02/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 02/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:31 pm

Ρε merde ειλικρινά, αυτά ήταν αυτά που ακούγαμε, αυτό σου λεω, απ' τους καταμετρητές. Η έγκυρη απόφαση είναι όταν σφραγίζεται το πλαίσιο, είδες εσύ να γίνεται κάτι τέτοιο, ή να ζητάμε εμείς να σφραγιστεί κάτι?Το αν ψήφισαν άλλοι 2 φορές ή αν τους 5 τους κάναμε 55 έχει καταλάβει κανείς και μπορεί να πει υπεύθυνα τι έγινε?Μετά το τέλος ο καθένας έλεγε την π$%@#@ρια του, και είπα δεν έχουμε βγάλει άκρη! Πως να το πούμε δηλαδή, δεν είμαστε από έξω και τα βλέπουμε όλα εποπτικά, μέσα σ αυτό το μπάχαλο τα δαμε και εμείς και τι έγινε δεν το καταλάβαμε!
Τώρα τι περιμένετε να βγάλει η ΠΚΣ το φίδι απ' την τρύπα? Αντί να πάτε και να φτύσετε αυτούς που εκφυλίζουν τα όργανα του συλλόγου μας...
Εμείς κάθε μέρα στη σχολή είμαστε, είτε έχει κατάληψη είτε όχι - καλό συνδικαλιάρικο ε? :οΡ
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό soso » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:35 pm

πιστευε και μη ερευνα...το χειροτερο απ ολα ειναι πως νομιζεις οτι εισαι και εξυπνη μ αυτο που κανεις.δν θα σου κανω τη χαρη γτ κατι ατομα σαν εσενα μας ξεφτιλισαν σημερα και γελαει ολο το εμπ μαζι μας.μεγαλη επιτυχια μας!
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:40 pm

Σόρυ ρε συ Markisie που επιμένω σε αυτό το θέμα, αλλά καταλαβαίνεις ότι από κάπου πρέπει να πιαστούμε και εμείς να πάρουμε μια πιο αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα πεπραγμένα (;!;) αυτής της ρημάδας της συνέλευσης. Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία της όλης υπόθεσης. :roll:
Και επιμένω για το τι θα γίνει αύριο γιατί σε ενδιαφέρει πολύ όταν γράφεις μία πρόοδο. Αύριο υπάρχει πρόοδος Θεμελιώσεων. Υπάρχει πρόοδος Τεχν.Υδρολογίας.Τι θα κάνουν όσοι γράφουν; Όσο και να επιμείνουμε στην απαξίωση της ΓΣ, τόσο θέλουμε και να ξέρουμε άμεσα για να μπορούμε να βγάλουμε το πρόγραμμά μας.

Τώρα τι περιμένετε να βγάλει η ΠΚΣ το φίδι απ' την τρύπα? Αντί να πάτε και να φτύσετε αυτούς που εκφυλίζουν τα όργανα του συλλόγου μας...
Εμείς κάθε μέρα στη σχολή είμαστε, είτε έχει κατάληψη είτε όχι - καλό συνδικαλιάρικο ε? :οΡ

Χαχαχαχα. Έγραψες. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eri_blguard » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:45 pm

soso έγραψε:πιστευε και μη ερευνα...το χειροτερο απ ολα ειναι πως νομιζεις οτι εισαι και εξυπνη μ αυτο που κανεις.δν θα σου κανω τη χαρη γτ κατι ατομα σαν εσενα μας ξεφτιλισαν σημερα και γελαει ολο το εμπ μαζι μας.μεγαλη επιτυχια μας!

Παρακολουθώ την όλη συζήτηση από την αρχή κι αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στον/στην Strangelic.
Δεν θα σου πω ότι είσαι γελοίος για να μην πέσω στο επίπεδό σου.
Κάποιος που απαντά με τέτοια επιθετικότητα σημαίνει ότι έχει στριμωχτεί στη γωνία και παίρνει αμυντική στάση.
Αν θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά μίλα πιο ήρεμα.

Και επειδή ΗΜΟΥΝ σήμερα στη συνέλευση και παρακολούθησα τι έγινε στο τέλος της ψηφοφορίας, ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της ΔΑΠ να σφραγίσουν την απόφαση της ΓΣ και δεν το κάνανε.
eri_blguard

Δημοσίευσηαπό cdi » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:46 pm

afou to plaisio pou psifistike einai tis dap, gt na sfragisoun twn eaak? ti pineis kai den mas dineis...
cdi

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:49 pm

Ρε σε καταλαβαίνω κι εγώ γράφω υδρολογία :οΡ Ειλικρινά ρε συ merde δεν ξέρω, υπεύθυνα :οΡ.
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί, μπορεί να χάμε και άλλες φορές ντράβαλα αλλά τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, γι΄αυτό και η θέση μας ήτανε ξεκάθαρη, τώρα πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό soso » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:50 pm

οταν εχουμε ξεφτιλιστει με τις λαλακιες των σινδικαλιζομενων,ψηφαλακια πανε και ερχονται και ο καθενας παιζει το βιολι του ναι εχω νευρα ρε φιλε.τεσπα ας πει οτι θελει ο καθενας ουτως η αλλως η ξεφτιλα ειναι ενα ομαδικο κατορθωμα που επιτευχθηκε ΠΑΛΛΑΙΚΑ και με γρηρορα ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.

Υ.Γ: οχι εχεις δικιο μν πεσεις στο επιπεδο μου.ειναι πολυ χαμηλα και δν θα μπορεις να πετας μαρουλια στον αξιωτη!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό dimos » Τρί, 02 Δεκ 2008 11:53 pm

soso έγραψε:Υ.Γ: οχι εχεις δικιο μν πεσεις στο επιπεδο μου.ειναι πολυ χαμηλα και δν θα μπορεις να πετας μαρουλια στον αξιωτη!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, αλλά αύριο θα μπορεί αμεσοδημοκρατικά να φωνάζει: "Toν πούλο συνάδελφε τον πούλο!"
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό eri_blguard » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:08 am

soso έγραψε:Υ.Γ: οχι εχεις δικιο μν πεσεις στο επιπεδο μου.ειναι πολυ χαμηλα και δν θα μπορεις να πετας μαρουλια στον αξιωτη!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποια μαρούλια; Αυτά είναι προπέρσινα κατορθώματα μιας συγκεκριμένης παράταξης. Δεν νομίζω να σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα να πιστεύεις ότι ανήκω κάπου.

Και αυτό που έγινε στη συνέλευση και το παραδέχτηκαν και εκπρόσωποι του Ενωτικού πλαισίου αλλά και της ΠΑΣΠ εκτός των άλλων, είναι ότι
1 - ενώ αρχικά η ΔΑΠ είχε δηλώσει αρχικά 3 ή 5 (δεν θυμάμαι καλά) καταμετρητές στο τέλος της ψηφοφορίας έγιναν ξαφνικά 7.
2 - δύο συγκεκριμένα άτομα της ΔΑΠ διπλοψήφισαν
3 - μπερδεύτηκαν κάποιοι ψήφοι του Ενωτικού πλαισίου με της ΠΚΣ (αν και αυτό δεν το θεωρώ πολύ σοβαρή δικαιολογία)

Αλλά οι κατηγορίες για νοθεία ήταν αυτές που έφεραν την "ξεφτίλα", όπως την αποκαλείς. Αν είχαν μείνει εκπρόσωποι της ΔΑΠ να απαντήσουν στις κατηγορίες δεν νομίζω να είχαμε τώρα αυτή τη κατάσταση.
eri_blguard

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 03 Δεκ 2008 12:15 am

Ξέρω ότι είναι τεταμένο το κλίμα, απλά θα παρακαλέσω να δεχτείτε μια υπόδειξη για τον καλύτερο διάλογο όλων:

Μην καταφεύγετε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μην είστε επιθετικοί και μη βρίζετε στα posts σας.

Αποφεύγετε όσο μπορείτε τα greeklish. Είναι δύσκολα στην ανάγνωση από τους μη μυημένους.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες