Από πότε εχει ύλη η Στατικη? Ότι βλέπει να αφορά χάραξη MQN και μέθοδο δυνάμεων για υπολογισμό παραμορφώσεων τα διαβάζεις! Τώρα με τοσα βιβλία που προτείνονται στη Στατικη δεν ξερω για το συγκεκριμένο...αν το εχει παρει κανεις ας σου πει πιο συγκεκριμένα και και δεν νομίζω να υπαρχει κατι συγκεκριμένο....
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις, Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε, μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό, να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Γεωμετρικες μεθόδους δεν νομίζω...Και για υπερστατικους φορείς επίσης οχι, μόνο ισοστατικους κανουμε στην Στατική Ι...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις, Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε, μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό, να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Πάντως δεν πρόκεται να σου ζητήσουν να λύσεις θέμα με συγκεκριμένο τρόπο... Αν θεωρείς ότι σε βοηθάνε οι γεωμετρικές μέθοδοι, μάθε τις!!!
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa