Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Συντονιστής: University Editors

Re: Προβλήματα Διεξαγωγής Εξετάσεων Χειμερινού Εξ. 2020-2021

Δημοσίευσηαπό FutureTrunks » Τρί, 19 Ιαν 2021 7:01 pm

Είναι απορίας άξιο, πως ένα τόσο ευθυνόφοβο και ανεύθυνο άτομο όπως ο (κύριος) Λαγαρός έχει φτάσει στην θέση που είναι. Ούτε στην χειρότερη δημόσια υπηρεσία τέτοια συμπεριφορά.
It's ok to feel the rage
FutureTrunks

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Τρί, 19 Ιαν 2021 7:13 pm

Αν διάβασα σωστά επιτρέπεται να ξεκινήσουμε κανονικά (νωρίτερα απο 27) όπως λεει το άρθρο αν το αποφασίσει η σχολή. Αλλά μετά θα μου πεις ποιός ο λόγος της ανακοίνωσης....? Μάλλον για προτροπή. Όπως και να έχει περιμένουμε αν αλλάξει κάτι...
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό drym » Τετ, 20 Ιαν 2021 1:45 pm

Καλησπέρα. Έστειλε mail σήμερα ο κύριος Ραπτης ότι η εξαταση επί πτυχίω της φυσικής θα γίνει αύριο το πρωί. Υπάρχει κάποιος άλλος που θεωρεί ότι πρέπει να του στείλουμε να αλλάξει την ημερομηνία έτσι ώστε να έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο να προετοιμαστουμε?
drym

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Τετ, 20 Ιαν 2021 10:33 pm

Μα κύριε Λαγαρε δεν μπορείτε να ανατρέψετε την οργάνωση των καθηγητών 3 ημέρες πριν. Τώρα που το λέει το υπουργείο θα την ανατρέψετε; Οψόμεθα. Όσο για την συμπεριφορά ασχολίαστο.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό dc5 » Τετ, 20 Ιαν 2021 11:45 pm

Από πότε υπογράψαμε σύμβαση με την σχολή ότι για να λάβουμε μέρος στην εξέταση πρέπει να διαθέτουμε υποχρεωτικά εκτυπωτή στα σπίτια μας;
Συνημμένα
IMG_20210120_223817.jpg
IMG_20210120_224302.jpg
dc5

Δημοσίευσηαπό fofofofo » Πέμ, 21 Ιαν 2021 10:05 am

Παιδιά καλημέρα. Επικοινώνησα με την γραμματεία της σχολής και μου είπαν να επικοινωνήσω με τον Τσόπελα. Ωστόσο θεωρώ ότι το θέμα αυτό δεν είναι μόνο δικό μου , αλλά αφορά ένα σημαντικό κομμάτι των φοιτητών. Αυτό που προτείνω , είναι η συγκέντρωση υπογραφών (όπως έγινε και στην προσπάθεια για αλλαγή της ημερομηνίας της εξεταστικής) και η αποστολή τους στον κύριο Τσόπελα. Αλλά αυτή την φορά να γίνει άμεσα (π.χ το πολύ μέχρι το Σάββατο το βράδυ) έτσι ώστε να μην έχουμε την γνωστή απάντηση ΄΄Μου το λέτε 3 μέρες πριν την εξέταση και δεν μπορώ να κάνω κάτι΄΄.
fofofofo

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό dman » Πέμ, 21 Ιαν 2021 10:53 am

fofofofo έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Επικοινώνησα με την γραμματεία της σχολής και μου είπαν να επικοινωνήσω με τον Τσόπελα. Ωστόσο θεωρώ ότι το θέμα αυτό δεν είναι μόνο δικό μου , αλλά αφορά ένα σημαντικό κομμάτι των φοιτητών. Αυτό που προτείνω , είναι η συγκέντρωση υπογραφών (όπως έγινε και στην προσπάθεια για αλλαγή της ημερομηνίας της εξεταστικής) και η αποστολή τους στον κύριο Τσόπελα. Αλλά αυτή την φορά να γίνει άμεσα (π.χ το πολύ μέχρι το Σάββατο το βράδυ) έτσι ώστε να μην έχουμε την γνωστή απάντηση ΄΄Μου το λέτε 3 μέρες πριν την εξέταση και δεν μπορώ να κάνω κάτι΄΄.

Αν λες για την υποχρεωτική χρήση εκτυπωτή , το αναίρεσε με το τελευταίο emai του δίνοντας οδηγίες για όσους δεν έχουν ! Επειδή ο κ. Τσόπελας , είναι....... ο κ. Τσόπελας , αφού θέλει σκανάρισμα τις απαντήσεις , γιατί δεν ζητά ένα ολικό σκανάρισμα του συνόλου του διαγωνίσματος ?Αντιθέτως , ζητά σκανάρισμα του κάθε ερωτήματος ξεχωριστά σε μορφή jpg, την εισαγωγή του στο αντίστοιχο πεδίο κάτω από το αρχείο που θα ανεβάσει και συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων σε κάθε "κόλλα" (τουλάχιστον αυτό βγαίνει από το παράδειγμα που έχει στείλει στις εργασίες)! :clap:
dman

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Πέμ, 21 Ιαν 2021 12:25 pm

Νομίζω η Κοσμητεία πρέπει να μάθει να τραβάει γκέμια και να ρίχνει φάπες και να λέει "ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τί θες και μπορείς κύριε Τάδε, οι εξετάσεις της ΣΠΜ του ΕΜΠ γίνονται ΕΤΣΙ. Με αυτό το λογισμικό, αυτή τη μορφή, αυτή τη βαρύτητα σε γραπτό/ασκήσεις κλπ".
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Δημοσίευσηαπό Bruce T. Wayne » Πέμ, 21 Ιαν 2021 2:49 pm

rossi46 έγραψε:Μα κύριε Λαγαρε δεν μπορείτε να ανατρέψετε την οργάνωση των καθηγητών 3 ημέρες πριν. Τώρα που το λέει το υπουργείο θα την ανατρέψετε; Οψόμεθα. Όσο για την συμπεριφορά ασχολίαστο.

Επειδή δεν βρίσκω τίποτα τις τελευταίες ημέρες, τι έγινε;
Άβαταρ μέλους
Bruce T. Wayne

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό Joker1 » Πέμ, 21 Ιαν 2021 7:25 pm

Στις 19 Ιανουαρίου βγήκε φεκ, που αναφέρει οτι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως, και όχι πριν τις 27 Ιανουαρίου και η έναρξή τους όχι νωρίτερα της 27ης Ιανουαρίου. Βέβαια, κάπου μέσα στο άρθρο υπάρχει η εξής σημείωση "Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος και σύμφωνης γνώμης της Συγκλήτου του οικείου Ιδρύματος, δύναται η έναρξή της ως άνω εξεταστικής να εκκινεί νωρίτερα από την ημερομηνία του προηγούμενου εδαφίου".
Joker1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης