Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Χειμερινή Εξεταστική (2009-10)

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τετ, 16 Δεκ 2009 4:56 pm

Εσύ ρε Mits17,τι ρόλο βαράς εδώ μέσα??Σπασίκλας είσαι η καθηγητής?Γιατί ενοχλείσαι που αντιδράν οι φοιτητές μ ένα όντως περίεργο πρόγραμμα κι όταν σου λένε ότι είναι τραγικό να δίνεις 2 μαθήματα του τομέα την ίδια μέρα,απαντάς με τη ευφυέστατο ''Μηχανικός είσαι,βρές μια λύση''??Κι εσυ ως Μηχανικός μάθε ν απαντάς πιο έξυπνα και να μην ειρωνεύεσαι τους συναδέλφους σου....! :thumbdown:
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τετ, 16 Δεκ 2009 5:41 pm

Ποιον ειρωνευτηκα?? Αλλος λεει ειναι τραγικο 2 μαθηματα του τομεα κι αλλος λεει μακαρι να εβαζαν 2 του τομεα μαζι...(Πχ Σεπτέμβρη είχε μαζί Τεχ.Γεωλογία & Βραχομηχανική, δεκτόν ,οπως ειπε ο Alexander). Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουμε να διαμαρτυρομαστε για μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων που τα βαζουν σε ιδια ή κοντινες μερες.. Και οντως μηχανικος εισαι,μην κλαιγεσαι για τα παντα πια..Κι εγω ευφυεστατο το βρηκα παντως και μπραβο μου που το ειπα!
Οταν δεν μας αρεσει κατι το εκλαμβανουμε ως ειρωνια και εξυπναδα..
mits17

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τετ, 16 Δεκ 2009 6:07 pm

1)Προσωπικά εγώ δεν κλάφτηκα για τίποτα στο site αυτο (τ ότι κι εγώ θεωρώ απαράδεκτο το πρόγραμμα είναι άλλο θέμα).
2)Τι σε πείραξε εσένα που οι συνάδελφοί σου βγήκανε και διαμαρτυρυθήκανε (κι όχι κλαφτήκανε όπως εσύ το λες) για ένα πρόγραμμα που όντως είναι παράλογο??Δηλαδή το να πέφτουν την ίδια μέρα πχ Στατική 2 και 4,το δικαιολογείς με βάση του ότι ''ας μη χρώσταγες''??Αν εσύ τα περνάς με την πρώτη και με βαθμό,πάω πάσο....!Να το κάνουν για πιο ''ελαφριά'' μαθήματα,το καταλαβαίνω
3)Μιας κι είπες για ξένα πανεπιστήμια (πως άμα κόβεσαι σε διώχνουν),αυτό ΔΕ δικαιολογεί τα όσα λες!Δε θα κάτσω να το αναλύσω,αλλά δε μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις.
4)Κι εγώ διαφωνώ με διάφορα από δω,αλλά δε την λέω σε κανέναν!
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω,νομίζω αν διαβάσει κάποιος τα posts σου μπορεί να καταλάβει αν όντως απλά διαφωνείς ή γίνεσαι επιθετικός προς τους συναδέλφους σου
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:10 pm

Οσα γραφω δεν τα γραφω επειδη εχω περασει τα μαθηματα,ποσο μαλλον με βαθμο..Εχω καμποσα ακομα για πτυχιο οποτε αφου δεν ξερεις μην κρινεις τοσο απολυτα γιατι και πριν ειπες για σπασικλας ή καθηγητης.. Και εμενα μου εχει τυχει μαθηματα διαφορετικων εξαμηνων να εχουν πεσει κοντα ή και μαζι αρκετες φορες αλλα ποτε δεν ειπα οτι φταιει καποιος αλλος..Ας τα περνουσα οταν επρεπε.. Και προφανως διακιολογω αυτο που λες για την στατικη 2 κ 4,ας μην χρωσταγες..
Διαμαρτυρυθηκανε εχω πει εγω,το κλαφτηκανε το λεω επειδη οταν εισαι σε αυτη την σχολη που περνας με 19000 και βγαινεις μηχανικος με οτι συνεπαγεται αυτο, και διαμαρτυρεσαι τοσο πολυ για το οτι δεν σου αρεσει το προγραμμα, οπως και να το κανεις ειναι σαν να θες να σε νταντευουν για να περασεις τα μαθηματα..Και σου ξαναλεω,κι εγω χρωσταω μαθηματα , και σε μενα θα πεσουν μαζι καποια τωρα αλλα το εχω αποδεχτει και δεν περιμενω να αλλαξει το προγραμμα επειδη δεν τα περασα τοτε.

Το κυριοτερο ειναι οτι ολη αυτη η κουβεντα γινεται επι του προσχεδιου το οποιο παντα εχει αλλαγες στο τελος,απλα το θεμα ειναι η νοοτροπια μας.
mits17

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:30 pm

Πρώτα απ όλα καλό είναι να μην "συγκρουόμαστε" μεταξύ μας για ένα θέμα όπως είναι το προσχέδιο των προγράμματος εξετάσεων. Από κει και πέρα (καθαρά την αποψή μου παραθέτω) δεν νομίζω ότι για να χρωστάς ένα μάθημα πρέπει απαραίτητα να μην έχεις ενδιαφερθεί γι αυτό. Ξέρω περιπτώσεις παιδιών που προσπάθησαν πάρα πολύ για ένα μάθημα και τελικά δεν το πέρασαν λόγω συγκυριών. Επίσης ακόμα και για κείνον που δεν ασχολείται πολύ με τα μαθήματα πραγματικά δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το κάνει (και μπορεί να μην είναι απαραίτητα για ξύσιμο). Οπότε η λογική του να μη χρώσταγες δεν είναι και τόσο αντικειμενική. Γι αυτό και γω πιστεύω ότι θα έπρεπε να λαμβανόταν υπόψιν κατά την κατάρτιση του προγράμματος η δυσκολία των μαθημάτων και η πιθανότητα να τα χρωστούν πολλοί φοιτητές ώστε τέτοια μαθήματα να μη πεφτουν την ίδια μέρα. Και γενικά αυτό δεν νομίζω ότι είναι και τρελή απαίτηση... Εδώ και στο έτος μου (το 2ο) έχουν καταφέρει να μας βάλουν για το επιλογής (ομολογουμένως εύκολο) 3 μέρες περιθώριο και για τη γεωδαισία ένα σαββατοκύριακο. Και γενικά ούτε και τα προηγούμενα προγράμματα ήταν βολικά για μας που πέρισυ ήμασταν πρώτο έτος (και δε χρωστούσαμε τίποτα) ειδικά της εαρινής εξεταστικής. Γι αυτό καλό ειναι που επισημαίνεται το πρόβλημα και θα έπρεπε προφανώς να λαμβάνεται υπόψιν η πλευρά των φοιτητών...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:47 pm

Επειδη εισαι ακομα στο 3ο εξαμηνο ενω εγω στο 11ο,θα δεις οσο περνουν τα χρονια οτι οταν εχεις παρακολουθησει και εχεις διαβασει το μαθημα, σε 2 εξεταστικες μεσα μπορεις να το περασεις. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν συγκυριες οπως λες ,αλλα αυτες μεταφραζονται ως ελλιπες διαβασμα στο 99,9% των περιπτωσεων.. Τοσα χρονια δεν εχω δει ποτέ να βαζουν καποιο θεμα που δεν το εχουν λυσει, ή εστω αναφερει σε τραβηγμενες περιπτωσεις θεματων, μεσα στο αμφιθεατρο.. Δηλαδη σε καθε περιπτωση, αν εχεις παρακολουθησει και εχεις κανει σοβαρο διαβασμα, ενα 5 μπορεις με ανεση να το παρεις. Και σοβαρο διαβασμα δεν ειναι οι 2 μερες του σ/κ προφανως.. Αυτα στα λεει καποιος που στο 11ο εξαμηνο ακομα χρωσταει καποια, και σε ολες σχεδον τις εξεταστικες κατεβαινε να δωσει μαθηματα..
mits17

Δημοσίευσηαπό theoxaris » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:54 pm

Πάντως όπως και να έχει, ΝΤΡΟΠΗ. Κάθε χρόνο και χειρότερα ... Από τότε που έφυγε ο Μουτζουρης , το προγραμμα βγαίνει οσο γίνεται πιο κοντά στην εξεταστική.(αυτό ειναι καθαρά θέμα σχολής. ρώτηστε σε άλλες σχολές από πότε βγαίνει το πρόγραμμα...) . έλεος δηλαδή. Ούτε αύριο θα βγει καθώς απεργούν, οπότε τη παρασκευή και αν .... Να δούμε αν θα βγει πριν τις γιορτές... ΝΤΡΟΠΗ
theoxaris

Δημοσίευσηαπό mits17 » Τετ, 16 Δεκ 2009 7:58 pm

Καλα με Μουτζουρη εβγαινε το προγραμμα (ειτε μαθηματων ,ειτε εξεταστικης) 2 μηνες πριν και τα βιβλια τα περναμε απο κεντρικη διανομη στα νεα κτηρια μια φορα ολα μαζι. Αν παντως βγαλουν μονιμο προγραμμα εξεταστικης ,οπως λενε στο site της δαπ, κατι θα ειναι και αυτο. Αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι επρεπε ηδη να εχει βγει.
mits17

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 16 Δεκ 2009 8:31 pm

akis έγραψε:Εδώ και στο έτος μου (το 2ο) έχουν καταφέρει να μας βάλουν για το επιλογής (ομολογουμένως εύκολο) 3 μέρες περιθώριο και για τη γεωδαισία ένα σαββατοκύριακο.

Από πότε η Εισαγωγή στην Παραγωγή τεχνικών έργων είναι εύκολο μάθημα; Γιατί δεν πιστεύω να λαμβάνεις υπ' όψιν μόνο την Ενεργειακή Τεχνολογία... ;) Για τη γεωδαισία έχουμε 3,5 μέρες, κατά τη γνώμη μου υπεραρκετός χρόνος, ειδικά επειδή έχουμε ασχοληθεί και κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Προσωπικά το πρόγραμμα του δεύτερου έτους το θεωρώ σε γενικές γραμμές καλό, αν εξαιρέσουμε τις Διαφορικές Εξισώσεις για τις οποίες έχουμε 2,5 μέρες και την Αρχιτεκτονική για την οποία έχουμε 3,5 μέρες(!)
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό santzowind » Πέμ, 17 Δεκ 2009 1:25 pm

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για το προσχέδιο....το οριστικό πρόγραμμα πού είναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
santzowind Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες