Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ

Δημοσίευσηαπό Cipher » Παρ, 22 Σεπ 2017 3:47 pm

διαβάζοντας τα μαθήματα επιλογής και υποχρεωτικά ΝΠΣ που είχαν ανεβάσει εδώ https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1983121083 στην καρτέλα Αναλυτικό, κατάλαβα ότι

1) Όποιος χρωστάει Παραστατική και έχει περάσει πχ
Σχεδίαση Έργων Πολ.Μηχανικών με Η/Υ
Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία δεν χρειάζεται να δώσει κάτι ,αλλιώς αν δεν έχει περάσει Παραστατική δίνει αυτή ή ένα από τα 2 ΝΕΑ μαθήματα επιλογής 1ου εξαμήνου
Ιστορία της Αρχιτεκτονικής
Ανάλυση Κύκλου Ζωής Έργων Πολιτικού Μηχανικού

2)Όποιος χρωστάει Γεωδαιτικές εφαρμογές και έχει περάσει ένα από τα
Εφαρμοσμένη Οικονομική
Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας
Εφαρμογές Η/Υ
δεν χρειάζεται να δώσει κάτι άλλο

3) όποιος χρωστάει Τεχνική Γεωλογία γίνεται υποχρεωτικό 8ου Γεωτεχνικών αλλιώς σε άλλη κατεύθυνση πρέπει να δώσει ή αυτό ή ένα εκ των νέων επιλογής!
Ωστόσο αναφέρεται αυτό

22. «Τεχνική Γεωλογία» (1143)
Για τους οφείλοντες φοιτητές κατεύθυνσης Γεωτεχνικού Μηχανικού, το μάθημα
μεταφέρεται από το 6ο εξάμηνο στο 8ο
. Οι οφείλοντες φοιτητές των κατευθύνσεων
Υδραυλικού, Συγκοινωνιολόγου, Δομοστατικού Μηχανικού, που θα γραφτούν το
ακαδ. έτος 2017-18 στο 7ο – 8ο εξάμηνο θα πάρουν μια (1) επιπλέον επιλογή στο 8ο
εξάμηνο, καθώς και οι οφείλοντες μεγαλύτερων εξαμήνων.

ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ αν έχει περάσει καποιος
Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις & Μιγαδικές Συναρτήσεις χρειάζεται να δώσει άλλο ένα επιλογής! (μιλάω για τα άτομα που μπαίνουν τώρα 4ο έτος)

Το μόνο που με μπερδεύει είναι αυτή η εισαγωγική πρόταση στις μεταβατικές διατάξεις!

2. Όσοι οφείλουν υποχρεωτικό μάθημα που έγινε επιλογή οφείλουν άλλη μία επιλογή
από την ομάδα που πλέον ανήκει το μάθημα, εκτός εάν το υποχρεωτικό μάθημα
έχει καταργηθεί οπότε απαλλάσσονται.
Ας πούμε στη περίπτωση των Γεωδαιτικών εφαρμογών που ήταν υποχρεωτικό έτσι όπως το λένε είναι σαν να πρέπει εκτός από τα
Εφαρμοσμένη Οικονομική
Στοιχεία Δικαίου & Τεχνικής Νομοθεσίας
Εφαρμογές Η/Υ
να περάσουμε άλλο ένα επιλογής? ενώ πιο κάτω γράφει ότι
" 20. «Γεωδαιτικές Εφαρμογές» (1109)
Το μάθημα από υποχρεωτικό 4ου εξαμήνου γίνεται επιλογή 4ου εξαμήνου.
Όσοι το οφείλουν παίρνουν μια (1) επιλογή 4ου εξαμήνου.
Όσοι οφείλουν επιλογή 4ου εξαμήνου και έχουν περάσει τις Γεωδαιτικές Εφαρμογές
απαλλάσσονται από επιλογή"

εγώ αυτά κατάλαβα , αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με !!
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Άβαταρ μέλους
Cipher
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Παρ, 22 Σεπ 2017 3:55 pm

Στα στοιχεία φοιτητών, πότε περιμένουμε να καταγραφούν όλες αυτές οι αλλάγες; Και άραγε, θα υπάρχει πρόσβαση στα μέχρι τώρα στοιχεία; (κάτι που θα έχει σημασία για περιπτώσεις όπως οι Διαφορικές, που ειπώθηκε πως θα γίνει εξέταση στη μισή ύλη κλπ)
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό homo sapiens contras » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:04 pm

Σχετικά με το 2) επειδή ρώτησα σήμερα στην γραμματεία, αναφέρθηκαν τα εξής. Τους εξήγησα ότι χρωστάω Δίκαιο και Γεωδαιτικές Εφαρμογές και ότι στον νέο κύκλο επιλογών στον οποίο συγκαταλέγονται τα συγκεκριμένα μαθήματα, έχω περάσει τα άλλα 2, δηλαδή τον προγραμματισμό Η/Υ και την Εφαρμοσμένη Οικονομική, επομένως δεν θα έπρεπε να χρωστάω κάποιο απ τα συγκεκριμένα μαθήματα. Ωστόσο μου είπαν ότι όταν τα πέρασα αυτά ήταν είτε σε άλλους κύκλους επιλογών είτε υποχρεωτικά σε άλλα εξάμηνα, επομένως είναι σαν να μην έχω τη δυνατότητα επιλογής αυτών(!), και άρα απομένουν άλλα δύο μαθήματα από τα οποία μπορώ επιλέξω και επειδή χρωστάω 2 θα πρέπει να πάρω και τις δύο επιλογές. Εν τέλει χρωστάω και τα δύο! *φαντάζομαι ότι όλο αυτό οφείλεται στην ''δημιουργική ασάφεια'' της παραγράφου που λες ότι είναι και αυτή που σε μπερδεύει.
Συγγνώμη εάν παραπάνω τα λέω μπερδεγουει, αλλά είναι ακριβώς αυτά που μου είπαν και εμένα...
Επίσης μου είπαν ότι αναμένουν και περαιτέρω οδηγίες πάνω στις μεταβατικές διατάξεις, όποτε όλα τα παραπάνω ισχύουν προς το παρόν, εκτός εάν βγουν άλλες διατάξεις που αναιρούν τις προηγούμενες...
Άβαταρ μέλους
homo sapiens contras

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Cipher » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:06 pm

homo sapiens contras έγραψε:Σχετικά με το 2) επειδή ρώτησα σήμερα στην γραμματεία, αναφέρθηκαν τα εξής. Τους εξήγησα ότι χρωστάω Δίκαιο και Γεωδαιτικές Εφαρμογές και ότι στον νέο κύκλο επιλογών στον οποίο συγκαταλέγονται τα συγκεκριμένα μαθήματα, έχω περάσει τα άλλα 2, δηλαδή τον προγραμματισμό Η/Υ και την Εφαρμοσμένη Οικονομική, επομένως δεν θα έπρεπε να χρωστάω κάποιο απ τα συγκεκριμένα μαθήματα. Ωστόσο μου είπαν ότι όταν τα πέρασα αυτά ήταν είτε σε άλλους κύκλους επιλογών είτε υποχρεωτικά σε άλλα εξάμηνα, επομένως είναι σαν να μην έχω τη δυνατότητα επιλογής αυτών(!), και άρα απομένουν άλλα δύο μαθήματα από τα οποία μπορώ επιλέξω και επειδή χρωστάω 2 θα πρέπει να πάρω και τις δύο επιλογές. Εν τέλει χρωστάω και τα δύο! *φαντάζομαι ότι όλο αυτό οφείλεται στην ''δημιουργική ασάφεια'' της παραγράφου που λες ότι είναι και αυτή που σε μπερδεύει.
Συγγνώμη εάν παραπάνω τα λέω μπερδεγουει, αλλά είναι ακριβώς αυτά που μου είπαν και εμένα...
Επίσης μου είπαν ότι αναμένουν και περαιτέρω οδηγίες πάνω στις μεταβατικές διατάξεις, όποτε όλα τα παραπάνω ισχύουν προς το παρόν, εκτός εάν βγουν άλλες διατάξεις που αναιρούν τις προηγούμενες...

άρα πράγματι η παράγραφος που "με μπερδεύει" αναιρεί τα υπόλοιπα?

ΕΥΓΕ :clap:
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Άβαταρ μέλους
Cipher
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό homo sapiens contras » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:09 pm

Καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο της γραφειοκρατίας και των παραθύρων των ΦΕΚ...May the force be with you..
Άβαταρ μέλους
homo sapiens contras

Δημοσίευσηαπό Astrix » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:13 pm

τα ιδια π@@τσιλικια μου ειπε η γραμματεια για μενα που χρωσταω γεωδαιτικες...δικαιο δε μετραει...μηχανικη συνεχους που πηγε οεοοο???εκανα την αιτηση για απαλλαγη...μηπως πρεπει να παμε στον Κουτσογιαννη?
Ατζγκόνια νταραβόνια νταφάσα..Μία μία..
Άβαταρ μέλους
Astrix

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό homo sapiens contras » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:18 pm

Astrix έγραψε:τα ιδια π@@τσιλικια μου ειπε η γραμματεια για μενα που χρωσταω γεωδαιτικες...δικαιο δε μετραει...μηχανικη συνεχους που πηγε οεοοο???εκανα την αιτηση για απαλλαγη...μηπως πρεπει να παμε στον Κουτσογιαννη?

Δεν χρειάζεται αίτηση για απαλλαγή, το ίδιο ισχύει και για το Μπετό 0. Είναι σαν να μην πέρασαν ποτέ απ την ζωή σου :D . Επίσης μιας και αναφέρθηκε η Μηχανική Συνεχούς, μου είπαν επίσης ότι για αυτούς που τα έχουν περάσει θα αναγράφονται στην αναλυτική βαθμολογία τους, αλλά δεν θα προσμετρώνται στον μ.ο. τους. Αυτά..
Άβαταρ μέλους
homo sapiens contras

Δημοσίευσηαπό clansman » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:23 pm

homo sapiens contras έγραψε:Σχετικά με το 2) επειδή ρώτησα σήμερα στην γραμματεία, αναφέρθηκαν τα εξής. Τους εξήγησα ότι χρωστάω Δίκαιο και Γεωδαιτικές Εφαρμογές και ότι στον νέο κύκλο επιλογών στον οποίο συγκαταλέγονται τα συγκεκριμένα μαθήματα, έχω περάσει τα άλλα 2, δηλαδή τον προγραμματισμό Η/Υ και την Εφαρμοσμένη Οικονομική, επομένως δεν θα έπρεπε να χρωστάω κάποιο απ τα συγκεκριμένα μαθήματα. Ωστόσο μου είπαν ότι όταν τα πέρασα αυτά ήταν είτε σε άλλους κύκλους επιλογών είτε υποχρεωτικά σε άλλα εξάμηνα, επομένως είναι σαν να μην έχω τη δυνατότητα επιλογής αυτών(!), και άρα απομένουν άλλα δύο μαθήματα από τα οποία μπορώ επιλέξω και επειδή χρωστάω 2 θα πρέπει να πάρω και τις δύο επιλογές. Εν τέλει χρωστάω και τα δύο! *φαντάζομαι ότι όλο αυτό οφείλεται στην ''δημιουργική ασάφεια'' της παραγράφου που λες ότι είναι και αυτή που σε μπερδεύει.

δηλαδη χρωστας 2 μαθηματα απο αυτον τον κυκλο συνολικα? ή δικαιο γεωδαιτικες και αλλα 2?
clansman

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Curakos » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:27 pm

Οπότε από το 4ο εξάμηνο ενώ πρέπει να πέρασεις 1/4 επιλογής, εσυ θα έχεις περάσει 4/4!! Εξτρα γνώση βρε, έτσι για να εξιτάρεται και ο GiannisRad...
Άβαταρ μέλους
Curakos

Δημοσίευσηαπό homo sapiens contras » Παρ, 22 Σεπ 2017 4:27 pm

clansman έγραψε:δηλαδη χρωστας 2 μαθηματα απο αυτον τον κυκλο συνολικα? ή δικαιο γεωδαιτικες και αλλα 2?
Βασικά για μένα που είναι περασμένες οι άλλες επιλογές μου στον κύκλο αυτόν, είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ το νπσ. Χρωστάω αυτά που χρωσταγα και πριν δηλαδη Δικαιο και Γεωδαιτικές. :crazy2:
Άβαταρ μέλους
homo sapiens contras

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες