Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Δημοσίευσηαπό gregoire » Κυρ, 20 Δεκ 2009 5:56 pm

Βέβαια ο βαθμός κατά την εξέταση είναι μεν πιο ελαστικός σε σχέση με άλλα μαθήματα της σχολής(ένεκα και της έλλειψης σαφών κριτηρίων διόρθωσης) αλλά είναι άμεσα εξαρτώμενος και από τα θέμα της εξεταστικής(δυσκολία και σχετικότητα με τα διδαχθέντα). Ξεχνιέται ο έλεγχος της αποκρυπτογραφικής μας ικανότητας με εκείνον τον αλήστου μνήμης δίσκο της Φαιστού(όλοι κρύβουμε έναν Βέντρις μέσα μας, έναν Ρόμπερτ Λάνγκτον βρε αδελφέ...)Καλύτερα, όμως, να μην αγχώσουμε το συνάδελφο πρωτοετή, διότι υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να διεκεπεραιώσει αρχιτεκτονική και οικοδομική, τα οποία εν γένει είναι πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά μαθήματα!
gregoire

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό akis » Κυρ, 20 Δεκ 2009 6:01 pm

Έχουμε βγεί offtopic γενικά αλλά εγώ αναφερόμουν μόνο στους βαθμούς του Τεχνικού Σχεδίου. Σιγά που οι βαθμοί που βάζουν στην Οικοδομική και την Αρχιτεκτονική είναι καλοί (στις εξετάσεις δηλαδή). Στο Σχέδιο γενικά είναι και πέρυσι παραήταν...

Spoiler: show
@gregoire: Αν και το έχω ξαναπεί στο site θα το επαναλάβω: που τα βρίσκεις και τα λες?????
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 20 Δεκ 2009 7:53 pm

akis έγραψε:πέρυσι παραήταν...

Δε νομίζω να έχεις παράπονο!!!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 20 Δεκ 2009 11:22 pm

airetikos έγραψε:Εμας μας είπε ο Κ. Κυτόπουλος ότι η εξεταστική θα γίνει μια βδομάδα αργότερα λόγω μη ολοκλήρωσης της ύλης. Τώρα για πρόγραμμα κλπ άγνωστο.

Καλά αυτό δε θα το σχολιάσω..... Σπάνια έχουμε τόσο αδιατάρακτο εξάμηνο και επειδή οι κύριοι έξυναν τα π@π@ρι@ τους, πρέπει να μεγαλώσουμε το εξάμηνο. Ειδικά Τετάρτη δεν έχουμε χάσει καμία.... :thumbdown: :thumbdown: (Και το παρατήρησα και σε άλλα μαθήματα και απορώ δηλαδή, στατική έχουμε κάνει 6ωρο το μάθημα εδω και ενα μήνα, εχουμε κάνει και αναπληρωσεις και μας λένε, ίσως δε θα προλάβουμε γραμμές επιρροής :evil: )

Spoiler: show
Θέλω να πάω καρναβάλι ρεεεεε :crazy2: :crazy2:
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 22 Δεκ 2009 9:05 pm

Σήμερα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος από τη Γραμματεία συγκλήθηκε ΔΣ του Συλλόγου που πήρε τις παρακάτω αποφάσεις σχετικά με τη βελτίωση του προγράμματος της εξεταστικής:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΣΦΠΜ

Σχετικά με το πρόγραμμα της χειμερινής εξεταστικής 2009-10 που ανακοίνωθηκε στις 22/12/2009 ζητάμε να πραγματοποιηθούν οι παρακατω αλλαγές:

1.Το μάθημα "Σιδηρές Κατασκευές" 7ου εξαμήνου να μεταφερθεί την Τρίτη 9/2/2010.

2. Το μάθημα "Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" 7ου εξαμήνου να μεταφερθεί στη θέση των "Σιδηρών Κατασκευών" στις 26/1/2010.

3. Το μάθημα επιλογής "Ενεργειακή Τεχνολογία" να εξεταστεί στις 15.00 ώστε να είναι δυνατή η εξέταση για φοιτητές που είχαν επιλέξει επιπλέον κατ΄επιλογήν μάθημα.

4. Το μάθημα "Διαφορικές εξισώσεις" να μεταφερθεί τη Δευτέρα 1/2/2010 και η "Γεωδαισία" του 3ου εξαμήνου να μεταφερθεί την Πέμπτη 28/1/2010.

5. Το μάθημα "Τεχνολογία Συστημάτων Υδατικών Πόρων" 9ου εξαμήνου να μεταφερθεί την Πέμπτη 11/2/2010 και το μάθημα "Ανάλυση Συστημάτων Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος" να μεταφερθεί την Τετάρτη 3/2/2010.

Επίσης να προσθέσω ότι η αλλάγή Νο 4 προτείνεται με βάση το σκεπτικό ότι την ίδια μέρα με τις Διαφορικές εξισώσεις γράφεται και η Τεχνική Μηχανική Ι του 1ου εξαμήνου, συνδυασμός που μπορεί να χρωστούν πολλοί συμφοιτητές μας και ιδιαίτερα δύσκολος...
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό takis1945 » Τρί, 22 Δεκ 2009 9:46 pm

τραγικες οι αλλαγες του μπετου και των σιδερων..
takis1945

Δημοσίευσηαπό Yria » Τρί, 22 Δεκ 2009 9:58 pm

Η αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης του μπετού ήταν απαραίτητη, διότι δεν γίνεται υδραυλικοί και συγκοινωνιολόγοι να δίνουν 2 μαθήματα του ίδιου εξαμήνου την ίδια μέρα...και μάλιστα το ένα να είναι το μπετό..
Yria

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό soso » Τρί, 22 Δεκ 2009 10:11 pm

ποτε θα αξιολογηθει η προταση του φοιτητικου συλλογου ? θα γινει εκτακτη συνεδριαση για το προγραμμα ? η θα ξερουμε απο του χρονου ?
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 22 Δεκ 2009 10:16 pm

Προγραμματισμός για να γίνει έκτακτη συνεδρίαση δεν νομίζω ότι υπάρχει. Οπότε αν δε γίνει κάτι αύριο θα μάθουμε αν θα εισακουστούν οι αλλαγές που προτάθηκαν του χρόνου...
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 22 Δεκ 2009 10:20 pm

Η αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης του μπετού ήταν απαραίτητη, διότι δεν γίνεται υδραυλικοί και συγκοινωνιολόγοι να δίνουν 2 μαθήματα του ίδιου εξαμήνου την ίδια μέρα...και μάλιστα το ένα να είναι το μπετό..

Και το άλλο οι αντισεισμικές που μπορεί να μην είναι ό,τι πιο δύσκολο αλλά δεν είναι και "της πλάκας" αν με καταλαβαίνεις...

Το πρόγραμμα είναι όντως κακό, διότι βάζει πολλούς "καυτούς" συνδυασμούς μαθημάτων μαζί...Απλά θα είναι καλό να γνωρίζουμε ΠΟΤΕ θα γίνουν (αν γίνουν) οι αλλαγές που πρότεινε το ΔΣ στο πρόγραμμα
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες