κι ο συνειρμός προηλθε από το ποιημα του Καβαφη ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ "....Εις το σκαλί για να πατήσης τούτο, πρέπει με το δικαίωμά σου νάσαι Πολίτης εις των Ιδεών την Πόλι. Και δύσκολο στην πόλι εκείνην είναι και σπάνιο να σε πολιτογραφήσουν-....."
Επόμενη Ταλιμπάν - Taliban (όποια από τις δύο θέλετε)
Ταλιμπάν (ο/η): Στην τεχνική ορολογία των σπουδαστών, ο ταλιμπάν είναι ο κατερχόμενος στο μάθημα με τελείως ανεπαρκές διάβασμα. Αλλιώς, ο βασιζόμενος σε μεγάλο βαθμό στην τύχη ή στη βοήθεια/φιλευσπλαχνία συναδέλφων του δια να επιτύχει στην εξέταση. Η πράξη της σχετικής καθόδου στο μάθημα είναι γνωστή και ως Ταλιμπανέζικο (το). [i]Ταλεβάν (ο/η): Ιδιωματισμός του Δασκάλου που αναφέρεται στους σπουδαστές με μεγάλη συχνότητα παρακολούθησης σε συγκεκριμένα μαθήματα επιλογής, που είθισται να έχουν ολιγομελή τμήματα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.