Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 02 Μαρ 2010 8:08 pm

Aposvolomenos έγραψε:
woody_alex έγραψε:
Aposvolomenos έγραψε:Τελικά αποτελέσματα αρχιτεκτονικής (3ο εξάμηνο) έξω από γραφείο Τζουβαδάκη

δεν υπαρχει τπτ

Την ημέρα που το έγραψα τα αποτελέσματα ήταν εκεί ...
Δεν ξέρω αν μετά τα κατέβασαν επειδή υπήρχαν διαμαρτυρίες με τους βαθμούς της ομαδικής εργασίας...
Ακουσα επίσης οτι υπάρχει ενδεχόμενο οι βαθμοί των εργασιών να αλλάξουν ...επομένως να βγούνε καινούρια τελικά αποτελέσματα ...
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που ξέρει κάτι παραπάνω ...να μας ενημερώσει ...

Εγώ άκουσα από τα παιδιά που ήταν στη διαμαρτυρία ότι ο Κος Τζουβαδάκης θα βελτιώσει τον βαθμό της εργασίας με αναλογικό τρόπο και θα τοιχοκολλήσει νέα αποτελέσματα. Αυτό βέβαια (για όσους είδαν τα παλιά) θα φανεί και από το βαθμό στα στοιχεία των φοιτητών. Τώρα δεν ξέρω πότε θα γίνεια αυτό αν κάποιος μάθει κάτι ας ενημερώσει.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τρί, 02 Μαρ 2010 8:41 pm

afroxilanthi έγραψε:βγηκαν οι σιδηρες γεφυρες 9 εξαμηνου
που;;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 02 Μαρ 2010 8:48 pm

Off topic:
Μα καλά, τι σιδηρά γεφυράρα είναι αυτή που ενώνει το 6ο με το 9ο και αγωνιάς;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τρί, 02 Μαρ 2010 8:50 pm

Off topic:
Για συντονιστικούς λόγους - πληρότητα συγκεντρωτικού ποστ ;) Το αθλημα των επιπλεον μαθηματων δεν το ξεκινησα ακομα :D
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό theoxaris » Τρί, 02 Μαρ 2010 9:58 pm

Προστασία προσωπικών δεδομένων. τί αλλο θα ακούσουμε... Διασυρμός γιατί κόπηκες στην ανάλυση ....
Στη σχολή δηλαδή που τα αναρτούν ?
1. είτε γιατι δε θέλουν να τα δουν οι συμφοιτητές τους!!!!
2.είτε γιατι μπαίνουν οι γονείς τους και τσεκάρουν αν τους λενε τα μαθήματα

Σχόλια: Πάντως μπράβο στα παιδιά που κάθισαν και το φτιάξανε....
theoxaris

Δημοσίευσηαπό Evak » Τετ, 03 Μαρ 2010 1:43 pm

akrovolistos έγραψε:
Amelie έγραψε:Α!και κάτι ακόμα!Έχει βγει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε μπορουμε να δουμε τα γραπτά μας εδαφομηχανική Ι?? Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να δεις το γραπτό σου (τόσο απλά). Σίγουρα συμπληρώνεις το όνομά σου στη γραμματεία του τομέα και επανεξετάζεται.

Και καλα, το λέτε και εσείς τόσο απλά?? Αν είναι δυνατόν!!!! Μου έτυχε κ εμένα στο παρελθόν να κοπώ με 4 Εδαφό 2, ζήτησα να δω το γραπτό μου και μου αρνήθηκαν κατηγορηματικά...είμαστε σοβαροί??? και δεν μιλάει κανείς?? :clap:
Οπότε να μην κλαιγόμαστε για το άσυλο, πολλά από τα δικαιώματα μας μας έχουν αφαιρεθεί εδώ και καιρό, απλά προστέθηκε τώρα και άλλο ένα...
Evak

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τετ, 03 Μαρ 2010 1:55 pm

Το "τόσο απλά" ήταν φυσικά ειρωνικό.
Είναι αυτονόητο πως τα γραπτά πρέπει να είναι στη διάθεση των φοιτητών τις ημέρες αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (πέραν από επαναξετάσεις, αναβαθμολογήσεις και λοιπές "φαντεζί" διαδικασίες).
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Evak » Τετ, 03 Μαρ 2010 3:10 pm

akrovolistos έγραψε:Το "τόσο απλά" ήταν φυσικά ειρωνικό.
Είναι αυτονόητο πως τα γραπτά πρέπει να είναι στη διάθεση των φοιτητών τις ημέρες αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (πέραν από επαναξετάσεις, αναβαθμολογήσεις και λοιπές "φαντεζί" διαδικασίες).

Το κατάλαβα οτι είναι ειρωνικό, αλλα πραγματικά δεν βλέπω να ισχύει το αυτονόητο...εγω πραγματικά δεν είδα το γραπτό μου, και απλά μου είπαν οτι είχα σοβαρά λάθη κ δεν μπορούσα να πάρω 5 (λάθη τα οποία ποτέ δεν είδα)...αλλά αυτό που με εξόργισε ήταν ότι σε οποιονδήποτε κ αν το έλεγα, η απάντηση ήταν "...ε, τι να κάνουμε τωρα...." πραγματικά δεν περίμενα τέτοια απάθεια και σκύψιμο του κεφαλιού από φοιτητες του πολυτεχνείου...
Evak

Δημοσίευσηαπό eleu8eria » Τετ, 03 Μαρ 2010 6:06 pm

μήπως υπάρχει περίπτωση να ανεβάσετε τα αποτελέσματα του σχεδίου & γεωλογίας ( πρώτο εξάμηνο )...? επειδή πληροφορήθηκα ότι βγήκαν σήμερα και τα 2.... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από Elendil και Τετ, 03 Μαρ 2010 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish!!
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Άβαταρ μέλους
eleu8eria

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 03 Μαρ 2010 7:00 pm

Οι βαθμοί της Διαχείρισης Τεχνικών Έργων έχουν περαστεί και στα στοιχεία φοιτητών. Ελέγξτε τους βαθμούς σας παλι καθώς ενδέχεται να έχουν αλλάξει!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης