Προβλήματα σε Διδασκαλία Μαθημάτων/Θέματα Εξετάσεων/Διόρθωση γραπτών

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Προβλήματα στη Διδασκαλία Μαθημάτων και τα Θέματα Εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 13 Ιούλ 2009 3:04 pm

Harvard University
University of Cambridge
University of Oxford
Yale University
Imperial College London
Princeton University
California Institute of Technology
University of Chicago
University College London
Massachusetts Institute of Technology
Ποιός τους έβαλε αυτούς τους άσχετους στη λίστα??? Ξυπνήστε ρε όλη η γνώση παράγεται στο ΕΜΠ με καταλήψεις, αγώνα κατα της εντατικοποίησης των σπουδών, συνεχή επαφή με τους καθηγητες με email για οποιαδήποτε απορία, όλα δουλεύουν ρολόι και δεν υπάρχει κανένας κομπλεξικός καθηγητής. Άκου harvard...
:ellinofreneia: :thumbup: :wave:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin
 
Δημοσιεύσεις: 487
Εγγραφή: Σάβ, 28 Φεβ 2009 5:15 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Προβλήματα στη Διδασκαλία Μαθημάτων και τα Θέματα Εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό stallion » Τρί, 14 Ιούλ 2009 12:07 am

Θα ηταν χρησιμο να μαθουμε τι συνθηκες επικρατουσαν στο πολυτεχνειο πριν 20-30 χρονια,τοτε δηλαδη που το εμπ ''εφτιαξε'' το ονομα του.Και εννοω συνθηκες διδασκαλιας,επαρκεια αιθουσων,ποιοτητα καθηγητων κλπ κλπ τηρουμενων των αναλογιων βεβαια γιατι εχουν αλλαξει πολλα πραγματα μετα απο τοσα χρονια. Επισης η δυσκολια για να μπει καποιος στη σχολη μας εκεινη την εποχη τι σχεση εχει με την σημερινη? Φυσικα την απαντηση την περιμενω απο τον δασκαλο neaoktana οποτε μπορεσει να μας απαντησει.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion
 
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: Σάβ, 01 Νοέμ 2008 12:51 am
Έτος εισαγωγής: 2007

Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 24 Σεπ 2009 10:20 pm

Κατ αρχας να πω πως ακομα για ολο αυτο που θα διαβασετε η ερευνα προχωραει ακομα, αλλα τα στοιχεια που εχουμε μας κανουν αρκετα ανησυχους. Για πρωτη φορα το θεμα αυτο ανοιχτηκε στην προσφατη Γεν.Συνελευση καθηγητων και δυστυχως εμπλουτιζεται με ολο και περισσοτερα "στοιχεια"..

Θα αρχησω με την παραδοχη που αρχιζει και πιανει ολο και μεγαλυτερο κομματι των συμφοιτητων μας πως η κατασταση με την εξεταση των μαθηματων της σχολης, συνεχως χειροτερευει.. Οχι απλα ο καθενας εχει να διηγηθει μια προσωπικη ιστορια καθηγητικης αυθαιρεσιας στα φοιτητικα του χρονια, αλλα και γενικα το επιπεδο δυσκολιας των θεματων εχει αρχισει να ανεβαινει υπερβολικα αποτομα στις τελευταιες εξεταστικες.. Γραπτα που δεν παρουσιαζονται, λογιστικες του τυπου "ποσοι φοιτητες παρακολουθουν το μαθημα", "ποσοι το χρωστανε για να ανοιξουμε την κανουλα να αδειασει λιγος χωρος", θεματα εκτος υλης, βαθμολογισεις-τσεκουρωματα, θεματα βαρβατα για να ανεβει το "επιπεδο" του μαθηματος (αθανατο ΣΕΜΦΕ..) δημιουργουν ενα τοπιο, στο οποιο πιο συχνα περιμενεις να σου κατσει το ΤΖΟΚΕΡ να σε περασει με το 5αρακι, παρα να δωσεις ενα μαθημα με αξιοπρεπεις ορους εξετασης και αυτοαξιολογησης.. Οποιος πει οτι αυτο ειναι υποκειμενικο και παει αναλογα με την ατομικη προσπαθεια θεωρω πως ειναι κοντοθωρος. Ας δει τι λενε και οι στατιστικες της σχολης, οι οποιες τις περισσοτερες φορες δεν δημοσιευονται.. Αλλιως ας σχολιασουμε τι ονομα εχουν στην πιατσα μαθηματα οπως Μηχανικη 2, Μηχανικη του Συνεχους-ΠΑΥ, Πιθανοτητες, Ρευστα, Μιγαδικες, ΟΛΕΣ οι στατικες, ΟΛΑ τα μπετα, ΟΛΑ τα σιδερα, οι εδαφομηχανικες και τελος παντων μαζι και καποια αλλα μαθηματα που στο τελος "απλα σε κοβει" τυπου ΣΜΣ, Δομικες, Οδοστρωματα και οτι αλλο μπορει ν σημειωσει κανεις ή και τελικα να αφαιρεσει και απο τη λιστα μου αν κανω λαθος..

Καποια ομως πραγματα δεν μπορουν παρα να μεινουν απαραβατα, απροσπελαστα και σεβαστα σε ολους. Για ολα ομως φαινεται να υπαρχει λυση! Χωρις να θελω να προσδωσω ευθεια κατηγορια, υπαρχει εντονη μουρμουρα τον τελευταιο καιρο οτι στην προηγουμενη εξεταστικη στο μαθημα των Σιδερων 2 εγινε αναδιαπραγματευση της αξιας της μοναδας και κατι 5αρια ξαφνικα εγιναν ..4αρια! Καποιος "κομμενος" φοιτητης ειδε το γραπτο του να πεφτει σε βαθμολογικη αξια "γιατι ηταν ευκολα τα θεματα και οι υπολοιποι γραψαν καλα".. Φυσικα και αρκετοι αλλοι εχουν τωρα 4αρια, ομως ΚΑΝΕΙΣ δεν ειδοποιηθηκε ποτε για αυτην την ιδιοτυπη εξεταστικη κριση! Γιατι στο τελος, ποιος μπορει να επιβλεψει την διορθωση ή και να την "διορθωσει" (σπανιως μπορει βεβαια..), οταν ΟΛΑ περνανε απο τα χερια του ΕΝΟΣ; Το ιδιο εγινε περιπου και στη Στατικη 3 στην προηγουμενη εξεταστικη επισης οπου το 4,5 ευκολα καταληγει σε 4 γιατι πρεπει να τηρηθουν οι νορμες επιτυχιας. Και για αυτο το δευτερο υπαρχει ισχυρο ντοκουμεντο (χωρις να ανηκει στην ιδια κατηγορια σοβαροτητας με το υποτιθεμενο ατοπημα στα Σιδερα 2).

Αν ολα αυτα ειναι αληθεια, τοτε ποση εμπιστοσυνη μπορουμε να πιστωσουμε στους καθηγητες μας; Αλλα και αυτη η ερωτηση ειναι ρητορικη. Ολοι ειχαν ενα "στριμμενο δασκαλο", ενα "περιεργο καθηγητη" και αυτες οι λαικες φιγουρες συνηθως πλειοψηφουν απεναντι στον "cool τυπο που μας κανει μαθημα".. δυστυχως.. Ομως ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε: 1) Πρεπει πραγματικα αυτο το topic να γινει φωνη πληροφορησης-αντιδρασης σε φαινομενα καθηγητικης αυθαιρεσιας οταν εμφανιζονται και να εξακριβωθουν οι παραπανω διερευνησεις (τα σιδερα κυριως) με πραγματικο διαλογο στο να βρουμε το ΑΝ και το ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ; , 2)απο τη μερια μου δεν προδικαζεται κανενας αλλα οσα πρεπει να βγουν στο φως πρεπει ΝΑ ΒΓΟΥΝ, 3) πρεπει να αναλαβουμε ο καθενας την ευθυνη του να απαντησουμε στο γενικο φαινομενο εκδυσκολευσης της σχολης, για το οποιο ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν αντιδραει.. για κανα ψηφαλακι και καμια ρεμουλα καλοι ειναι.. Πραγματικα, οι μεγαλοι ψιλοθυμομαστε, οι παλιοι σιγουρα θυμουνται, η σχολη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ..

Οπως και να εχει, ο Συλλογος θα απαντησει..
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Πέμ, 24 Σεπ 2009 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αλλαγή τίτλου για να είναι πιο αντιπρωσοπευτικός του περιεχομένου της δημοσίευσης
Εικόνα
3
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: Δευτ, 22 Σεπ 2008 5:53 pm
Τοποθεσία: Στο βαθος του οριζοντα
Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό vasilistrk » Παρ, 25 Σεπ 2009 4:17 am

Ο κολλητός μου στην ΑΣΟΕΕ αν πάρει 8 βαζει τα κλάματα κ εγω αν πάρω 5 χαίρομαι 2 μερες! Επισης αυτος με 36 μαθήματα πηρε πτυχίο (τόσα εχουν κ οι υπόλοιπες σχολες) κ εγω έχω περάσει 56 κ με βλέπω να κάνω κανα χρόνο ακόμα!!! Συν διπλωματική!!! Αλλά ετσι είναι, στα 18 δεν είχα μυαλό να κάνω καλές επιλογές...
Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, ειμαι...κομμένος!
vasilistrk
 
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: Κυρ, 15 Φεβ 2009 10:29 pm
Έτος εισαγωγής: 2003

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό BM » Παρ, 25 Σεπ 2009 10:38 am

3 έγραψε:γενικο φαινομενο εκδυσκολευσης της σχολης



Αυτό ισχύει 100%. Μια που είμαι σχετικά μεγαλός, το επιβεβαιώνω πλήρως...
Vae Victis
BM
 
Δημοσιεύσεις: 213
Εγγραφή: Τετ, 11 Φεβ 2009 10:58 pm
Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό stallion » Παρ, 25 Σεπ 2009 10:59 am

Πραγματικα οπως γραφεται και παραπανω οταν ακουνε φιλοι μου απο οικονομικες,διοικησης και αλλες ΑΕΙ σχολες για βαθμους οπως 2,3 οχι απλα εκπλησσονται αλλα καμια φορα πανικοβαλλονται. Βεβαια σχεδον ολων επιλογη μας ηταν να βρεθουμε εδω αφου παραμενουμε και μετα απο αυτα που γινονται αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να επιτρεπεται αυτη η δυσκολευση των θεματων χωρις να βελτιωνονται οι συνθηκες διδασκαλιας. Μηχανικη 2 και μηχανικη συνεχους μεσου επιβεβαιωσαν παλι τον/την 3.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion
 
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: Σάβ, 01 Νοέμ 2008 12:51 am
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 25 Σεπ 2009 3:14 pm

Να ξεκαθαρίσουμε πάντως μερικά πράγματα ώστε να ξέρουμε για τι πράγμα συζητάμε και το κυριότερο να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα που εμφανίζονται και άρα να τα λύνουμε. Και λέω "πραγματικά", γιατί ναι βεβαίως υπάρχει Καθηγητική αυθαιρεσία σε πολλά μαθήματα, υπάρχει αναντιστοιχία διδασκαλίας εξέτασης, υπάρχουν παραξενιές προσωπικές, κτλ, Αλλά υπάρχει και η κλασσική γκρίνια - κλάψα του φοιτητή που λογικό είναι μερικά μαθήματα να μην του αρέσουνε, άλλα να χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια από όση έχει όρεξη να κάνει κτλ κτλ. Για μένα, πρέπει να ξεχωρίζουμε το κάθε τι γιατί η κουβέντα αυτή δεν είναι τόσο απλή, έχει απολήξεις στο επίπεδο των γνώσεων που παίρνουμε, το επίπεδο της ίδιας της Σχολής, (και της θέσης της απέναντι σε άλλα πράγματα βλ. ΚΕΣ γιατί και εκεί μπαίνει η αντιπαράθεση ή τουλάχιστον η προπαγάνδα), και το κυριότερο στο τι μηχανικούς θα βγάζει αυτή η Σχολή και αν θα είναι ικανοί να ασκήσουν σωστά αυτό το επάγγελμα. (μιας και μπαίνουν ζητήματα ασφάλειας κτλ)
Αλλιως ας σχολιασουμε τι ονομα εχουν στην πιατσα μαθηματα οπως Μηχανικη 2, Μηχανικη του Συνεχους-ΠΑΥ, Πιθανοτητες, Ρευστα, Μιγαδικες, ΟΛΕΣ οι στατικες, ΟΛΑ τα μπετα, ΟΛΑ τα σιδερα, οι εδαφομηχανικες

1) Γενικά τα συμπεράσματα που βγάζει η πιάτσα δεν είναι απαραιτήτως πάντα ορθολογικά. Εννοώ πως φήμες, και αντιλήψεις για διάφορα μαθήματα υπάρχουν πολλές, οι οποίες συχνά δεν αποδεικνύονται αληθείς...
2) Η Μηχανική 2 δυσκόλεψε και έμπλεξε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ανόητη ιδέα που υπήρξε και δυστυχώς υλοποιήθηκε να ενωθούν οι Μηχ. ΙΙ + ΙΙΙ το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο μάθημα, με δύσκολες έννοιες που θα γινόταν σε πολύ σύντομο χρόνο. (αν βάλεις σε όλα αυτά και διάφορα προβλήματα στην διδασκαλία των Μηχανικών, γίνεται χάος). Από εκεί και πέρα όμως η γενίκευση για όλα αυτά τα μαθήματα είναι λάθος. Τα περισσότερα από αυτά είναι τα βασικά μαθήματα για ένα Μηχανικό, ο πυρήνας των γνώσεων του, Δηλαδή Μηχανικές, Ρευστά, Στατικές, Μπετό, Σίδερα, Εδαφομηχανική. Όντως αυτά τα μαθήματα έχουν στην "πιάτσα" το όνομα ότι είναι δύσκολα και απαιτητικά, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Θα ανησυχούσα περισσότερο αν είχαν την φήμη ότι είναι εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν περνιούνται κτλ. Προφανώς η Στατική ΙΙ χρειάζεται πολύ πιο πολύ διάβασμα και δουλειά απ' ότι η Ενεργειακή Τεχνολογία, αλλά είναι λογικό και απαραίτητο.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι θέμα του κάτι να ειναι δύσκολο (να θέλει δηλαδή διάβασμα) ή να έχει τη φήμη ότι είναι δύσκολο. (για παράδειγμα η Στατική ΙΙΙ έχει αντιθέτως την φήμη ότι είναι εύκολη, και όντως είναι, ακόμα και χωρίς παρακολούθηση μπορεί να περαστεί χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα και με βαθμό). Βεβαίως, και επιμέρους προβλήματα, αυθαιρεσίες των καθηγητών, λάθος αντιλήψεις κτλ να τις δούμε, Αν πχ οι Μιγαδικές διδάσκονται και εξετάζονται με λάθος τρόπο να το δούμε και να το αλλάξουμε. Αλλά μην ακούω ότι η Στατική ΙΙ είναι δύσκολη, καλά κάνει και είναι, τι να γίνει τώρα πρέπει κάποια πράγματα να τα μάθεις.

Όσο για το πόσο πιο δύσκολη γίνεται με τον καιρό η σχολή είναι επίσης σχετικό, ίσως να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό είναι μια γενική διαπίστωση. Να δούμε σε πια "σημεία" έχει δυσκολέψει και να δούμε προς πια κατεύθυνση έχει γίνει αυτό και αν είναι λάθος, χωρίς λόγο, κτλ να το αλλάξουμε.
-----------------------------------------------------------------------
κολλητός μου στην ΑΣΟΕΕ αν πάρει 8 βαζει τα κλάματα κ εγω αν πάρω 5 χαίρομαι 2 μερες! Επισης αυτος με 36 μαθήματα πηρε πτυχίο (τόσα εχουν κ οι υπόλοιπες σχολες) κ εγω έχω περάσει 56 κ με βλέπω να κάνω κανα χρόνο ακόμα!!! Συν διπλωματική!!! Αλλά ετσι είναι, στα 18 δεν είχα μυαλό να κάνω καλές επιλογές...

Σόρυ κιόλας αλλά τι συγκρίνεις, άλλες σχολές είναι, με άλλες απαιτήσεις, άλλου είδους μαθήματα, και το κυριότερο άλλα επαγγέλματα...Προφανώς και άμα είσαι Μάρκετινγκ ξέρω γω δεν έχει καμιά σχέση, είσαι αραχτός (από άποψη μαθηματων, δυσκολίας κτλ)...Άλλωστε το κυριότερο είναι να σ΄αρέσει αυτό που έχεις επιλέξει, προφανώς και άμα τα μαθήματα τα δικά μας και γενικά το αντικείμενο δεν σ' αρέσει, είναι βουνό...Από την άλλη αν σ' αρέσει και αν ασχολείσαι (και δεν εννοώ σε κανένα φοβερό βαθμό, τα βασικά) τότε δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1108
Εγγραφή: Σάβ, 17 Μάιος 2008 6:27 pm
Τοποθεσία: Γοργοπόταμος
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό Gerber » Παρ, 25 Σεπ 2009 3:24 pm

στη κατηγορία αυτή μήπως θα ήταν δίκαιο να μιλήσουμε και για περιπτώσεις που γράψαμε 4 και πήραμε 5???
:roll:
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευτ, 02 Ιουν 2008 5:47 pm
Τοποθεσία: χαμένος μέσα σε κάποιον ευρωκώδικα....
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 25 Σεπ 2009 3:38 pm

Ο γράφων είχε βαθμό Διπλώματος 6,9/10 συμπεριλαμβανομένων και των εξετάσεων άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, η οποία <τότε> γινόνταν στο ΕΜΠ (8ωρα).
Άρα χονδρικώς (μόνο μαθήματα και Διπλωματική όπως <τώρα>) ~6,5 και απεφοίτησε 6ος.
Στο μεταπτυχιακό στη Γαλλία είχε 13,5/20 (με βάση το 12) και απεφοίτησε 6ος.
Στο μεταπτυχιακό - ΜΒΑ (ΕΜΠ - ΟΠΑ) είχε 9,2/10 και απεφοίτησε 4ος.

Μη συγκρίνουμε ανόμοια θέματα, συστήματα και απαιτήσεις.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 4405
Εγγραφή: Πέμ, 05 Ιουν 2008 3:24 pm
Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Μυστήριες Παρατυπίες στη Διόρθωση Γραπτών

Δημοσίευσηαπό PSW » Παρ, 25 Σεπ 2009 3:57 pm

Ρε συναδελφοι,το γενικο φαινομενο ειναι αυτο που περιεγραψε ο 3....ειμαι μεγαλο εξαμηνο και εχω να πω για πολλα μαθηματα και πως εχουνε δυσκολεψει πολυ....και σιγουρα αυτο δεν μας εχει βοηθησει στο να ειμαστε καλυτεροι μηχανικοι ουτε στο να διαπραγματευομαστε καλυτερα με τα ΚΕΣ....
Ξεκινωντας απο το πρωτο ετος που η γεωλογια πριν 5χρονια δεν ειχε καμια σχεση με τωρα,ακομη και οικοδομικη εχει δυσκολεψει...
Και αυτο συναδελφοι θα επετρεπε να ειναι κατακριτεο απο το συλλογο γιατι ο λογος για τον οποιον γινεται ειναι οτι:
1.Εχει επικρατησει μια λογικη στους καθηγητες που λεει οτι,για να γινει σεβαστο το μαθημα μου πρεπει να βαλω και υποχρεωτικες ασκησεις και προοδους και δυσκολα θεματα,δλδ πειθαρχικα μετρα απεναντι στους φοιτητες...καμια σχεση με ακαδημαικη λογικη
2.Αυτο σαν αντιληψη υπαρχει ακομη και μεσα στα κινητρα που λενε ευροπαικες κατευθυνσεις για να γινουν πιο αξιοπιστα τα μαθηματα(...αρα κατ'επεκταση λογικες καλης αξιολογησης κλπ)
3.Γιατι πολλες παραταξεις προμοταρουν αυτη τη λογικη γιατι με αυτο τον τροπο εξυπηρετουν καλυτερα την πελατειακη λογικη που θελουν να αναπτυσσουν με τους φοιτητες...και πολλα αλλα και στο μονο που στοχευει ειναι:
1.Αφενος να δημιουργειται ενα σφυκτικο προγραμμα για τους φοιτητες (...που παρουσιαζεται και σαν κατι το αντικειμενικο)που δεν τους δινει το χρονο και τη σκεψη να ασχοληθουν με οτιδηποτε αλλο μεσα στη σχολη...αυτη η λογικη μας καθοδηγει πιστα στον ατομικο δρομο και την παρτη μας...
2.Ετσι πολυ απλα προλυαινει το εδαφος για περαιτερω αλλαγες που τελικα οιφοιτητες θα τις θεωρουν και σαν οριμο φρουτο....και πολλα αλλα απλα δεν προλαβαινω,πρεπει να διαβασω στατικη2(...να ειδατε μια τοσο ωραια κουβεντα και δεν προλαβαινουμε να εκφραστουμε)
PSW
 
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: Πέμ, 19 Φεβ 2009 2:09 pm
Έτος εισαγωγής: 2003

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες