Όποιος θέλει να δει το γραπτό του στις δομικές θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο.Αυτό γιατί όπως μου είπαν "Το δώσατε στο τέλος και πρέπει να φύγουμε και για διακοπές"!
"Ο τέλειος ο άνδρας, ο άνδρας ο σωστός, είναι μονάχα ο έξυπνος... ο όμορφος... ...ο δομοστατικός"
alani έγραψε:Να ρωτησω....... Ξερει κανεις στατικη 5 αν και ποτε θα βγει???????/ ελεος 2,5 βδομαδες εχουν περασει!!!!
Καλα 2.5 βδομαδες δεν ειναι τιποτα μπροστα στις 5 που κοντευει να φτασει η Αναλυση ΙΙ... Μα καλα τοσο αργοσχολος ειναι ο Ρασσιας; Ή τα ξεψειριζει;
akis:-Πάμε για καφέ; lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία; akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ. lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Να ρωτήσω, από ό,τι είδα στο άλλο topic για τα αποτελέσματα της εξεταστικής, ο airetikos είπε ότι έχουν περαστεί οι βαθμοί για την Ανάλυση ΙΙ στο site της σχολής. Είναι κανένας άλλος που δεν του έχουν βάλει το βαθμό του ή είμαι ο μόνος και να αρχίσω να ανησυχώ;