Συντονιστής: University Editors
homo sapiens contras έγραψε:ννναιι πως...εδώ δεν μπορούν να βγάλουν ένα νορμάλ πρόγραμμα παρακολούθησης που να αφήνει τον ελάχιστο χρόνο στον φοιτήτη, το πιο στοιχειώδες, να φάει...(σε σχολές που είναι ΔΙΠΛΑ στην λέσχη π.χ. μηχανολόγοι έχουν 45' κενό στο προγραμμα τους για φαγητό) μπορεί να φαίνεται αστείο που αναφέρομαι στο φαγητό, αλλά ένας φοιτητής που είναι απ το πρωί στην σχολή μέχρι τις 6μιση το απόγευμα και δεν θέλει να δώσει όλη του την περιουσία καθημερινά στο κυλικείο για ένα κάτω του μετρίου φαγητό, πρέπει να του παραχωρείται ένας εύλογος χρόνος για την λέσχη...
Σίγουρα δεν υπάρχει το τέλειο υπάρχει όμως το βέλτιστο όσον αφορά το φοιτητή, που είναι κάτι το εφικτό, και κατά την προσωπική μου πάντα ''εκτίμηση'', γιατί περί εκτίμησης πρόκειται εφόσον δεν έχω μπροστά μου όλες τις ώρες που πρέπει να βγάλουν οι καθηγητές, κρίνω ότι δεν είναι αυτό ή τουλάχιστον δεν είναι αυτό σε ικανό ποσοστό βλέποντας το πρόγραμμα 4 παρα χρόνια τωρα που είμαι στο εμπ (θα μου πεις τι σου λεω τώρα και σέναOxYdO έγραψε:Παρ΄όλα αυτά ένα μικρό ελαφρυντικό θα το δώσω: Πέρα από αυτό που εμείς βλέπουμε υπάρχουν και τα μεταπτυχιακά, τα οποία περιπλέκουν, όσο να το κάνεις την κατάσταση (πολλοί καθηγητές διδάσκουν ακόμα και σε μεταπτυχιακά προγράμματα άλλων σχολών του ιδρύματος). Επίσης, κάποιος θα πάρει άδεια, κάποιος θα συνταξιοδοτηθεί κ.ο.κ. Χωρίς να ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, φαντάζομαι ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να βγάλεις και το τέλειο πρόγραμμα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης