Οι τελικές τιμές M,Q,N για την πλειονότητα των ασκήσεων που μοιράστηκαν κατά την διάρκεια του εξαμήνου βρίσκονται στο συνημμένο αρχείο.
Επιτέλους, φθάνει πιά μ' αυτή τη Ματινο-Κατίνα...

κοντεύω να τρελλαθώ...!!!

Ημιμαθείς θέλετε να βγείτε από την σχολή...; Ήμαρτον...! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι σαν να υπονομεύετε το μέλλον σας και να προετοιμάζεστε να εξαπολυθείτε εναντίον της κοινωνίας, σαν τους κομπογιαννίτες;

Όντως, αυτό με την σειρά "18" του πίνακα των ολοκληρωμάτων ισχύει. Είναι η πιό γενική μορφή παραβολής, και μπορείτε να την χρησιμοποιείτε και για υπολογισμούς ολοκληρωμάτων αμφίπακτης, μονόπακτης, ακόμη και για αμφιέρειστης! Αρκεί να μηδενίζετε τον αντίστοιχο όρο (f1,f2,f3) κάθε φορά, ώστε να φτιάχνετε το διάγραμμα [M] που χρειάζεστε!

Πάντως, από τις απορίες που βλέπω περί της χρήσης των πινάκων, συμπεραίνω ότι κάποιοι δεν ήρθαν στα συμπληρωματικά μαθήματα ασκήσεων που είχαμε κάνει...!

(Αν είχατε έλθει, όχι μόνο θα ξέρατε πώς να τους χρησιμοποιείτε, αλλά θα είχατε πάρει και φωτοτυπίες με τους πίνακες που είχα μοιράσει κατ' εξακολούθησιν, και δεν θα τους ψάχνατε στην Ματινο-Κατίνα και στον Γκαπούτσο...!

Ε, συγγνώμη, Γκαρούτσο ήθελα να πω...!

)
Θοδωρής._
Οι Λύσεις των Σειρών έχουν ανέβει εδώ
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME)

Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!

Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
