Συντονιστής: University Editors
Anakin έγραψε:scriptame έγραψε:η ΔΑΠ και αυτοί οι φοιτητές του 4του
Εγώ νόμιζα οτι αυτά τα 2 είναι ένα και το αυτό και οτι -απλά- βρέθηκαν νέα "άφθαρτα" πρόσωπα να σηκώσουν το βάρος της παράταξης... Πίπτω εξ' ουράνιων περιοχών υψηλής συγκέντρωσης υδρατμών!
Δηλαδή για να καταλάβω η ΔΑΠ και αυτοί οι φοιτητές του 4του θέλουν τα αντισεισμικά στο μπετό να τα μαθαίνουν μόνο οι δομοστατικοί?
Θα αποτρελαθούμε εντελώς?
digenis έγραψε:Anakin έγραψε:scriptame έγραψε:η ΔΑΠ και αυτοί οι φοιτητές του 4του
Εγώ νόμιζα οτι αυτά τα 2 είναι ένα και το αυτό και οτι -απλά- βρέθηκαν νέα "άφθαρτα" πρόσωπα να σηκώσουν το βάρος της παράταξης... Πίπτω εξ' ουράνιων περιοχών υψηλής συγκέντρωσης υδρατμών!
Φίλε σορρυ αλλα εισαι κολλημενος και προκατειλημμένος. Τα παιδια τα ξερω και δεν εχουν σχεση με τη δαπ. Τωρα αν σε μερικους δεν αρεσει που καποιοι <<άκυροι>> που δεν ασχολουνται με τα κοινα της σχολης κανανε μια αρκετα καλη δουλεια για να βοηθησουν την κατασταση τι να πω. Ελλαδα εισαι και τις εχω συνηθισει αυτες τις συμπεριφορες να τα βαζουν ολα στο ιδιο καζανι και να προσπαθουν να ισοπεδωσουν τα παντα. Δεν πειραζει.Δηλαδή για να καταλάβω η ΔΑΠ και αυτοί οι φοιτητές του 4του θέλουν τα αντισεισμικά στο μπετό να τα μαθαίνουν μόνο οι δομοστατικοί?
Θα αποτρελαθούμε εντελώς?
Φιλε για τη Δαπ δεν ξερω γιατι δεν κοιταξα την προταση της αλλα αν δεις καλα, στην προταση των παιδιων υπαρχει παρατηρηση που λεει να διευκρινιστουν οι υλες των μαθηματων μπετο 2 και μπετο 3 ωστε να εξασφαλιστει οτι ολες οι κατευθυνσεις θα κανουν αντισεισμικο μπετο. Τα υπολοιπα μπετα και στο ισχυον μεχρι τωρα προγραμμα τα κανουν μονο οι δομοστατικοι οποτε δεν υπαρχει προβλημα με αυτο. Εκτος αν διαφωνεις. Καντε τον κοπο και διαβάστε πληρως την προταση πριν αρχισετε να κατασπαραζετε το οτιδηποτε.
fiddlerontheroof έγραψε:Απλα στη λογικη του δεν θα αλλαξει τιποτα δεν θα εκανα πολλα πραγματα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης