Σύμφωνα με τη γραμματεία, σήμερα το πολύ μέχρι αύριο θα έχουν περαστεί οι βαθμολογίες από τον Προγραμματισμό Η/Υ στα στοιχεία φοιτητών στο internet. Όσον αφορά τα τεχνικά υλικά, είχε ακουστεί ότι θα ανακοινώνονταν σήμερα τα αποτελέσματα από τον τομέα αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχη πληροφόρηση. Τώρα δεν ξέρω εκεί στο Αντοχής Υλικών αν τα έχουν αναρτήσει...Αν κάνει κάποιος τον κόπο και πάει ας μας πληροφορήσει περί αυτού του ζητήματος.
Ρε παιδιά αυτός ο Γιαννόπουλος πρέπει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που του δίνει η σχολή για να ασχοληθεί και λίγο με εμάς τα άμοιρα φοιτητάκια που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και θέλουμε να γίνουμε και μηχανικοί και τα κολλέγια μας μάραναν κλπ κλπ κλπ κλπ????
fingongr έγραψε:στατική 3 παιδια ξέρετε αν εχουν ντοσιέ η απλα τα λένε???
Ντοσιέ δεν υπάρχει...πας και ρωτάς...αυτό είναι όλο.Αλλά δε σου λένε για άλλους , μόνο για σένα(λες και θα κουραστούν αν πούνε 3 βαθμούς παραπάνω).Τουλάχιστον εγώ που ρώτησα σήμερα μου είπανε ότι έχουνε περαστεί και στα στοιχεία φοιτητών , πράγμα ψευδές...
Παιδια σορυ.Μηπως ξερει κανεις τι εγινε με τα αποτελεσματα της Εφαρμοσμενης Οικονομικης(2ου)?Οι βαθμοι δεν ειναι αναρτημενοι,ο Τσωλας λειπει και υπαρχει μονο μια ανακοινωση που λεει "Ο κ.Τσωλας θα δεχτει τους Πολ.Μηχ. στο γραφειο του την Τεταρτη 26 Αυγουστου(!) 11.30-13.30"!!!Τους πηρε πισω τους βαθμους???