balamos έγραψε:κανονικη εξεταση 15-16 στο θεμα 1 στο σημειο 5 εχω αρθρωση?
Ναι
Συντονιστής: University Editors
balamos έγραψε:κανονικη εξεταση 15-16 στο θεμα 1 στο σημειο 5 εχω αρθρωση?
balamos έγραψε:ελυσα τα θεματα της κανονικης 2015-2016
το 3ο θεμα δεν εχει ολοκληρωθει διοτι δεν ηξερα ποια ηταν 2η εξισωση υπολογισμου φ και δ
οποιος εχει ορεξη να τα λυσει ή να βρει καποιο λαθος στα δικα μ ειναι ευπροσδεκτος
https://drive.google.com/open?id=0BzN3G ... GN4SjY4bHM
balamos έγραψε:ναι και εγω σκεφτηκα αυτο ξεχασες το Q21COS45 και το P αλλα ετσι νομιζω πρεπει να αναλυσουμε και τις Ν που δεν τις εχουμε....κανω λαθος?
Σε ευχαριστούμε πολύ Timmy Η λύση του θέματος ανέβηκε στο πάνελ
psgi1214 έγραψε:balamos έγραψε:ναι και εγω σκεφτηκα αυτο ξεχασες το Q21COS45 και το P αλλα ετσι νομιζω πρεπει να αναλυσουμε και τις Ν που δεν τις εχουμε....κανω λαθος?
Κάτσε αυτά τα δύο είναι στον άλλο κόμβο δεν παίζουν εδώ. Γενικά πάντως ισχύει αυτό που λες για τις Ν(αν και δεν τις ζητάει) και το πράγμα περιπλέκεται τώρα πολύ.Πιθανώς να θέλει να κάνεις και καμιά τομή...
Timmy έγραψε:Λύση του θέματος 1 της επαναληπτικής 2016 αναλυτικά. Ας το τσεκάρει αν θέλει κάποιος.
georgecv έγραψε:Timmy έγραψε:Λύση του θέματος 1 της επαναληπτικής 2016 αναλυτικά. Ας το τσεκάρει αν θέλει κάποιος.
Στην αρχική επίλυση(μόνο για εξωτερικά φορτία) στον κόμβο 2 πάνω η ροπή είναι -455KNm και όχι -735KNm
Θα πρέπει να ισχύει η ισορροπία ροπών: -735-(-455)=-280KNm
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης