mits17 έγραψε:Ποτε θα τις αναρτησετε τις σημειωσεις αυτες? Δεν μας χρειαζονται τοσο ωστε να ηταν ηδη ανεβασμενες??
Αν αναφερεσαι στις σημειωσεις για ροη υπο πιεση θα'θελα και γω να ξερω που ειναι η συνεχεια...

Συντονιστής: University Editors
mits17 έγραψε:Ποτε θα τις αναρτησετε τις σημειωσεις αυτες? Δεν μας χρειαζονται τοσο ωστε να ηταν ηδη ανεβασμενες??
Alexander έγραψε:Σε σύνθετη διατομή, το y01 το παίρνουμε περίπου ίσο με [Q/Qμ]*yoμ;
Σε δοκιμές που κάνω στο ΔΕ της 6ης σειράς, βλέπω οτι αν πάρεις λάθος το y01 παίζει να μη βγει η σύγκλιση ούτε με 3 δοκιμές. Πχ για y01=2,15m έφτασα το δC μέχρι~10% στην 3η δοκιμή (yo3=1,97). Είναι στην υπόθεση για το yo1 το πρόβλημα, ή να τριπλοελέγξω τις πράξεις; (Ή και τα 2)
conium έγραψε:δασκαλε,στο λυμενο παραδειγμα 1.3 λεμε οτι,οταν αλλαζει η παροχη,η τραπεζοειδης διατομη παυει να ειναι βελτιστη.μενει ομως ιδιο το b και z.στην περιπτωση μας z=0,57735 που δεν υπαρχει ως τιμη στον αντιστοιχο π4.η ερωτηση μου ειναι πως προκυπτει το yo/b=1,26;
akrovolistos έγραψε:Κοίτα, στο λυμένο παράδειγμα σύνθετης (1.1 σελίδα 36 των σημειώσεων ελεύθ. επιφ.) λέει πως το παίρνουμε με το μάτι..
Χτες όταν το έλυσα, επέλεξα με το "μάτι" (μου βγήκε Qομ=6.53) για το ΔΕ, yo1=2. Στην 3η επανάληψη μου βγήκε το yo3=2.06 με ΔC~2%
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες