Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω οι αφισες των κομματων απο το πανεπιστημιο?

ναι
90
78%
οχι
22
19%
δεν ξερω
3
3%

Σύνολο ψήφων : 115

Re: Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Δημοσίευσηαπό PSW » Πέμ, 28 Ιαν 2010 3:19 pm

recon έγραψε:επίσης, μια ερώτηση που με βασάνιζε..
οι αφίσες για να τυπωθουν θέλουν χρήμα.
οι πραγματικά πολλές αφισες που έχει το γκίνη στις εκλογές, θέλουν πολύ χρημα..
ποιος τα δινει αυτα τα χρηματα?? και μην μιλάμε μονο για τις ''μεγαλες'' παραταξεις δαπ-πασπ.
κ επισης, γιατι τόσο χρήμα καταληγει στην ανακυκλωση, αφου εκπληρωσει τον ΜΕΓΑ σκοπο του, που διαρκει μόλις ένα απόγευμα???
σας περισσευουν???
να πληρωνετε τόσα λεφτα για ένα απόγευμα?
η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό ειναι ντροπη....

Φιλε μου τα λεφτα οι παραταξεις (για τα εαακ μπορω συγκεκριμενα να σου πω,που δεν εχουν και κομματικο φορεα απο πισω να τους χρηματοδοτει)
τα βγαζουν, ειτε απο λεφτα που βαζουν απο την τσεπη τους οι συναδελφοι που συμμετεχουν στο σχημα, ειτε απο χρηματα που θα εχουν βγαλει απο καποιο παρτυ......θα σε συμβουλευα πριν τους βαλεις ολους στο ιδιο τσουβαλι να ρωτας...
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Πέμ, 28 Ιαν 2010 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση quote
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 28 Ιαν 2010 3:33 pm

χαχαχα
ενα μαγαζι μυγα στου ψυρρη το ξερεις?

ρε φιλε
ακομα κ ετσι.
απο παρτυ, η απο την τσεπη σου (αν θες να μιλησουμε για τα εαακ) ή απο οπουδήποτε αλλού.
πραγματικα πιστευεις οτι αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για αυτο το σκοπό? ανεβαίνει το κύρος κάθε παράταξης απέναντι στην άλλη?
ποιος θα γεμίσει περισσότερο χώρο κ ετσι?
μαζεύετε περίσσοτερους ψηφοφόρους?
ειλικρινα δεν καταλαβαίνω, και αν με θεωρείς τόσο χαζό να μην καταλαβαινω κατι τέτοιο, εξήγησε το μου.

δεν ειναι προσωπικη η επίθεση, απλα εσυ απαντησες και το συνεχισα.
δεν αμφισβητω το δικαιωμα που εχει ο καθενας να κολλησει οτι γουσταρει στους τοιχους.
απλα οταν βλεπω τέτοιο θέαμα στις εκλογές, απο πάνω μέχρι κάτω αφίσες παρατάξεων, θέλω να ξεράσω.
καλησπέρα
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 28 Ιαν 2010 3:39 pm

Nysta έγραψε:ωραιος ρε, να κατεβάζουμε αφίσες αλλα όχι του mqn!!?! οι χώροι είναι ίσοι για όλες τις παρατάξεις, μην ανησυχείς
Εμένα αυτό είναι που με ανησυχεί. Ότι οι χώροι είναι ίσοι για όλες τις παρατάξεις. Ότι έχουν (ισο)κατανήμει μεταξύ τους κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό εκατοστό επιφάνειας τοίχου. Δεν με ενοχλούν τα μηνύματα στις αφίσες γιατί είναι επιλογή μου να τα διαβάσω ή όχι. Με ενοχλεί όμως όταν ουσιαστικά μου αφαιρείται αυτό το δικαίωμα επιλογής με το να συναντώ τις ίδιες αφίσες με τα ίδια μηνύματα όπου κι αν γυρίσω το κεφάλι μου, όπου κι αν πέσει η ματιά μου. Κανονικά θα έπρεπε οι διαθέσιμοι προς αφισοκόλληση χώροι να ορίζονται από το διαθέσιμο προς αφισοκόλληση υλικό (διαθέσιμο ως προς την πληροφορία βέβαια και όχι ως προς την ποσότητα όπως γίνεται τώρα). Αν δηλαδή μια παράταξη έχει 3 διαφορετικές αφίσες να τις κολλάει στη μια μεριά ας πούμε των κτιρίων εκεί γύρω από το τραπεζάκι της, ας τις κολλάει και άλλη μία στην άλλη πλευρά και το ίδιο στον επάνω όροφο. Με αυτή τη λόγική κολλούνται και οι αφίσες του mqn οπότε η σύγκριση με τον όγκο των παραταξιακών αφισών είναι ατυχής. Αυτό που συμβαίνει τώρα με τις παρατάξεις είναι να προσαρμόζουν τις αφίσες στους χώρους. Δικαιούμαστε έναν τοίχο? Παίρνουμε μια αφίσα και την κολλάμε 50 φορές μέχρι να τον γεμίσουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με δικαίωμα στην έκφραση, αυτό λέγεται "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι". Αν δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς μέσω αφίσας, ας πει αυτά που έχει να πει και ας περισσέψει και κάποιος άδειος τοίχος, δεν είναι κακό.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 28 Ιαν 2010 3:44 pm

Αν δηλαδή βάλεις μία μόνο αφίσα σε 5-6 τοίχους δεν μπορείς να περάσεις το μήνυμα σου; Για να έχεις ολόκληρους τοίχους γεμισμένους με χαρτούρα σημαίνει είτε ότι οι φοιτητές είμαστε τυφλοί και δεν θα βλέπαμε μόνο τη μία αφίσα είτε ότι είμαστε χαζοί, συνεπώς ακολουθείτε το ρητό "επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως".
Πέρα από αυτό, δεν είναι γελοίο να παίζετε σφαλιάρες με άλλες παρατάξεις για ένα κομμάτι χαρτί;
Αλήθεια στο σπίτι σου οι τοίχοι είναι σε αντίστοιχη κατάσταση; Αν όχι, γιατί; (Μη μου πεις ότι είναι ιδιωτικός χώρος, θα σου ανταπαντήσω να κολλήσεις αφίσες στην πρόσοψη.)
Επιπλέον, από πότε οι τοίχοι ανήκουν σε παρατάξεις και ποιος τους παραχώρησε; (Η απάντηση "η συνείδηση μας" δε μετράει).

Και επειδή αναφέρθηκε το MQN, Nysta λυπάμαι αλλά είσαι μικρός και για αυτό το λόγο δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα. Άσχετα αν σου αρέσει το MQN.gr ή όχι, να είσαι σίγουρος ότι η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με πριν. Και δε νομίζω οι 5 αφίσες που έχουμε να συγκρίνονται με τη δική σας χαρτούρα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Πέμ, 28 Ιαν 2010 4:00 pm

Πραγματικά ρε Nysta-Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, ήθελα να 'ξερα που είδες εσύ, σαν πρωτοετής φέτος, αφίσα του MQN. Γιατί ήταν προσωπική μου επιλογή να μην μπει καμία αφίσα, κυρίως για λόγους οικολογικούς αλλά και αισθητικούς. Άμα βρεις καμία, δείξ' τη μου κι εμένα. Γιατί θαρρώ οι περσινές εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τους γνωστούς-άγνωστους.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Πέμ, 28 Ιαν 2010 4:48 pm

Καλά χαλαρώστε και σεις , με την οικολογική συνείδηση. Αλλού φαίνονται αυτά..
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 28 Ιαν 2010 5:03 pm

jordanEMP έγραψε:[b]Η πλειοψηφια τασσεται ξεκαθαρα εναντια στις κομματικες παραταξεις στον κομματικο δογματισμο και στον φασιστικο τροπο επιβολης των κομματικων ορεξεων πανω στο συνολο των φοιτητων!

Ποια πλειοψηφία; Η πλειοψηφία του MQN;; :clap: :clap: οι πλειοψηφίες είναι στα όργανα που εσύ και οι όμοιοι σου τόσο απαξιείτε!

Μιλάς για κομματικό δογματισμό, όταν ο ίδιος είσαι άκρως δογματικός με τις απόψεις σου (το ότι δεν έχεις "κόμμα" δε σε κάνει απαραίτητα πιο ώριμο πολιτικά!!) κάτι το οποίο φαίνεται όχι μόνο με τον τρόπο με τον οποίο τις προβάλλεις αλλά και με το ότι προσπαθείς να "προσυλητίσεις" και φοιτητές από άλλες σχόλες! Ο καθοδηγητής των "ανεξάρτητων, καταπιεσμένων και υπόδουλων των παρατάξεων και των χερουβίμ" φοιτητών του ΕΜΠ.
Βγάλε και 'συ αφίσα με τις ασυναρτησίες σου και, πίστεψε με, κανείς δε θα σου την κατεβάσει (το πολύ πολύ να μαζευτούμε απ' όλο το ΕΜΠ να γελάσουμε λίγο).
Με όλο το σεβασμό που μπορώ να σου προσδόσω,
μία υπερασπίστρια της ελεύθερης έκφρασης όλων των απόψεων ακόμα και μέσα από τις αφίσες
[ο καθένας μυαλό και κριτική σκέψη έχει, και αποφασίζει υπέρ ποιων (ή όχι) θα ταχθεί]
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 28 Ιαν 2010 5:59 pm

Κακά τα ψέμματα οι αφίσες δεν έχουν καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο, και καλό θα ήταν να καθαιρεθούν. Όσο για σένα poum η κομματική τύφλα έχει και όρια. Επίσης αν χαλάρωνες και λίγο το ύφος του βαρβατοαγωνιστή που μ..μει και δέρνει και έδειχνες λίγο σεβασμό και σε όσους δεν συμμερίζονται τις ιδέες σου, θα βοηθούσες περισσότερο τον χώρο σου.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό soso » Πέμ, 28 Ιαν 2010 7:23 pm

οχι εξω οι αφισες .... οπως καταδικαζουμε την υπερβολη του να υπαρχουν τοιχοι γεματοι με αφισες παντου , ετσι θα επρεπε να καταδικαζουμε και το αντιθετο ! δικη μου προταση : αφισες σε συγκεκριμενο χωρο ( πινακες ανακοινωσεων και ταμπλο οπως αυτο που εχει η ΕΑΑΚ στα νεα κτηρια και εργα τεχνης σε ολους τους τοιχους ! να βλεπουμε και κατι αξιολογο να ανοιγει το ματι μας ! και οποιος τα σκιζει / βανδαλιζει θα εχει ψυχολογικο προβλημα διχωσ αμφιβολια ...
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό kabamaru » Πέμ, 28 Ιαν 2010 9:39 pm

poum έγραψε:Ποια πλειοψηφία; Η πλειοψηφία του MQN;; :clap: :clap: οι πλειοψηφίες είναι στα όργανα που εσύ και οι όμοιοι σου τόσο απαξιείτε!
άμα ήσασταν πλειοψηφία θα είχατε απαρτία στις συνελεύσεις από μόνοι σας, αλλα δεν είστε αρκετοί ούτε για να παίξετε μπιρίμπα. και όπως παραδόξως σωστά τα λέει και ο stalin :
stalin έγραψε:Όσο για σένα poum η κομματική τύφλα έχει και όρια. Επίσης αν χαλάρωνες και λίγο το ύφος του βαρβατοαγωνιστή που μ..μει και δέρνει και έδειχνες λίγο σεβασμό και σε όσους δεν συμμερίζονται τις ιδέες σου

poum έγραψε:μία υπερασπίστρια της ελεύθερης έκφρασης όλων των απόψεων ακόμα και μέσα από τις αφίσες
ΧΑΧΑΧΑ!XAXAXA!ΧΑΧΑΧΑ!
ξύλο και kung fu
kabamaru

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες