Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 11:24 am

BougatsaMeTyri έγραψε:Ξερει καποιος ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα μας στις γεωδαιτικες εφαρμογες?
ακομα αν υπαρχει καποια βαρυτητα σε συγκεκριμενα λαθη και τροπους επιλυσης?εχω λυσει 2 θεματα(στα τρια) με τσεκαρισμενα αποτελεσματα και τσιμπησα 4ακι... :evil: :evil: :evil: :evil: thanx...

δεν υπαρχει λογικη οταν διορθωνουν αγρονομοι! τουλαχιστον θα στο δειξουν (αν τους βρεις καλοκαιριατικα και δεν εχουν φυγει για αφρικη) αφου πηρες κατω απο 5. αν επαιρνες 5 δεν στο δειχνουν!!!!!!!!!!
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό blink » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 1:00 pm

recon έγραψε:
BougatsaMeTyri έγραψε:Ξερει καποιος ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα μας στις γεωδαιτικες εφαρμογες?
ακομα αν υπαρχει καποια βαρυτητα σε συγκεκριμενα λαθη και τροπους επιλυσης?εχω λυσει 2 θεματα(στα τρια) με τσεκαρισμενα αποτελεσματα και τσιμπησα 4ακι... :evil: :evil: :evil: :evil: thanx...

δεν υπαρχει λογικη οταν διορθωνουν αγρονομοι! τουλαχιστον θα στο δειξουν (αν τους βρεις καλοκαιριατικα και δεν εχουν φυγει για αφρικη) αφου πηρες κατω απο 5. αν επαιρνες 5 δεν στο δειχνουν!!!!!!!!!!

Οι αγρονομοι john locke πανε για σαφαρι στην αφρικη με τα μπεζ γιλεκα και τις πυξιδες τους τετοια εποχη. Δυσκολο να τους βρεις. :mrgreen:
blink

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stallion » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 1:15 pm

Εχει ακουσει κανεις τιποτα για Μηχανικη συνεχους μεσου??
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Δημοσίευσηαπό vivi » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 2:18 pm

Έχει ακουσει κανεις κατι για ΠΑΥ???????????????????????????????
vivi

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 4:53 pm

recon έγραψε:

Νοοοο. Η Δουφεξοπούλου στη Γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ήταν 2. Ε μου λέει το 2, είναι 2... Να πω ότι περίμενες 7 και πήρες 5 να το δεις αλλά όχι και όταν έχετε κοπεί. Επί λέξει. Την πίεσα αρκετά αλλά δεν μου το έδειξε... Οπότε θέλει κυνήγι
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Μινωας » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 6:12 pm

korfolatis έγραψε:Τι χούι και αυτό...
Τα αποτελέσματα της Μηχανικής ΙΙ για το τμήμα του κ. Βαρδουλάκη δεν τα αναρτούν πουθενά και ούτε στο τηλέφωνο τα λένε. Τα βλέπεις μόνο αν πας στον τομέα Μηχανικής και στα δείξουν από τη γραμματεία... :thumbdown:

Δαλαδή για το πρώτο τμήμα έχουν βγει τα αποτελέσματα?Ελπίζω να μην τρέχω τσάμπα στον τομέα της μηχανικής...Ααα και να πάω στο γραφείο του Βαρδουλάκη?Εσύ συγκεκριμένα που τα είδες?(έχω κάτι χρόνια που έχω περάσει την μηχανική 1 και δεν θυμάμαι που είχα πάει τότε)
Μινωας

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 6:17 pm

Τα αποτελέσματα έχουν βγει και πρέπει να πας πρωινές ώρες στην Γραμματεία του Αντοχής Υλικών για να τα δεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 6:43 pm

akrovolistos έγραψε:Νοοοο. Η Δουφεξοπούλου στη Γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ήταν 2. Ε μου λέει το 2, είναι 2... Να πω ότι περίμενες 7 και πήρες 5 να το δεις αλλά όχι και όταν έχετε κοπεί. Επί λέξει. Την πίεσα αρκετά αλλά δεν μου το έδειξε... Οπότε θέλει κυνήγι

Η συγκεκριμένη τουφέκι θέλει, όχι κυνήγι... :thumbdown:
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kostis » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 6:49 pm

dimos έγραψε:
akrovolistos έγραψε:Νοοοο. Η Δουφεξοπούλου στη Γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ήταν 2. Ε μου λέει το 2, είναι 2... Να πω ότι περίμενες 7 και πήρες 5 να το δεις αλλά όχι και όταν έχετε κοπεί. Επί λέξει. Την πίεσα αρκετά αλλά δεν μου το έδειξε... Οπότε θέλει κυνήγι

Η συγκεκριμένη τουφέκι θέλει, όχι κυνήγι... :thumbdown:

Τραγικες διορθωσεις η συγκεκριμενη..Μου εχει βαλει 5 ενω εχω γραψει τουλαχιστον7-8. Παιζει να βγαζει το κομπλεξ της απεναντι σου Πολιτικους
kostis

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 16 Ιούλ 2009 6:52 pm

Ξέρει κανείς τίποτα για κάνα μάθημα 2ου εξαμήνου? οικολογία οικοδομική ανάλυση? (σήμερα είδα τον Χατζημπίρο αλλά μίλαγε στο κινητό και δεν μπόρεσα να του μιλήσω)
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες