Τεχνική Υδρολογία (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Τεχνική Υδρολογία (2009-10)

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Πέμ, 21 Ιαν 2010 2:37 pm

Τα πάντα όλα απ όσο θυμαμαι πέρυσι...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό vaggelio » Πέμ, 21 Ιαν 2010 2:42 pm

Γεια σας παιδια! Λογικα θα ξερει καποιος να μου πει. Για τη θεωρια εχουμε να διαβασουμε ολο το μικρο βιβλιο? Παραλειπεται τιποτα απ αυτο? Εχουμε να διαβασουμε κατι επιπλεον απο καπου αλλου? Ευχαριστω παρα πολυ!
vaggelio

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό amelie_a » Πέμ, 21 Ιαν 2010 3:56 pm

vaggelio έγραψε:Γεια σας παιδια! Λογικα θα ξερει καποιος να μου πει. Για τη θεωρια εχουμε να διαβασουμε ολο το μικρο βιβλιο? Παραλειπεται τιποτα απ αυτο? Εχουμε να διαβασουμε κατι επιπλεον απο καπου αλλου? Ευχαριστω παρα πολυ!

Η θεωρία θα είναι όπως ήταν η πρόοδος άρα δεν θα έχει καθαρά θεωρητικά κομμάτια αλλά μικροασκησούλες με λύση μιας σειράς. Υποτίθεται ότι το μικρό βιβλίο είναι για τις ασκήσεις και το μεγάλο για τη θεωρία.Τώρα το τι ακριβώς πρέπει να διαβάσει κανείς.... Πάντως τα βιβλία νομίζω δημιουργούν ένα αίσθημα απελπησίας! :D
Άβαταρ μέλους
amelie_a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό vaggelio » Πέμ, 21 Ιαν 2010 4:04 pm

Α ωραια! Καλα θα περασουμε! Οσο αφορα στο μεγαλο βιβλιο μια φορα που ειχα πετυχει την κ.α Μιμικου στην ταξη ειχε πει οτι το μικρο βιβλιο ειναι για να γραψουμε τις εξετασεις και να περασουμε το μαθημα και το μεγαλο μας το δινουν για να το εχουμε σαν βοηθημα αυριο μεθαυριο στο γραφειο μας επειδη τα γραφει πολυ αναλυτικα και ειναι κατατοπιστικοτατο... Σ ευχαριστω παρα πολυ παντως!
vaggelio

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 21 Ιαν 2010 4:05 pm

amelie_a έγραψε:Πάντως τα βιβλία νομίζω δημιουργούν ένα αίσθημα απελπησίας! :D

Μα τι λες τωρα?
εισαι σοβαρη?
τα βιβλια ειναι πολυ χρησιμα. καλο ειναι όταν πιάσουμε δουλειά ως μηχανικοί να τα παίρνουμε μαζι μας τις πρωτες μέρες ως εγχειρίδια αν χρειαστεί να ανατρέξουμε σε κάτι... :mrgreen:
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Elendil » Πέμ, 21 Ιαν 2010 4:11 pm

Η δική μου άποψη για το μεγάλο βιβλίο είναι ότι πράγματι δεν έχει διδακτική φύση, καθώς αφήνει αρκετά πράγματα στον αέρα, που ναι μεν για το γνώστη είναι προφανή, αλλά όχι για το φοιτητή που πρωτοασχολείται με τεχνική υδρολογία. Επιπλέον πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα πιθανότητες & στατιστική. Καταλληλότερο βοήθημα για τα κεφάλαια της στατιστικής υδρολογίας θεωρώ τις σημειώσεις του κ Κουτσογιάννη (βρίσκονται εδώ

Spoiler: show
Μα και προφανώς είναι το καταλληλότερο αξεσουάρ για ένα εργοταξιο - γιατί να βάζεις κράνος :crazy2:
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό gladiator » Σάβ, 23 Ιαν 2010 12:41 am

Παιδιά είστε σίγουροι οτι μπορούν να είναι όλες οι σημειώσεις ανοιχτές και όχι μόνο τα 2 βιβλία? Γιατί στα παλαιότερα θέματα βλέπω ότι επιτρέπονται μόνο τα 'νόμιμα'...!! Εκτός αν η επιτήρηση είναι τόσο χαλαρή που μπορούμε να βλέπουμε ότι θέλουμε....
gladiator

Δημοσίευσηαπό taliampes » Σάβ, 23 Ιαν 2010 12:51 am

Μήπως γνωριζει καποιος να μας πει ποια ακριβως ειναι η υλη απο το μικρο βιβλιο?ευχαριστω.
taliampes

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 23 Ιαν 2010 1:50 am

gladiator έγραψε:Παιδιά είστε σίγουροι οτι μπορούν να είναι όλες οι σημειώσεις ανοιχτές και όχι μόνο τα 2 βιβλία? Γιατί στα παλαιότερα θέματα βλέπω ότι επιτρέπονται μόνο τα 'νόμιμα'...!! Εκτός αν η επιτήρηση είναι τόσο χαλαρή που μπορούμε να βλέπουμε ότι θέλουμε....

Επειδή στα παλιότερα θέματα λέει ότι μπορούμε να έχουμε ανοικτά μόνο τα 2 βιβλία και τις 12 ασκήσεις, ρώτησα στην τάξη τον κ. Μαμάση στο πρωτελευταίο μάθημα και μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε ανοικτό ό,τι θέλουμε, πχ προσωπικές σημειώσεις, οπότε δεν νομίζω να ισχυριστεί κάποιος στο site το αντίθετο, τώρα τελευταία στιγμή πάνω στην εξέταση πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε άλλα μαθήματα όπως να μας λένε οι καθηγητές ότι θα έχουμε τυπολόγιο και τελικά να μην έχουμε :crazy2:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό gladiator » Σάβ, 23 Ιαν 2010 2:25 am

:lol: Βλέπε Δομικές Μηχανές
Δεν βγάζεις άκρη αφού πιστεύω ούτε και οι ίδιοι έχουν αποφασίσει γι αυτό, οπότε ότι διαβάσουμε καλό είναι ;)
gladiator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης