Συντονιστής: University Editors
FutureTrunks έγραψε:Έχεις δίκιο για τον χαρακτηρισμό και παρακαλώ κάποιον από τους moderators να τον σβήσει, ήταν εν βρασμώ ψυχής. [...]
FutureTrunks έγραψε:η εξέταση αυτή ήταν σαν φτύσιμο στο πρόσωπο.
rossi46 έγραψε:οκ φταίνε οι φοιτητές ότι και καλά αιφνιδιάστηκαν.Πιεστική διαδικασία; Αλήθεια; Ζώα να είμαστε δεν θα γινόταν το σημερινό. Εγώ δεν θα βρίσω, σέβομαι και τους συμφοιτητές και τους διδάσκοντες αλλά το τυράκι της αντιγραφής φτάνει πια, λύσεις για όλα υπάρχουν και το ξέρουμε και εμείς και εσείς ως διδάσκοντες' το γεγονός ότι ο φοιτητής μάλλον έχει το διάολο μέσα του και πάει για την αντιγραφή αυτό με ξεπερνά, λες και όλοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν κάποιον να τους τα λύσει ή πόσο μάλλον το χρηματικό ποσό να διαθέσει. Ακόμα και στην πρόταση περί εξεταστικής χειμερινά και εαρινά το καλοκαίρι δια ζώσης με άνοιχτα παράθυρα και εκεί πάλι άλλα θα βρίσκατε να επιρρίψετε. Είμαι μεγαλύτερο έτος όποιος θέλει μπορεί να με κρίνει ελεύθερα, δεν με ενδιαφέρει διότι εγώ μόνο γνωρίζω γιατί είμαι όσο χρονών είμαι και δεν έχω αποφοιτήσει είτε για θέματα υγείας που είχα να αντιμετωπίσω είτε διάφορα. Το γεγονός όμως ότι εμείς ως φοιτητές μετά το έπος της σημερινής "γραπτής" εξέτασης έπρεπε επίσης μετά από διαλυμένη ψυχολογία να συμμετέχουμε για 1 ακόμα πιο ό,τι να είναι προφορική εξέταση; Πόσο μάλλον να μας τρολάρουν και οι επιτηρητές μέχρι να αρχίσει η διαδικασία. Ευχαριστούμε για το σημερινό, για άλλη 1 φορά Ε.Μ.Π. Σ.Π.Μ. . Απολαύστε υπεύθυνα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 3 επισκέπτες