Τεχνική Υδρολογία (2015-16)

Συντονιστής: University Editors

Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)

Δημοσίευσηαπό ganag » Σάβ, 07 Νοέμ 2015 4:21 pm

Αυτό που δεν χρησιμοποιούμε το my courses στο μαθημα της Τεχνικης Υδρολογιας, ας μου το εξηγησει καποιος που το καταλαβαινει. Πρεπει να στελνουμε τις εργασίες σε e-mail (παρόλο που εχει ηλεκτρονική υποβολή των ασκήσεων),να ψαχνουμε τις ασκήσεις στο site τους και γενικα να ψαχνουμε.. Δεν καταλαβαινω την χρησιμότητα του my courses πλεον, οι μονοι το χρησιμοποιουν ειναι ο Σταμος και Τσιαμπάος.
ganag

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Σάβ, 07 Νοέμ 2015 4:39 pm

ganag έγραψε:Αυτό που δεν χρησιμοποιούμε το my courses στο μαθημα της Τεχνικης Υδρολογιας, ας μου το εξηγησει καποιος που το καταλαβαινει. Πρεπει να στελνουμε τις εργασίες σε e-mail (παρόλο που εχει ηλεκτρονική υποβολή των ασκήσεων),να ψαχνουμε τις ασκήσεις στο site τους και γενικα να ψαχνουμε.. Δεν καταλαβαινω την χρησιμότητα του my courses πλεον, οι μονοι το χρησιμοποιουν ειναι ο Σταμος και Τσιαμπάος.

Σοβαρά τώρα? :lol: :lol: :lol:
Νομίζω πως ώρες,ώρες απλά ψάχνουμε αφορμές για να γκρινιάζουμε...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό tsimento_lagneia » Σάβ, 07 Νοέμ 2015 4:41 pm

Αυτό που δεν χρησιμοποιούμε το my courses στο μαθημα της Τεχνικης Υδρολογιας, ας μου το εξηγησει καποιος που το καταλαβαινει. Πρεπει να στελνουμε τις εργασίες σε e-mail (παρόλο που εχει ηλεκτρονική υποβολή των ασκήσεων),να ψαχνουμε τις ασκήσεις στο site τους και γενικα να ψαχνουμε.. Δεν καταλαβαινω την χρησιμότητα του my courses πλεον, οι μονοι το χρησιμοποιουν ειναι ο Σταμος και Τσιαμπάος.

Προσωπικη αποψη μιας και ποτε σχεδον (ειχε ερθει μια φορα) απο το μυ κουρσες δεν εχει σταλει εμαιλ οτι παραδοθηκε η εργασια σου .. κανοντας τον δικηγορο του διαβολου ,σε περιπτωση λοιπον που χαθει η ηλεκτρονικη εργασια εσυ θα παραπονιεσαι και θα λες στο τελος στον αντιστοιχο διδασκοντα μα εγω την εστειλα και θα σου λεει εγω δεν πηρα τιποτα ... σε αντιθεση λοιπον με το εμαιλ σου , που ολα καταγραφονται και φενονται στα απεσταλμενα

οποτε θα σου ελεγα ειναι καλυτερο να στελνεις με εμαιλ :)

Spoiler: show
Off topic:
καλα φιλε μου πρωτο ποστ ηταν για παραπονα κριμα... :crazy: επρεπε να ανεβασεις τιποτα στο τι ακουτε τωρα για καλωσόρισμα :D
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
tsimento_lagneia

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό αντωνο1944 » Τρί, 10 Νοέμ 2015 1:54 pm

για παρασκευη 13/11 υπαρχει καποια ασκηση για παραδοση στο 1ο τμημα??ή για καποια άλλη ημερομηνία??
αντωνο1944

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τρί, 10 Νοέμ 2015 5:27 pm

Νομιζω η πεμπτη ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Δημοσίευσηαπό mike13 » Παρ, 13 Νοέμ 2015 4:06 pm

Στην 5η ασκηση πως ειπε οτι υπολογιζουμε το σφαλμα ΔΗ για καθε τιμη?
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Άβαταρ μέλους
mike13

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Παρ, 13 Νοέμ 2015 4:18 pm

Για τις μερες που εχεις την παροχη θα υπολογισεις την εκτιμομενη σταθμη και στην συνεχεια θα αφαιρεσεης αυτο απο την σταθμη του σταθμηγραφου ...
Μετα θα βρεις την διαφορα μεταξυ των ΔΗ που εχεις βρει και θα τα διεραισεις με τα διαστηματα που πρεπει να μοιραστει . Τελος θα το προσθεσεις (ή αφαιρεσεις , αναλογα με τι ορισες το ΔΗ) απο την σταθμη του σταθμηγραφου , οποτε θα σου προκυψουν οι διορθωμενες σταθμες .
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Δημοσίευσηαπό mike13 » Παρ, 13 Νοέμ 2015 4:29 pm

Ετσι δεν θα βγει ιδιο ΔΗ για καθε διαστημα? :)
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Άβαταρ μέλους
mike13

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Παρ, 13 Νοέμ 2015 4:52 pm

ΔΗ ειναι αυτο που θα αφαιρεσεις απο την καθε τιμη του σταθμηγραφου ... Ομως μπορεις να εξαγεις μονο τρεις εκτιμωμενες σταθμες απο τις παροχες που δινονται . Οποτε καπως πρεπει να βρεις ΔΗ για καθε τιμη του σταθμηγραφου . Για αυτο βρισκεις εναβημα το οποιο θα σου δωσει ΔΗ για καθε μετρηση . Αυτο γινεται βρισκοντας την διαφορα μεταξυ δυο ΔΗ και ισομοιραζοντας αυτο σε καθε τιμη που σου λειπει . Ελπιζω να εγινα κατανοητος . Εχει και pdf στις διαλεξεις με εναν παρομοιο πινακα συμπληρωμενο ..
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Δημοσίευσηαπό sen » Παρ, 20 Νοέμ 2015 7:50 pm

η 6 άσκηση είναι για σήμερα ή για την άλλη εβδομαδα?
sen

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 5ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες