GiannisRad έγραψε:Και επειδη οταν ειχα πει αρνητικα πραγματα για τον Συριζα, πεταχτηκε τοτε ο Oxido να υπερασπιστει το κομμα, οτι ταχα μου αν δεν ειχαμε συριζα θα ειχαν ηδη μειωθει μισθοι και συνταξεις, ρωταω εγω: αυξηση στους φορους δεν ειναι μειωση αγοραστικης δυναμης; Το προγραμα που παμε να ψηφισουμε, δεν ειναι αυτο που προτειναν οι εταιροι; Παλι με email δεν επικοινωνουμε; Που ειναι η διαφορα με πριν; Στο οτι τωρα ταχα μου θα σηκωσουν το βαρος οι πλουσιοι; Που ειναι ο φορος μεγαλης περιουσιας; Γιατι ειναι εδω ο ενφια ακομα; Που ειναι το αφορολογητο 12000 ευρω;
O Oxydo θα υπερασπίζεται το κόμμα όταν αυτό είναι αριστερό, ριζοσπαστικό και επιχειρεί να κάνει τομές στην κοινωνία και θα το καταδικάζει όταν αυτό υποκύπτει, ενσωματώνεται και χάνει το ριζοσπαστισμό του.
Επειδή, προφανώς δεν με παρακολουθείς καιρό στο φόρουμ ή, σε περίπτωση που το κάνεις, δεν διαβάζεις προσεκτικά, θα σου θυμίσω
το σκεπτικό με το οποίο στηρίξαμε τον Σύριζα στις εκλογές.
Και για να μη νομίζεις ότι υπεκφεύγω, καθώς ποτέ δεν το έχω κάνει:
Η πρόταση που αυτή τη στιγμή ψηφίζεται στη βουλή είναι ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!.Η πρόταση αυτή είναι προδοτική για την αριστερά και καμία σχέση δεν έχει ούτε με την ίδια την αριστερά και τις παραδόσεις τις, ούτε με τα κοινωνικά κινήματα και τους αγώνες που ανέδειξαν τον Σύριζα στην κυβέρνηση. Είναι πρόταση που, αποδεχόμενη το δόγμα της ΤΙΝΑ (There Is No Alternative), θα βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες και τους αγώνες του καταπιεζόμενου λαού. Είναι πρόταση κοροϊδία απέναντι σε ένα λαό που, την Κυριακή, έφτυσε τα μνημόνια και τους εκφραστές τους στα μούτρα.
Ξεκάθαρα πράγματα.
Αν, εκτός απροόπτου, η κυβέρνηση παραμείνει και έρθει αυτή η συμφωνία, τότε
θα τη ρίξουμε και αυτή. Όπως κάναμε και με τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και τον Σαμαρά.
Υ.Γ. Το 12% στα κέρδη των επιχειρήσεων άνω των 500.000 € δεν είναι στη νέα πρόταση. Οπότε το ότι τα βάρη μετατίθενται στους πλουσίους δεν στοιχειοθετείται κάπως.