Kατατακτήριες Εξετάσεις 2017-2018

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Kατατακτήριες Εξετάσεις 2017-2018

Δημοσίευσηαπό S » Τρί, 27 Ιουν 2017 5:22 pm

Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες φέτος, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω το διάβασμα.
Έχει αναρτηθεί η ύλη στο site, αλλά ξέρει κανείς μήπως υπάρχουν σημειώσεις που να διευκολύνουν; ή παλιότερα θέματα να πάρω μια ιδέα.
Στη γραμματεία μου είπαν να διαβάσω από τα βιβλία που δίνει η σχολή και τέλος. Αρκεί όμως να διαβάσω απλά τα βιβλία;
Γενικά έχει κάποιος καμιά άλλη χρήσιμη πληροφορία;
S

Έτος εισαγωγής: 0

Re: κατατακτήριες 2017-2018

Δημοσίευσηαπό geontz87 » Τρί, 27 Ιουν 2017 6:00 pm

Φίλε μου εγώ μπήκα με κατατακτήριες. Θα σου συνιστούσα να ψάξεις να βρεις από πού προέρχονται οι περισσότεροι επιτυχόντες και νομίζω πως αυτό θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις.
geontz87

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Τρί, 27 Ιουν 2017 7:19 pm

S έγραψε:Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες φέτος, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω το διάβασμα.
Έχει αναρτηθεί η ύλη στο site, αλλά ξέρει κανείς μήπως υπάρχουν σημειώσεις που να διευκολύνουν; ή παλιότερα θέματα να πάρω μια ιδέα.
Στη γραμματεία μου είπαν να διαβάσω από τα βιβλία που δίνει η σχολή και τέλος. Αρκεί όμως να διαβάσω απλά τα βιβλία;
Γενικά έχει κάποιος καμιά άλλη χρήσιμη πληροφορία;

Γιατι να κανει καποιος κατατακτηριες σε μια (5ετη) σχολη με τοσο τρελη ανεργια.. Το εχεις σκεφτει καλα, αυτο που πας να κανεις;
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τρί, 27 Ιουν 2017 7:22 pm

Παλιότερα θέματα μπορείς να βρεις εδώ. Όσο για το αν βοηθάνε τα βιβλία, Ανάλυση 2 μπορείς να διαβάσεις από τα βιβλία του Ρασσιά, τεχνικά υλικά το έχω περάσει χρόνια και δεν γνωρίζω πλέον τι βιβλία δίνουν, ούτε τη μορφή εξέτασης και όσο για τη μηχανική συνήθως τα βιβλία δεν είναι πολύ κατατοπιστικά, οπότε αν δεν έχεις ιδέα καλό είναι να βρεις ένα βιβλίο με αντίστοιχη ύλη αλλά να τα λέει με τρόπο που να καταλαβαίνεις, ώστε να εξασκηθείς μετά σε παλιά θέματα.
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τρί, 27 Ιουν 2017 7:45 pm

strangelic έγραψε:Παλιότερα θέματα μπορείς να βρεις εδώ. Όσο για το αν βοηθάνε τα βιβλία, Ανάλυση 2 μπορείς να διαβάσεις από τα βιβλία του Ρασσιά, τεχνικά υλικά το έχω περάσει χρόνια και δεν γνωρίζω πλέον τι βιβλία δίνουν, ούτε τη μορφή εξέτασης και όσο για τη μηχανική συνήθως τα βιβλία δεν είναι πολύ κατατοπιστικά, οπότε αν δεν έχεις ιδέα καλό είναι να βρεις ένα βιβλίο με αντίστοιχη ύλη αλλά να τα λέει με τρόπο που να καταλαβαίνεις, ώστε να εξασκηθείς μετά σε παλιά θέματα.

+1
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Re: Kατατακτήριες Εξετάσεις 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Anaisia » Τρί, 27 Ιουν 2017 11:59 pm

Και γω με κατακτήριες μπήκα. Επειδή μιλάμε για "ιδιαιτερες" εξετάσεις που είναι πολύ ανταγωνιστικές, το καλυτερο βήμα είναι να επιλέξεις το κατάλληλο φροντιστήριο που θα σου παρέχει και γνώσεις και ύλη. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορείς (γιατί εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν όλοι να πάνε σε φροντιστήριο) θα σου πρότεινα να αφιερωσεις αρκετο χρονο για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα όπως διδάσκονται στην σχολή και να λύνεις τις απορίες σου με τους ίδιους τους διδάσκοντες. Ύλη βέβαια δεν θα μπορούν να σου δωσουν, αλλά τι στο καλό. Τόσα παιδιά θα υπάρχουν στα μαθήματα, όλο και κάποιος θα σου δίνει την ύλη από το mycourses. Και συγνώμη που θα το πω και θα σε απογοητευσω, αλλά οι προηγούμενες εξετάσεις των μαθημάτων που θα βρεις εδώ, στο mqn, δεν θα σε βοηθήσουν. Ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας των εξετάσεων, τα θέματα των κατατακτηρίων είναι πιο δύσκολα απ ότι τα θέματα για τους φοιτητές
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Άβαταρ μέλους
Anaisia

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό jimys » Τρί, 06 Φεβ 2018 1:33 pm

Θα διαφωνήσω λίγο με το παραπάνω post του/της Anaisia.
Μόλις μπήκα μέσω Κατατακτηρίων στη σχολή χωρίς να κάνω φροντιστήριο και θα συμβούλευα τους επόμενους υποψηφίους των εξετάσεων να κάνουν τα εξής:
1) Μαθηματικά: Ψάξτε για το βιβλίο του Φελλούρη Ανάλυση 2 (διαβάστε τα λυμένα παραδείγματα ) πολλών μεταβλητών και σε συνδυασμό τα παλια θέματα που υπάρχουν εδώ είστε για βαθμό >15. (Χρόνος διαβάσματος 2 μήνες)
2) Μηχανική Παραμορφώσιμου: Πάρτε τους 2 γκαρούτσους του συγκεκριμένου μαθήματος και σε συνδυασμό με τα θέματα εξετάσεων που υπάρχουν εδω. βαθμός >13 (Χρόνος διαβάσματος 2 μήνες)
3) Τεχνικά Υλικά: Εδώ χρειάζεται επιμονή και υπομονή: Πάρτε το βιβλίο του Τριανταφύλλου και σε συνδυασμό με τις διαφάνειες λιώστε το. Είναι το πιο δύσκολο μάθημα,θέλει χρόνο και λεπτομερές διάβασμα. (Χρόνος διαβάσματος 3-4 μήνες) Βαθμός >10.

Αυτά, γενικά στόχος είναι να περάσετε τη βάση και στα 3 μαθήματα. Τυπολόγιο δίνεται μόνο στη φυσική.
Τα παλιά θέματα των προπτυχιακών βοηθούν πάρα πολύ. Εγω προσωπικά θεωρώ το φροντιστήριο την ύστατη και δαπανηρή λύση.
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Άβαταρ μέλους
jimys

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό scriptame » Τρί, 06 Φεβ 2018 2:31 pm

Off topic:
jimys Καλωσήρθες στην σχολή αλλά μια προειδοποίηση:
O Goku είναι ένας εδώ μέσα :lol:
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό jimys » Τρί, 06 Φεβ 2018 3:42 pm

scriptame έγραψε:Off topic:
jimys Καλωσήρθες στην σχολή αλλά μια προειδοποίηση:
O Goku είναι ένας εδώ μέσα :lol:

Off topic:
:D :D :D

Eυχαριστώ! Α δεν το γνώριζα! βέβαια εγώ είμαι ο SS Goku :P :P :P
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Άβαταρ μέλους
jimys

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Τρί, 06 Φεβ 2018 4:03 pm

Μπορείς να ονομαστείς βόρειος ή ανω/ορεινός Γκόκου (Γκορναγκόκου) ή ακόμα καλύτερα Νεο-Γκόκου (Νοβαγκόκου) - όλα αμετάφραστα. Επίσης το άβατάρ σου δεν πρέπει να εγείρει ζητήματα αλυτρωτικής προπαγάνδας εις βάρος του scriptame.
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Επόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες