τραβάτε όλοι δε μπορώ να καταλάβω!!! δε γουστάρετε? ψηφίστε κατά και αφήστε με εμένα. καθε 3 post θα ξαναγράφω??? δεν εμποδίζω σε κανέναν να έρθει να ψηφίσει κατα!!! πως @@@ καθοριζω το μέλλον σου???
Επειδή είσαι μικρός και δε τα ξές,κάτσε να χάσετε με λίγους ψήφους διαφορά αύριο και θα δείς πόσο θα ''σεβαστείτε'' την απόφαση του φοιτητηκού συλλόγου.Είτε θα μαζεύετε υπογραφές να ξαναγίνει συνέλευση είτε με το πρόσχημα της νοθείας θα κλείσετε με το έτσι θέλω τη σχολή την επόμενη μέρα.Μην πείς ότι είναι κι αυτά ψέμματα,γιατί θα εκτεθείς στους μεγαλύτερούς σου που τα ζήσαν πέρσυ και πρόπερσυ.Δε φταίς εσύ,απλά οι όμοιοι σου,σου πουλάνε παραμύθια ότι οι άλλοι είναι τραμπούκοι κι εσείς είστε τα καλά παιδιά που αγωνίζεστε ενάντια στην αδικία!
Είναι πάντως στρεβλό να κολλάει η συζήτηση μόνο στην κόντρα κατάληψη-όχι κατάληψη (δεν αναφέρομαι σε όλα τα posts, αρκετοί -που είτε συμφωνώ μαζί τους είτε όχι- το βλέπουν πιο συνολικά το ζήτημα), εγώ πιστεύω ότι το βασικό ερώτημα σήμερα είναι ενεργή απάντηση στην επίθεση-απαξίωση που δεχόμαστε (όχι μόνο ως φοιτητές αλλά μέρος της κοινωνίας που πλήττεται) ή παθητική αποδοχή όλων αυτών.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες