Προσχέδιο προγράμματος εξετάσεων εαρινών εξαμήνων ακαδ. έτους 2015-16

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο προγράμματος εξετάσεων εαρινών εξαμήνων ακαδ. έτους 2015-16

Δημοσίευσηαπό valentina1 » Παρ, 29 Ιαν 2016 11:11 pm

molisnis8 έγραψε:Καλησπέρα, Πιστεύω τα Ρευστά και το Μπετό 2 δεν πρέπει να είναι την ίδια εβδομάδα. Είναι τα δυο πιο δύσκολα εαρινά μαθήματα της σχολής και νομίζω οι περισσότεροι μεγαλύτεροι τα χρωστάνε και τα δύο μέχρι το πτυχίο. Το ξέρω ότι είναι απο διαφορετικά εξάμηνα αλλά πιστεύω ότι μέσα στις 4 εβδομάδες της εξεταστικής μπορούν να βολευτούν διαφορετικά. Παλαιότερα το Μπετό 2 ήταν την τελευταία εβδομάδα τελευταίο μάθημα.Ίσως μπορεί να γίνει αλλαγή με το Δίκαιο γιατί και όσοι απο τους Συγκοινωνιολόγους δίνουν Αστικά Οδικά δε νομίζω να τους βολεύει μετα απο μιαμιση μέρα να δώσουν Μπετό 2. Εγώ αυτή την αλλαγή προτείνω. Πείτε και οι υπόλοιποι...

Εγω προτεινω πως αν ειναι να αλλαξει,να παει στο τελος ή να μεινει εκει που ειναι.
valentina1

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό scriptame » Παρ, 29 Ιαν 2016 11:43 pm

Δεν ξέρω αν είναι off-topic αυτό που θα πω,αλλά αυτό που γίνεται με τα 10 μαθήματα και το προσχέδιο είναι ότι πιο χαζό έχω δει.Με ποια λογική γίνεται αυτό?Βαριούνται να διορθώνουν?Γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο να κερδίζεται από όλο αυτό....
Άβαταρ μέλους
scriptame

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό georgecv » Σάβ, 30 Ιαν 2016 12:08 am

Ποιός φωστήρας εμπνεύστηκε αυτό το άθλιο προσχέδιο? :lol:
Ειδικά τους επι πτυχίω τους γ..νε: 14/6 Ρευστά+Εδάφη1,15/6 Στατική2,17/6 Μπετο2 :clap:
Οπωσδήποτε το Μπετο2 να πάει τελευταία βδομάδα στην θέση του Δικαίου.
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό hydra » Σάβ, 30 Ιαν 2016 12:28 am

georgecv έγραψε:Ποιός φωστήρας εμπνεύστηκε αυτό το άθλιο προσχέδιο? :lol:
Ειδικά τους επι πτυχίω τους γ..νε: 14/6 Ρευστά+Εδάφη1,15/6 Στατική2,17/6 Μπετο2 :clap:

Όχι τέλος της εξεταστικής το μπετό ρε παιδιά! Ό,τι χειρότερο.
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει... ~ Pablo Neruda
hydra

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Σάβ, 30 Ιαν 2016 12:36 am

molisnis8 έγραψε: Παλαιότερα το Μπετό 2 ήταν την τελευταία εβδομάδα τελευταίο μάθημα.Ίσως μπορεί να γίνει αλλαγή με το Δίκαιο γιατί και όσοι απο τους Συγκοινωνιολόγους δίνουν Αστικά Οδικά δε νομίζω να τους βολεύει μετα απο μιαμιση μέρα να δώσουν Μπετό 2. Εγώ αυτή την αλλαγή προτείνω. Πείτε και οι υπόλοιποι...

Κι αντίστοιχα η αλλαγή με το Δίκαιο δε θα βολεύει τους γεωτεχνικούς με την αλληλεπίδραση και όσους υδραυλικούς έχουν υδροηλεκτρικά που θα έχουν πάλι 1,5 μέρα. Αν αλλάξει και πάει τελευταία εβδομάδα ας πάει στη θέση των επιλογής...Δευτέρα,ώστε να υπάρχει έστω το ΣΚ.

edit: Είναι το Άγιο Πνεύμα τότε. Αλλά και πάλι...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό dirematitis » Σάβ, 30 Ιαν 2016 12:48 am

Αντί να αλλάξει το πρόγραμμα του 8ου, που είναι και πιο περίπλοκο, γιατί δε γίνονται μερικές αλλαγές σε 2ο και 3ο; Επειδή πολλοί έχουν θέμα με μπετό 2 και ρευστά, ας βάλουν τα ρευστά στη θέση των πιθανοτητων και ας πάνε την πειραματική αντοχή υλικών Δευτέρα, ώστε να έχουν 3 μέρες καθαρές για ρευστά + εύκολο μάθημα προηγουμένως.
dirematitis

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό molisnis8 » Σάβ, 30 Ιαν 2016 1:19 am

dirematitis έγραψε:Αντί να αλλάξει το πρόγραμμα του 8ου, που είναι και πιο περίπλοκο, γιατί δε γίνονται μερικές αλλαγές σε 2ο και 3ο; Επειδή πολλοί έχουν θέμα με μπετό 2 και ρευστά, ας βάλουν τα ρευστά στη θέση των πιθανοτητων και ας πάνε την πειραματική αντοχή υλικών Δευτέρα, ώστε να έχουν 3 μέρες καθαρές για ρευστά + εύκολο μάθημα προηγουμένως.

Και αυτό μπορεί να γίνει. Το σίγουρο είναι ότι δε πρέπει να μείνουν όπως έχουν. Υπάρχουν λύσεις ώστε να μην είναι την ίδια εβδομάδα.
molisnis8

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό molisnis8 » Σάβ, 30 Ιαν 2016 1:22 am

hydra έγραψε:
georgecv έγραψε:Ποιός φωστήρας εμπνεύστηκε αυτό το άθλιο προσχέδιο? :lol:

Όχι τέλος της εξεταστικής το μπετό ρε παιδιά! Ό,τι χειρότερο.

Πάντως όλα τα χρόνια απ ότι θυμάμαι το μπετό ήταν από τα τελευταία μαθήματα και δεν είχε κάποιος θέμα.
molisnis8

Δημοσίευσηαπό molisnis8 » Σάβ, 30 Ιαν 2016 1:31 am

Jiggly έγραψε:
molisnis8 έγραψε: Παλαιότερα το Μπετό 2 ήταν την τελευταία εβδομάδα τελευταίο μάθημα.Ίσως μπορεί να γίνει αλλαγή με το Δίκαιο γιατί και όσοι απο τους Συγκοινωνιολόγους δίνουν Αστικά Οδικά δε νομίζω να τους βολεύει μετα απο μιαμιση μέρα να δώσουν Μπετό 2. Εγώ αυτή την αλλαγή προτείνω. Πείτε και οι υπόλοιποι...

Κι αντίστοιχα η αλλαγή με το Δίκαιο δε θα βολεύει τους γεωτεχνικούς με την αλληλεπίδραση και όσους υδραυλικούς έχουν υδροηλεκτρικά που θα έχουν πάλι 1,5 μέρα. Αν αλλάξει και πάει τελευταία εβδομάδα ας πάει στη θέση των επιλογής...Δευτέρα,ώστε να υπάρχει έστω το ΣΚ.

20 Ιουνίου Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος άρα δε θα δοθούν μαθήματα. Οπότε προτείνω Αλληλεπιδραση και Υδροηλεκτρικα να πάνε την ημέρα που είναι το Μπετό 2 δηλαδή Παρασκευή 17/6. Τα επιλογής να μεταφερθούν μια μέρα μετά δηλαδή Τρίτη 21/6 και το μπετό 2 να πάει Παρασκευή 24/6 τελευταίο μάθημα. Νομίζω αυτό βολεύει πιο πολύ όλους, και του 8ου εξαμήνου. Αλλιώς ας γίνει αλλαγή στο 2ο εξάμηνο Ρευστά με Πιθανότητες, αν και πάλι πιστεύω ότι το Μπετό εκεί που είναι τώρα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους.
molisnis8

Δημοσίευσηαπό molisnis8 » Σάβ, 30 Ιαν 2016 1:33 am

molisnis8 έγραψε:
Jiggly έγραψε:

20 Ιουνίου Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος άρα δε θα δοθούν μαθήματα. Οπότε προτείνω Αλληλεπιδραση και Υδροηλεκτρικα να πάνε την ημέρα που είναι το Μπετό 2 δηλαδή Παρασκευή 17/6. Τα επιλογής να μεταφερθούν μια μέρα μετά δηλαδή Τρίτη 21/6 και το μπετό 2 να πάει Παρασκευή 24/6 τελευταίο μάθημα. Νομίζω αυτό βολεύει πιο πολύ όλους, και του 8ου εξαμήνου. Αλλιώς ας γίνει αλλαγή στο 2ο εξάμηνο Ρευστά με Πιθανότητες, αν και πάλι πιστεύω ότι το Μπετό εκεί που είναι τώρα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους.

ΆΚΥΡΟ..πρέπει να αλλάξει και το Δίκαιο
molisnis8

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες