Διεξαγωγή Αναβληθεισών Εξετάσεων της 10/02

Συντονιστής: University Editors

Διεξαγωγή Αναβληθεισών Εξετάσεων της 10/02

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 09 Φεβ 2010 7:09 pm

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις των μαθημάτων που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

1. «Αριθμητική Ανάλυση» στις 17/2/2010 και ώρα 18.00 στο Κτ. Γκίνη Αιθ. 104,105,205,306,18,20,107,207,308,106,204.

2. «Ειδικά Θέματα Σιδηροδρομικής» στις 22/2/2010 και ώρα 8.30 στα νέα Κτίρια της Σχολης Αίθ. 04Β.

3. «Ειδικά Κεφάλαια Οπλισμένου Σκυροδέματος» στις 22/2/2010 και ώρα 8.30 στα νέα κτίρια της Σχολής αίθ. 2Α.

Πηγή
Τελευταία επεξεργασία από dimos και Τετ, 10 Φεβ 2010 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Όπως παρατήρησε η lawine το σωστό είναι αναβληθεισών και όχι αναβληθέντων
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Διεξαγωγή Αναβληθέντων Εξετάσεων της 10/02

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Τρί, 09 Φεβ 2010 8:28 pm

Καλά αφού την Τετάρτη 17/2 θα είμαστε έτσι κι αλλιώς Ζωγράφου για τα μαθήματα, δεν μπορούσαν να αφήσουν να γίνει η εξέταση στα Νέα Κτίρια????? Γιατί να τρέχουμε κάτω στο Γκίνη???? Δεν νομίζω να έχει κανείς μάθημα στις 18.00 στα Νέα Κτίρια (σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα αιθουσών δηλαδή)
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό teo » Τρί, 09 Φεβ 2010 10:01 pm

φίλε civil_emp με τιν λογιή αυτή να κλείσουμε το κάτω πολυτεχνείο και να το κάνουμε μουσείο όπωσ λενε και πασοκ-ΝΔ. είναι απόφαση της σχολής οι εξετάσεις να γίνονται στο συγκρότημα της Πατησσίων. και κακώς που τα άλλα μαθήματα θα δοθούν επάνω.
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Τρί, 09 Φεβ 2010 10:21 pm

teo έγραψε:φίλε civil_emp με την λογική αυτή να κλείσουμε το κάτω πολυτεχνείο και να το κάνουμε μουσείο όπως λενε και πασοκ-ΝΔ.

Παρεξήγηση, προσωπικά θέλω να γίνονται οι εξετάσεις στο Γκίνη...

Απλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρούσα πιο πρακτικό και λειτουργικό το να γίνει η εξέταση στου Ζωγράφου...
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lawine » Τρί, 09 Φεβ 2010 11:42 pm

offtopic

σχόλιο για τον τίτλο...με την ελπίδα να σταματήσει η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας από τη γραμματεία
στέκει αναβληθέντων εξετάσεων;;; η εξέταση είναι θηλυκού γένους..οπότε δε θα πρεπε να είναι αναβληθεισών εξετάσεων;;; η μήπως δεν ξέρω εγώ ελληνικά;
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό nikoscivil » Τετ, 10 Φεβ 2010 12:32 am

κατ'αρχάς πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου...
έχεις απόλυτο δίκιο...
ο αναβληθείς διάλογος, η αναβληθείσα συναυλία, το αναβληθέν γεγονός.......οι αναβληθέντες διάλογοι, οι αναβληθείσες συναυλίες, τα αναβληθέντα γεγονότα.... έτσι τα μαθαίναμε στο σχολείο....
καλό είναι (τουλάχιστον) τα δημόσια έγγραφα και οι δημόσιες ανακοινώσεις να μην παίζουν με τέτοια γραμματικά λάθη....και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα προσέξεις και να τα αποφύγεις....αλλά κακό πράγμα η συνήθεια....εντάξει όλοι είμαστε επιρρεπείς στο εύκολο και στο απλό και ειδικά στην εποχή που ζούμε με τέτοια ροή πληροφοριών αλλά είναι ευθύνη όλων μας να προστατεψουμε τη γλώσσα μας και να τη διαδίδουμε με το σωστό τρόπο.....είναι ο πολιτισμός μας και η προσωπικότητά μας........τι άλλο θα μας μείνει στο τέλος......άραγε οι ξένοι θα τους άρεσε να βιάζουν τη γλώσσα τους (και να φανταστείτε εμείς το κάνουμε από μόνοι μας.......)
Βέβαια η αγγλική δεν έχει και πτώσεις θα μου πεις....αλλά αυτό δείχνει και το πολύπλοκο και όμορφο της ελληνικής ( τον διαφορετικό τρόπο σκέψης ακόμα και σε κάθε πτώση...χεχε.....). Εντάξει έφαγε αρκετή απλοποίηση η γλώσσα από την αρχαία στη νέα ελληνική αλλά τουλάχιστον τώρα νομίζω ότι είναι εύκολο να την κουμαντάρουμε (και να παρατηρούμε εύστοχα το λάθος και να το διορθώνουμε...). Πόσο μάλλον και εμείς οι Μηχανικοί (που λόγο της λογικής προσέγγισης που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, καταλαβαίνουμε τις διαφορές των πτώσεων και του γένους....)

Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να φανώ "φιλοσοφίζων"....χεχε ούτε "δασκαλίζων" από το παραπάνω post αλλά έχω μπουχτίσει με τα ορθογραφικά λάθη που προβάλλει σχεδόν καθημερινά η τηλεόραση ή διαβάζεις στις εφημερίδες, που νομίζω σχεδόν όφειλα να πω τα λίγα παραπάνω λόγια....
Προφανώς καμία διάθεση για να το παίξω κάποιος.....
nikoscivil

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες