Φωτογραφική Λέσχη ?

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Φωτογραφική Λέσχη ?

Δημοσίευσηαπό κοενακι » Τρί, 01 Σεπ 2009 5:01 pm

Γεια σας , ειναι το πρώτο μήνυμα μου στο MQN κι είμαι βαθύτατα συγκινημένος!!! :P Μπορεί κανείς να με πληροφορήσει για καμιά λέσχη φωτογραφίας στη σχολή γιατί από οτι είδα πάει πακέτο με τη κινηματογραφική και ξενέρωσα ολίγον!!!
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Τρί, 01 Σεπ 2009 5:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να μην γράφετε με greeklish τους τίτλους των μηνυμάτων
Afou 8a gelw se ena apo ayta, 8a 'nai tote gia sena san na gelane ola ta asteria!!
κοενακι

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Φωτογραφική Λέσχη ?

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τρί, 01 Σεπ 2009 5:24 pm

Φωτογραφική λεσχη καθεαυτού υπάρχει μόνο στο Καποδιστριακό, που βέβαια μπορούμε να πάμε και εμείς. Ρώτα πληροφορίες στη λέσχη στην Ιπποκράτους ή δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό pettit » Δευτ, 12 Οκτ 2009 2:31 pm

Είδα τυχαία μια αφίσα στα Εξάρχεια και θυμηθηκα την ερώτηση...Λοιπόν στο ημιόροφο της πανεπιστημιακής λέσχης -ιπποκράτους 15- νομίζω μεχρι τις 24-10 (είχα πιει και τις μπυριτσες μου) γίνονται εγγραφές. Ελπίζω να βοήθησα...
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
pettit

Δημοσίευσηαπό Atakama » Δευτ, 12 Οκτ 2009 11:06 pm

Εργαστηρι καλλ. φωτογραφιας προσφέρει και ο δημος Ζωγραφου, ιδιαιτερα βολικό για όσους μενουν στα περιξ!
Ιδού http://www.zografou.gr/Default.aspx?pid=80&la=1
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό lydia » Τρί, 20 Οκτ 2009 11:45 pm

δεν εχω ακουσει τιποτα για φωτογραφικη λεσχη του ΕΜΠ, του Καποδιστριακου ομως ειναι πολυ καλη (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μααας... ;) ) και σε καμια περιπτωση δεν παει πακετο με την κινηματογραφικη. τα μαθηματα εχουν ηδη ξεκινησει, οι εγγραφες τυπικα εχουν τελειωσει αλλα πρακτικα ειναι ακομα δεκτες και μπορουν να γινουν επι τοπου. (επισης νομιζω φετος θα εχουν καινουριους θαλαμους με καινουρια και -ευτυχως- περισσοτερα μηχανηματα, οποτε ορεξη να υπαρχει...)

για την ομαδα του δημου Ζωγραφου εχω ακουσει καλα λογια απο τους καθηγητες στην ομαδα του Καποδιστριακου
επισης μαθηματα προσφερουν οι δημοι Νικαιας και Ν. Ψυχικου. Τουλαχιστον ετσι ηταν περισυ. Δυστυχως δεν ξερω που μπορει να απευθυνθει οποιος ενδιαφερεται.

Οι εγγραφές στον Φωτογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.) ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 19/10/2009.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στον ημιώροφο της Πανεπιστημιακής Λέσχης (Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας) 11:00 - 16:00.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές οπιασδήποτε σχολής καθώς επίσης και μη φοιτητές.

Το κόστος της εγγραφής είναι 10 € και η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 3688205 ή επισκεφθείτε μας στον ημιώροφο της Πανεπιστημιακής Λέσχης.

Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν:
Σεμινάρια Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας
Λειτουργία Σκοτεινών Θαλάμων
Εκθέσεις
Δημιουργία Λευκωμάτων
Φωτογραφικές Εξορμήσεις και Εκδρομές
Λειτουργία Βιβλιοθήκης
Parties

Ελπιζω να σας προλαβα, γιατι τωρα ειδα το ποστ :/
...είναι ο τελευταίος σχεδόν που πλησιάζει τα σύνορα
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
lydia Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 21 Οκτ 2009 1:41 am

Aκούστε την lydia είναι μακράν η πιο αξιόπιστη πολιτικός μηχανικός (ναι για μένα πάντα civilάκι θα είσαι :D ) σε φωτογραφικά θέματα... ;)
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό pettit » Τετ, 21 Οκτ 2009 1:26 pm

οι εγγραφες όντως τυπικά συνεχίζονται επομένως ελάτε όλοι γρήγορα...Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ θετική. τελικά τα μαθήματα θα γίνονται και Δευτερες επειδή ο κόσμος που προσήλθε ήταν μη αναμενόμενος!!! :clap:
Τελευταία επεξεργασία από dimos και Τετ, 21 Οκτ 2009 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Nα αποφεύγονται τα greeklish!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I dont question, our existence
I just question, our modern needs...
pettit

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες