smerna έγραψε:Παιδιά ας προτείνουμε στο τέλος, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!
Ας το προτείνουμε και εναλλακτικά δίνουμε την άλλη ημερομηνία.
Τώρα εγώ δίνω και 15 γι' αυτό πρότεινα 12-13.
Οπότε δεν θέλω με τίποτα 15.
Άρα αναγκαστικα 14 ή 16 , σύμφωνα και με τους υπόλοιπους.
civarch έγραψε:smerna έγραψε:Παιδιά ας προτείνουμε στο τέλος, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!
Ας το προτείνουμε και εναλλακτικά δίνουμε την άλλη ημερομηνία.
Τώρα εγώ δίνω και 15 γι' αυτό πρότεινα 12-13.
Οπότε δεν θέλω με τίποτα 15.
Άρα αναγκαστικα 14 ή 16 , σύμφωνα και με τους υπόλοιπους.
Οπότε για να συνοψίσουμε παιδιά...μετά τις 30 συμφωνούμε όλοι νομίζω να το προτείνουμε, τώρα για την εναλλακτική, αν δεν κάνω λάθος παίζει μεταξύ smerna και romina που βολεύονται καλύτερα 12-13 (σίγουρα όχι 15) και 14-16 αντίστοιχα. Ας καταλήξουμε παιδιά σε μια δυο ημερομηνίες για να προτείνουμε... συγνώμη για την πρωτοβουλία γιατί προφανώς θα πιεστεί κάποιος/μάλλον κάποια από εσάς..θέλετε να ζητήσουμε 13-14 να μπει το μάθημα? εννοείται πρώτα θα ζητήσουμε από 03/07 και ως εναλλακτική το άλλο
r-evolution έγραψε:Η «έκτακτη» εξέταση του Μαθήματος του Χειμερινού εξαμήνου Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ θα διεξαχθεί Σάββατο 24.07.2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφ. 201 του κτηρίου Αντοχής των Υλικών.
--
Παναγιώτης Τσόπελας
Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (Δυναμική του Στερεού Σώματος) (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
romina έγραψε:r-evolution έγραψε:Η «έκτακτη» εξέταση του Μαθήματος του Χειμερινού εξαμήνου Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ θα διεξαχθεί Σάββατο 24.07.2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφ. 201 του κτηρίου Αντοχής των Υλικών.
--
Παναγιώτης Τσόπελας
Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ (Δυναμική του Στερεού Σώματος) (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ν ζητήσουμε ν τ βαλει μια εβδομαδα μετα αν γινεται?
r-evolution έγραψε:romina έγραψε:r-evolution έγραψε:Η «έκτακτη» εξέταση του Μαθήματος του Χειμερινού εξαμήνου Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ θα διεξαχθεί Σάββατο 24.07.2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφ. 201 του κτηρίου Αντοχής των Υλικών.
--
Παναγιώτης Τσόπελας
![]()
![]()
![]()
![]()
Ν ζητήσουμε ν τ βαλει μια εβδομαδα μετα αν γινεται?
Ναι μια μέρα μετά το μπετό το έβαλε
smerna έγραψε:Μας πρόλαβε τελικά..
Να στείλουμε για 1η Ιουλίου?
Έστειλε κανείς?
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες