Επιστροφή Χρημάτων Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Επιστροφή Χρημάτων Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας (2008-09)

Δημοσίευσηαπό arkalos » Τετ, 20 Ιαν 2010 12:08 am

Θα μπορούσαν να πούνε κατ'ευθείαν ότι θα πάμε με αυτό το πρακτορείο γιατί είναι δύσκολη η εκδρομή και αυτοι έχουν την εμπειρια.Και είμαι πολυ ενεργός φοιτητής φίλε.

Τσίου να σου κάνω αναπάντητη ρε να με πάρεις εσύ να μου πεις την αναλυτική;Γιατί δεν έχω κάρτα!Δια τηλεφώνου.Από την άλλη αν ακούσω τους χορηγούς μπορεί να συγκινηθώ(ευνόητος λόγος) οπότε άσε καλύτερα.
arkalos

Έτος εισαγωγής: 1991

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 21 Ιαν 2010 1:29 pm

arkalos έγραψε:Θα μπορούσαν να πούνε κατ'ευθείαν ότι θα πάμε με αυτό το πρακτορείο γιατί είναι δύσκολη η εκδρομή και αυτοι έχουν την εμπειρια.Και είμαι πολυ ενεργός φοιτητής φίλε.

Θα μπορούσαμε, αλλά αν το κάναμε θα πλήρωνε καθένας μας από 50 ευρώ περισσότερα. Αντ΄αυτού ψάξαμε για άλλες προσφορές λέγοντας στο Μαρίνο πως δήθεν θα πάμε στο φτηνότερο με απότέλεσμα να ρίξουμε την προσφορά του Σωτηρίου στα 780 ευρώ (τα 50 ευρώ στο άτομο είναι 11000 ευρώ κάτω).

arkalos έγραψε:Τσίου να σου κάνω αναπάντητη ρε να με πάρεις εσύ να μου πεις την αναλυτική;Γιατί δεν έχω κάρτα!Δια τηλεφώνου.Από την άλλη αν ακούσω τους χορηγούς μπορεί να συγκινηθώ(ευνόητος λόγος) οπότε άσε καλύτερα.

Αν είχες έρθει στην εκδρομή, ή αν είχες καν ασχοληθεί με την εκδρομή (πριν αρχίσει η εξεταστική και αρχίσεις να ψάχνεις ωραία θέματα για postάρισμα) θα ήξερες ποιοι είμαστε στην επιτροπή και θα μας έβρισκες στη σχολή να σου δώσουμε την αναλυτική, όπως έκαναν άλλοι φοιτητές που ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για τα οικονομικά της εκδρομής. Στην τελική αν ακόμα θες, πριν καν βάλεις κάρτα, στείλε μου π.μ. να στα στείλω με Courier.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό arkalos » Πέμ, 21 Ιαν 2010 2:35 pm

Άμα ήξερες ποιος είμαι κι εσύ κι ο άλλος δεν θα λέγατε αν είχα ασχοληθεί με την εκδρομή πριν ή όχι.Και πριν την εκδρομή σας τα είχα πει και προσωπικά και από δω με άλλο λογαριασμό.Και εσένα τουλάχιστον τσίου σε συμπαθούσα.Βγάλτε ημερομηνία για την επιστροφή των χρημάτων όσων δεν τα πήρανε
arkalos

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 21 Ιαν 2010 2:56 pm

Ε ωραία τότε. Έλα ξανά και βρες με για να δεις ότι θέλεις. Απλά μιλάς με ένα ύφος σαν να προσπαθούμε να συγκαλύψουμε ένα σκάνδαλο. Μπορεί να παρεξήγησα το ύφος σου. Μιας και όπως λες έχεις ασχοληθεί με την εκδρομή, ξέρεις ότι υπάρχει πλήρης διαφάνεια και οποιοσδήποτε μπορεί να δει την αναλυτική και ότι άλλο θέλει. Δε νομίζω να σου έχει αρνηθεί κάποιος κάτι.

Όσο για τη δημοσιοποίηση της αναλυτικής, προσωπικά θα το προτιμούσα, αλλά θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και στην τελική θα κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση στους χορηγούς.

Όσο για την επιστροφή, θα βγει και επόμενη ημερομηνία μέσα στο Φλεβάρη, με την έναρξη του εξαμήνου για να το ξέρουν όλοι από νωρίς.
Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

arkalos έγραψε:Και εσένα τουλάχιστον τσίου σε συμπαθούσα.

Αυτό σημαίνει ότι δε με συμπαθείς πια? :D
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό soso » Πέμ, 21 Ιαν 2010 3:02 pm

χαχα. "εσυ και ο αλλος" ... θα τα δειρεις τα παιδια ? αμα ειναι να τα προστατεψουμε ... δν ειναι αυτος και ο αλλος , ειναι ατομα με παρουσια στη σχολη και ονοματεπωνυμο . αντιθετα εσυ διατηρεις την ανωνυμια σου και 'αλλαζεις και λογαριασμους' (? :? :? ) . και ο νικος και ο γιωργος προσπαθουν ευγενικα να σου εξηγησουν και λες οτι 'τους συμπαθουσες' . ενω τωρα δν τους συμπαθεις ? :lol: :lol: ρε τι καθεται και κανει ο κοσμος αμα βαριεται να διαβασει ...
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό arkalos » Πέμ, 21 Ιαν 2010 3:10 pm

Ναι εσύ είσαι ο άλλος.Για τον τσίου είπα μόνο ότι τον συμπαθούσα φίλε,όχι και για εσένα.
Εσύ αυτό θες,να φας ξύλο για να κάθεσαι να κλέγεσαι μετά...εξυπνάκια!!Και ναι ρε φίλε βαριέμαι να διαβάσω και γράφω,εσύ που βαριέσαι τη ζωή σου και κάνεις αυτά που κανεις τι να σου κάνω?
Τσίου ναι ρε ακόμα σε συμπαθώ αλλά όχι τόσο θερμά όσο πιο παλιά....τέλος πάντων

Δηλαδή αν τοιχοκολληθεί κάπου στη σχολή θα ήταν τόσο μεγάλη διαφήμιση?
Και δεν θα έρθω να βρω κανέναν γιατί είναι πολύ προσβλητικό πίστευω.Αυτήν την άποψη έχω...
Είχα κάνει πρόταση να βγαίνουνε οι ανακοινώσεις όλες για την εκδρομή σε κάποιο μέρος στη σχολή.Και ότι αλλο είχε να κάνει με την εκδρομή.
arkalos

Δημοσίευσηαπό Elendil » Πέμ, 21 Ιαν 2010 3:27 pm

Off topic:
Να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα παίδες, δε χρειάζεται να τσακωθείτε ;)
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό arkalos » Πέμ, 21 Ιαν 2010 3:31 pm

Off topic:

Elendid:είσαι έτοιμος για μάχη(με περικεφαλαία) και λες να μην τσακωνόμαστε...
Μην σου πω ότι είσαι ήδη στη μαχη....
arkalos

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Πέμ, 21 Ιαν 2010 4:32 pm

Άραγε εγώ με τον Peter Sellers στο Dr. Strangelove είμαι έτοιμος για πυρηνικό ολοκαύτωμα;

Δεύτερον, η διπλοεγγραφή απαγορεύεται ρητά στους κανόνες του site αλλά σε αφήνω να κάνεις το κομμάτι σου μόνο και μόνο για να διατηρήσεις την ανωνυμία σου (αν στο παρελθόν είχες αποκαλύψει την ταυτότητά σου). Παραθέτω και το σχετικό απόσπασμα των κανόνων λειτουργίας του site:
Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

Τρίτον, τα παιδιά της επιτροπής όπως και τότε, έτσι και τώρα είναι μετρημένα και ευγενικά και δε θέλουν να δώσουν δικαιώματα. Αν είναι κάτι που συμφωνήθηκε ομόφωνα στην πρώτη συνάντησή μας πέρσι, αυτό ήταν η μη διαφήμιση μέρους ή όλου των χορηγών στην περίπτωση που τελικά αποδεχόμασταν χορηγίες. Άλλοι τις ήθελαν και άλλοι όχι, η επιστροφή χρημάτων κανέναν δε ζημίωσε. Στην τελική είσαι ελεύθερος να ζητήσεις τη λίστα των χορηγών μαζί με τα χορηγηθέντα ποσά αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τη δημοσιεύσεις εδώ, όπως ούτε τα ίδια μέλη της επιτροπής μπορούν.
Παραθέτω τα σχετικά χωρία από του κανόνες λειτουργίας του site:
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban):
  • Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator...

Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:
  • Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα.

Το MQN.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναρτήσετε την εικόνα της επιλογής σας, με κάποιους τεχνικούς περιορισμούς βέβαια στις διαστάσεις, στο μέγεθος και στον τύπο των αρχείων. Ωστόσο και το είδος των εικόνων που μπορεί να χρησιμοποιήσετε υπάγεται σε κάποιους λογικούς κανόνες που σχετίζονται με το σκοπό του forum αυτού. Πιο συγκεκριμένα:
  • Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε εικόνες που αποσκοπούν στη διαφήμιση... Ανάλογη χρήση τους θα οδηγήσει σε ενδεχόμενη αλλαγή της εικόνας, παρατήρηση στον ίδιο το χρήστη και στις πιο ακραίες περιπτώσεις σε ban από το forum.

Τέλος:
Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Σε παρακαλώ λοιπόν να σταματήσεις να προσβάλλεις τόσο τα μέλη της επιτροπής όσο και χρήστες αυτού του φόρουμ αλλιώς θα αναγκαστώ να σε περιορίσω στο πρώτο σου username.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό stv7 » Παρ, 19 Φεβ 2010 7:16 pm

μελη της επιτροπης κανονιστε μια ημερα για αυτους που δεν πηραν τα χρηματα της επιστροφης απο την εκδρομη πριν τα χριστουγεννα.ευχαριστω..
stv7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες