Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό misa » Σάβ, 04 Φεβ 2017 3:08 pm

Οκ,ευχαριστώ
misa

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Athinagoras » Σάβ, 04 Φεβ 2017 5:21 pm

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Athinagoras

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Σάβ, 04 Φεβ 2017 6:05 pm

@athinagoras
Το πρόβλημα με την βιβλιοθήκη στο Αβέρωφ είναι ότι μάλλον είναι ανοιχτή μόνο μέχρι το μεσημέρι. Καλύτερα να ρωτήσεις. Πριν μερικά χρόνια ήταν μέχρι τις 8 το βραδυ. Το ωραίο είναι ότι είναι πολύ όμορφη μέσα και σε εμπνέει για διάβασμα. Από βιβλία έχει κατά πλειοψηφία αρχιτεκτονικά, αλλά λογικά θα έχει και για μαθήματα κορμού και για τις βασικές στατικές.
Υπάρχει επίσης και μία αίθουσα αναγνωστήριο στον 5ο όροφο του κτιρίου Μπουμπουλίνας.

@misa
Γνώμη μου είναι ότι όσο καλά και να τα έχεις καταλάβει, χρειάζεται και αρκετή τριβή για να ανταπεξέλθεις χρονικά στην ξεταση. Το δύσκολο κομμάτι είναι να τα καταλάβεις πάντως. Βρες κάνα φίλο σου να στα εξηγήσει γιατί η Ματίνα δε βοηθάει στην κατανόηση. Χρησιμοποίησε τη Ματίνα μόνο ως βιβλιοθήκη θεμάτων εξετάσεων
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Τετ, 15 Φεβ 2017 7:57 pm

Ξέρει κανείς/καμία τον ακριβή τίτλο του πτυχίου της σχολής μας? (πχ diploma in civil engineering)
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό chris92 » Τετ, 15 Φεβ 2017 9:32 pm

Καμιά ιδέα για όνομα ομάδας πολιτικών μηχανικών που θα κατέβει σε διαγωνισμό. Σκεφτόμουν κάτι σε πολύ θεμελιώδες όπως είναι ας πούμε η πέτρα κλειδί στις αψίδες, αλλά δεν μπορώ να το σουλουπώσω για να μοιάζει με όνομα. Καμιά ιδέα σε αυτό το πλαίσιο ή και οτιδήποτε άλλο ωραίο και πρωτότυπο?
chris92

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 15 Φεβ 2017 9:36 pm

chris92 έγραψε:Καμιά ιδέα για όνομα ομάδας πολιτικών μηχανικών που θα κατέβει σε διαγωνισμό. Σκεφτόμουν κάτι σε πολύ θεμελιώδες όπως είναι ας πούμε η πέτρα κλειδί στις αψίδες, αλλά δεν μπορώ να το σουλουπώσω για να μοιάζει με όνομα. Καμιά ιδέα σε αυτό το πλαίσιο ή και οτιδήποτε άλλο ωραίο και πρωτότυπο?

Μπετόν αρμέ.

(τι διαγωνισμός;για πες...)
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό icepink » Δευτ, 06 Μαρ 2017 5:11 am

Guys, δεν μπορω για κανενα λογο να βγαλω τον φακο επαφης απο το ενα μάτι! Ξερει κανενας καποιον τροπο να βγει? (Πχ ο κυριος που μου ειχε μαθει πως να τους βαζω μου ειχε πει οτι αν ανοιξω τα ματια μου μεσα σε μια λεκανη νερο, θα εβγαιναν κατευθειαν, βεβαια μετα δε θα τους ξαναφορουσα, ομως το δοκιμασα και δεν έπιασε.. ισως φαινεται αστειο αλλα εχω απελπιστεί, thanks )
If you can't play the game, play the gamer
Άβαταρ μέλους
icepink

Δημοσίευσηαπό icepink » Δευτ, 06 Μαρ 2017 10:39 am

icepink έγραψε:Guys, δεν μπορω για κανενα λογο να βγαλω τον φακο επαφης απο το ενα μάτι! Ξερει κανενας καποιον τροπο να βγει? (Πχ ο κυριος που μου ειχε μαθει πως να τους βαζω μου ειχε πει οτι αν ανοιξω τα ματια μου μεσα σε μια λεκανη νερο, θα εβγαιναν κατευθειαν, βεβαια μετα δε θα τους ξαναφορουσα, ομως το δοκιμασα και δεν έπιασε.. ισως φαινεται αστειο αλλα εχω απελπιστεί, thanks )

Ντάξει βγηκε επιτέλους, μπορουν οι διαχειριστες να διαγραψουν αυτες τις δυο ασκοπες δημοσιεύσεις :D
If you can't play the game, play the gamer
Άβαταρ μέλους
icepink

Δημοσίευσηαπό xaral » Τρί, 07 Μαρ 2017 12:14 pm

Στην Οικολογία εφέτος υπάρχουν υποχρεωτικές ασκήσεις που δίνουν κάποιο μπόνους στη βαθμολογία;
xaral

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό xaral » Τρί, 07 Μαρ 2017 12:18 pm

Μήπως υπάρχουν κάπου στο mqn διαθέσιμες οι λύσεις των ασκήσεων της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ από παλιότερα έτη ή τις έχει κάποιος και μπορεί να τις ανεβάσει για να βοηθήσει την κατάσταση; :oops:
xaral

Έτος εισαγωγής: 1999

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες