Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)

Δημοσίευσηαπό lawine » Κυρ, 13 Δεκ 2009 1:05 pm

R. DeKKeR έγραψε:Ήθελα πραγματικά να ξέρω πόσο ανώμαλος, γλύφτης και καμένος πρέπει να είναι κανείς για να παρακαλάει τον καθηγητή, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, να γράψει πρόοδο... :evil:

Αν και το θέμα δε με αφορά..1ον : πάρε τους χαρακτηρισμούς πίσω γιατί αν θεωρείς κάποιον "ανώμαλο, γλύφτη, καμένο" επειδή ζητά μια προπόνηση πριν την εξεταστική, τότε θα έπρεπε να σκεφτείς μήπως ακόμα βρίσκεσαι σε καθεστώς λυκείου..και 2ον: αν διαβάσεις τώρα έστω και λίγο για την πρόοδο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ...γιατί όπως λέει και ο Γιαννόπουλος εύστοχα συνήθως πίνουμε το φάρμακο μια και έξω, ενώ για να γίνει η δουλειά πρέπει να το πάρεις σε δόσεις..
Το ότι είναι μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα το καταλαβαίνω...είναι δύσκολο..κουράγιο λοιπόν :angel:
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Yria » Κυρ, 13 Δεκ 2009 2:01 pm

Εγώ δεν καταλαβαίνω όμως γιατί, όταν ο γιαννόπουλος έβαλε να ψηφίσουν οι φοιτητές την προηγούμενη βδομάδα για το αν θέλουν να γίνει η πρόοδος, αποφασίστηκε να αναβληθεί χωρίς κανένα απολύτως λόγο.Τωρα είμαστε αναγκασμένοι να γράψουμε 2 προόδους (για να μην πω 3 για τους υδραυλικούς και συγκοινωνιολόγους) και να παραδώσουμε 1 θέμα εξαμήνου μέσα σε μία εβδομάδα.Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αποφασίζει ο γιαννόπουλος και το τμήμα του μόνο για την πρόοδο και οι υπόλοιποι απλά να ενημερώνονται για τις εξελίξεις.
Τελευταία επεξεργασία από Yria και Κυρ, 13 Δεκ 2009 2:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Yria

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Alexander » Κυρ, 13 Δεκ 2009 2:05 pm

lawine έγραψε:...αν θεωρείς κάποιον "ανώμαλο, γλύφτη, καμένο" επειδή ζητά μια προπόνηση πριν την εξεταστική, τότε θα έπρεπε να σκεφτείς μήπως ακόμα βρίσκεσαι σε καθεστώς λυκείου..

Ας προπονηθεί μόνος του αυτός ο κάποιος, αφού έχει το χρόνο. Είναι άκυρο κατά τη γνώμη μου να δίνεται πρόοδος 2-3 μαθήματα πριν το τέλος, και μάλιστα...2ωρης-3ωρης διάρκειας. Γράψτε πρόοδο μια μέρα πριν την εξεταστική άμα είναι, κι αυτό προπόνηση θα'ναι.
Χωρίς να συμφωνώ βέβαια με τους χαρακτηρισμούς, εκτός απο το "χαϊδευτικό" ανώμαλος :P
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Κυρ, 13 Δεκ 2009 4:48 pm

Κατ'αρχάς τους χαρακτηρισμούς δεν τους πέρνω πίσω γτ δεν αναφερονται γενικά σ΄οποινδήποτε ήθελε να γράψει πρόοδο, αλλά σ'αυτά τα συγκεκριμενα άτομα (δεν ξερω ποιά) που... σαν επιμελείς φοιτητές :clap: ... ζητούσαν ή μαλλον παρακαλούσαν το κ. Γιαννοπουλο.
Δεύτερον πόσο δικαιο θεωρείς το γεγονός οτι τα υπόλοιπα δυο τμήματα θα ενημερωθούν ουσιαστικά την Τρίτη για την πρόοδο, ειδικά όταν έχει ειπωθεί από διδάσκοντες οτι δεν θα πραγματοποιηθεί πρόοδος...? ''
από homer » Σάβ, 12 Δεκ 2009 12:03 pm
Οταν ρωτηθηκε ο κ.Σιγαλας(εκτος μαθηματος,στον διαδρομο) μας ειπε πως ''...σιγουρα δεν θα γινει την Πεμπτη...

και τέλος ας μην μπούμε στη συζήτηση κατά πόσο σε προπονεί μια πρόοδος στο τέλος του εξαμήνου και γενικά ποιός θα έπρεπε να ειναι ο τρόπος εξέτασης και αξιολόγησης του κάθε φοιτητή...
R. DeKKeR

Δημοσίευσηαπό mazas » Κυρ, 13 Δεκ 2009 6:20 pm

loλοιπον Dekker
πρωτον προοδος προαιρετικη αμα γουσταρεις μην ερθεις δεν θα το μαθει κανεις περα απο σενα και να ερθρεις μετρα μονο θετικα αρα ελα και γραψε αρλουμπες δεν θα ενδιαφερθει κανεις περαν απο σενα
δευτερον ΔΕΝ το αποφασισε ο Γιανοπουλος (γιατι ειπε οτι ο ιδιος δεν θελει να γινει προοδος και οτι πλεον δεν εχει νοημα αφου το εξαμηνο τελειωνει ) αλλα οι καθηγητες ψηφισαν μεταξυ τους
τριτον οι συναδελφοι που αποκαλεις γλυφτες σκεφτονται πιο εξυπνα απο σενα που περιμενεις καποιον να σε αναγκασει να διαβασεις αφου θεωρουν οτι η προοδος θα βοηθησει αυτους που θα διαβασουν και θα κτυπησει καμπανακι στους υπολοιπους (ενω θα παρουν και ενα δειγμα της φιλοσοφιας των θεματων).
αν αυτο το θεωρεις ανωμαλια...
mazas

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Κυρ, 13 Δεκ 2009 6:42 pm

λοιπόν mazas... πρώτον σε εμενα τουλάχιστον θα μιλάς καλύτερα... οι ειρωνείες αλλου :evil: :evil: :evil: . Δεν ξέρω γιατί αντιδράς τόσο έντονα στο "γλείφτες", αλλα πες μου πως χαρακτηρίζεις αυτούς που σε κάθε διάλειμμα την "πέφτουν" στον καθηγητή κάνοντας του ανόητες ερωτήσεις, με μονο στόχο να τους προσέξει... και θέλοντας να φανούν οι καλοί μέσα στους κακούς φοιτητές παρακαλούν για πρόοδο? όσο για όλο αυτό το παρασκήνιο, με τους καθηγητές που ψηφισαν, δεν το γνωρίζω και δεν είμαι σίγουρος κατά ποσο ισχύει!!! Τώρα για το αν θα διαβάσω για την πρόοδο αστο να αφορά εμενα δεν χρειάζομαι υποδείξεις._
R. DeKKeR

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 13 Δεκ 2009 6:45 pm

Ηρεμήστε λίγο παιδιά και παρακαλώ μη γράφετε greekish!!
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό katka » Κυρ, 13 Δεκ 2009 6:49 pm

@dekker: Πες τα χρυσοστομε...
katka

Δημοσίευσηαπό mazas » Κυρ, 13 Δεκ 2009 7:06 pm

Αντιδρω ετσι γιατι προφανως ειμαι απο αυτους που θελαν να γινει προοδος.Αν και θα παω αδιαβαστος.Και συμφωνα με τα λεγομενα σου ειμαι "γλυφτης" επειδη ημουν απο αυτους τους 25 που απροσωπα κατω απο τα εδρανα σηκωσαν το χερι τους στην ερωτηση του γιαννοπουλου ποσοι θελουν να γινει προοδος.Προφανως δεν ησουν στο μαθημα να δεις τα "παρακαλια"(συμφωνα με τον takis1945)
mazas

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Κυρ, 13 Δεκ 2009 7:19 pm

Κοίτα ναι δεν ήμουν γτ δεν ανήκω στο τμημα του Γιαννοπουλου. Και εγώ ήθελα να γίνει η προοδος, αλλα ήθελα να παω προετοιμασμενος, να εχω ενημερωθει και να εχω διαβασει οπως και οποτε ήθελα και οχι να το μαθαίνω Κυριακή βραδυ επειδή ετυχε να το δω στο ΜQN και να τρεχω να μαζεψω οτι μπορω...Γιατί τοτε η προοδος που τόσο καιγεσαι θα ειχε νοημα και για εμενα και για πολλούς αλλους που βρισκονται στην ιδια κατασταση και προγραμματισαν να διαβασουν κατι αλλο._
R. DeKKeR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης