Το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω το έγγραφο από τον server της γραμματείας...! Ίσως να φταίει το γεγονός ότι χρησιμοποιώ Firefox (μου το έχει ξανακάνει και με άλλα έγγραφα). ΟΚ, merde conserve παιδί μου, τηλεφωνάκι αύριο πρωί κατά τις 10πμ στην κ. Λία για διευκρινήσεις...!
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
Εμένα μου κατεβαίνει μια χαρά, και είναι το ίδιο με αυτό που έχουμε εδώ. Αν θες στο στέλνω με ΠΜ.
Στη γραμματεία θα πάρω ένα τηλέφωνο ή το πολύ-πολύ θα πάω μια επίσκεψη με το που τελειώσουν τα μαθήματα να μάθουμε τι είναι αυτό το πράγμα. Μέχρι ωστόσο να αλλάξει κάτι στο civil.ntua.gr, η ανακοίνωση θα παραμένει αυτούσια εδώ και το θέμα θα είνια ανοικτό.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Καλημέρα. Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την γραμματεία σήμερα, και δυστυχώς μου επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση ισχύει ακόμη από το 2002.
Με εκτίμηση, Θ._
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)