Συντονιστής: University Editors
aleka έγραψε:Οι ασκησεις που ειναι ανεβασμενες στο site ειναι αυτες που εδωσαν φετος οι καθηγητες,ετσι??? Γιατι στις φετινες σημειωσεις τ μαθηματος που πηρα, υπαρχει λυμενη μονο η ασκηση ηχομονωσης ως προς τον αεροφερτο ηχο και οχι ως προς τον κρυπτογενη(που βρισκεται ως προτεινομενη στο site) ...
Ξερει καποιος που παρακολουθουσε αν εχει γινει και η ασκηση ηχομονωσης ως προς τον κρυπτογενη ηχο..???
Nα φανταστω την διαβαζουμε για να ειμαστε σιγουροι,ή απλα λειπει απο τις σημειωσεις που εχω????
aleka έγραψε:Εχω ενα θεματακι με τν προτυπη καμπυλη αναφορας στον αεροφερτο ηχο...
Στην διαφανια 7 λεει:"Μετα απο δοκιμες βρεθηκε οτι οταν η προτυπη καμπυλη αναφορας μετατοπιστει προς τα κατω.......κλπ" Καλα τι "βρεθηκε" ειναι αυτο...???
Η διαδικασια (αν κανω λαθος διορθωστε με) για να το βρω υστερα απο "δοκιμες" ειναι : ξεκινωντας απο το 1dΒ συνεχιζω μεχρι η μεση δισμενης αποκλιση να ειναι η μεγιστη δυνατη αλλα οχι μεγαλυτερη απο 2........
Στη συγκεκριμενη ασκηση ετυχε να ειναι 2dB η μετατοπιση της προτυπης καμπυλης αναφορας, αν ηταν 3,4,....,12dB..... η μετατοπιση, θα εκανα δοκιμες και δοκιμες και ξανα δοκιμες...???? Και απο χρονο τι κανουμε?
Μακαρι να εχω καταλαβει κατι λαθος! Τι ειναι αυτο ρε παιδια???
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες