Αφού τις βρήκα που τις βρήκα για τον εαυτό μου: Μιας και δεν υπάρχουν πλέον στο mycourses,οι φετινές σημειώσεις του κ.Κατσαρέλη (κλειστοί & ανοιχτοί αγωγοί) ανέβηκαν στο πάνελ
Καλό διάβασμα!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Καλησπέρα, θα ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακουστει λίγο κουφό, αλλά ελπίζω να βρεθει κάποιος να έχει μια απάντηση: Οταν λύνουμε τα τυπικά προβλήματα υποτίθεται ότι κρατάμε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό ψηφίων σε κάθε μέγεθος. Για τον υπολογισμό των υπόλοιπων μεγεθών θα κρατήσουμε τη στρογγυλοποιημένη τιμή ή όλα τα δεκαδικά ψηφία που βγαζει το κομπιουτερακι???
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
Ακριβώς όπως τα λεει ο/η structural από πάνω...βασικά κι αν έχεις κομπιουτεράκι με μνήμες είναι καλύτερο να αποθηκεύεις τα ενδιάμεσα αποτελέσματα εκεί. Αλλά στο τέλος, οπωσδήποτε να στρογγυλοποιείς το αποτέλεσμα κρατώντας κανα 2 μόνο δεκαδικά. Αλλιώς είναι ''εκτός λογικής μηχανικού'', όπως λέει, και πάλι δεν είναι αποδεκτό.
Παιδια ξερει κανεις τι μπορουμε να εχουμε μαζι μας στην εξεταση ;; Π.χ μπορω να εχω εκτυπωμενα τα αρχεια που εχουν ανεβασει στο μαικορσις ; Ρωταω γιατι στους ανοιχτους αγωγους το βιβλιο δεν μας καλυπτει ... Επισης γνωριζει κανεις αν οι ασκησεις ειναι απλες εφαρμογες των προβληματων που υπαρχουν στα pdf (ΘΠ1 , ΘΠ2 κλπ κλπ ) Δηλαδη εμεις απλως πρεπει να καταλαβουμε ποτε εφαρμοζουμε την εκαστοτε λυση αυτουσια οπως περιγραφεται στα pdf ;;
Το μάθημα ακολουθεί τη λογική που είχε αρχίσει από το έτος μας και στη ΜτΡ: τυπολόγιο και βιβλίο. Εκεί μπορείς να σημειώσεις βέβαια ότι θες.
Εγώ δεν έδωσα το μάθημα το χειμώνα,οπότε δεν έχω ιδία πείρα για τα θέματα. Δες αυτά που υπάρχουν στο πάνελ και θα έχεις μια ιδέα. *Υπήρχε μια αλλαγή στη μορφή των θεμάτων της τελευταίας εξεταστικής (περισσότερες -μικρότερες ασκήσεις) που ίσως ακολουθηθεί και τώρα