asteri έγραψε:Ευχαριστω για τις πληροφορίες. απ'οτι καταλαβα μετα την εξεταστικη πρεπει να αρχισουμε το ψαξιμο. καμια συμβουλη για το ποιος τομεας παιρνει τους περισσοτερους η σε ποιον τομεα οι καθηγητες ειναι πιο συννεωοησιμοι???

κοιταζουν γενικα τους βαθμους που εχεις παρει στα μαθηματα τους η οχι???
αγαπητό αστέρι, το να σου πούμε ποιος παίρνει τους περισσότερους δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Το πρόβλημα είναι που θα σου άρεσε να κάνεις διπλωματική, πάνω σε ποιό θέμα.Αυτό επηρεάζεται από την κατεύθυνση που έχεις διαλέξει, ή κάποιο μάθημα που σου άρεσε πάρα πολύ, ή που είδες ότι ο διδάσκοντας ψήνεται για διπλωματική.όσο για το συνεννοήσιμοι, ανάλογα τις μέρες, ανάλογα τις ορέξεις.Μπορεί ο καθηγητής να είναι μια χαρά συνεργάσιμος αλλά να σε φορτώσει σε κανένα υποψήφιο διδάκτορα ο οποίος να μην ξέρει που πάνε τα 4. μπορεί να βρεις και καθηγητή που παίρνει ένα σωρό διπλωματικές, αλλά να μην του κάνεις (δεν του αρεσει η φάτσα σου!χαχα) και να αγνοεί ότι ενδιαφέρεσαι.
όσο αυτό για τους βαθμούς των μαθημάτων που λες...μου έχει τύχει...αλλά δεν άξιζε τον κόπο...περισσότερο για να φανεί ότι αναλαμβάνει υψηλόβαθμους το έκανε, για να δειχτεί ο ίδιος. Αυτός που έκανα εγώ απλά του είπα ότι ενδιαφέρομαι και αμέσως μου πρότεινε θέμα!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI