Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2014-15 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2014-15 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τετ, 08 Ιούλ 2015 6:30 pm

Edchar δεν διαφωνω καπου συγκεκριμενα εκτος του οτι θεωρω θα πρεπει να ειναι δυνατον καποιος αν εχει ασχοληθει με το μαθημα , χωρις να εχει πατησει στο μαθημα , να μπορει να το περασει ... Οι ασκησεις που ηταν για επιλυση δεν ειχαν αντικρισμα με τις απαιτησεις του διαγωνισματος ... Τωρα θα μου πεις οτι αν παρεδιδες ασκξσεις επαιρνες τους εξτρα βαθμους και περναγες ανετα .... Ενα ακομα θεμα με την εξεταση ηταν οτι δεν ηταν στον ιδιο βαθμο δυσκολιας ολα τα διαγωνισματα , με τους τριτους , θεωρω , να εχουν ευκολοτερα απο τους αλλους δυο ... (αυτο νομιζω συνιστα φαινομενο αυθαιρεσιας)

ΥΓ.Ποτε εγινε κανονικοποιηση στην Γεωμετρια ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό edchar » Τετ, 08 Ιούλ 2015 6:50 pm

TheMaster έγραψε:Edchar δεν διαφωνω καπου συγκεκριμενα εκτος του οτι θεωρω θα πρεπει να ειναι δυνατον καποιος αν εχει ασχοληθει με το μαθημα , χωρις να εχει πατησει στο μαθημα , να μπορει να το περασει ...

Δηλαδή ο άλλος ασχολήθηκε τόσο που δεν ρώτησε καν ποιά κεφάλαια έγιναν στο μάθημα! Τόση ενασχόληση; Τί συζητάμε εδώ ρε παιδιά; Ας πούμε Πιθανότητες ρώτησαν: Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να πεί ακριβώς τί διδάχτηκε φέτος; και ο ice92 έκατσε και τα έγραψε όλα! Όλα όμως..

TheMaster έγραψε:Ενα ακομα θεμα με την εξεταση ηταν οτι δεν ηταν στον ιδιο βαθμο δυσκολιας ολα τα διαγωνισματα , με τους τριτους , θεωρω , να εχουν ευκολοτερα απο τους αλλους δυο ... (αυτο νομιζω συνιστα φαινομενο αυθαιρεσιας)

Αυτό νομίζω πάει για τη MatLab! Αυτό ναι είναι αυθαιρεσία αν όντως τα θέματα ήταν διαφορετικής δυσκολίας. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θεσμικά Πάλι. Ας ζητήσουμε να θεσμοθετηθεί να είναι υποχρεωτική η ανάρτηση όλων των θεμάτων των εξετάσεων, όλων των τυχών ομάδων. Τονίζω το Θεσμικά γιατί οι μάζες μπορούν να μαζεύονται μετά σε γραφεία καθηγητών χωρίς να το μαθαίνουμε πολλοί και να ζητάνε άλλες κανονικοποιήσεις. Αν είσαι καθηγητής και υποκύψεις σε μία, τελείωσες μετά!
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Άβαταρ μέλους
edchar

Δημοσίευσηαπό icepink » Τετ, 08 Ιούλ 2015 6:56 pm

Off topic:
Το γεγονός ότι σε μία φοιτήτρια πέρυσι στη Γεωμετρία το 3άρι έγινε 5 δε συνιστά κανονικοποίηση για όλο το έτος
If you can't play the game, play the gamer
Άβαταρ μέλους
icepink

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Τετ, 08 Ιούλ 2015 6:57 pm

Μα δεν ηταν θεμα υλης ή να μην ξερεις τι γινεται , αφου το μαθημα ηταν πολυ καλα οργανωμενο και η διαφανειες ηταν αρκετα καλες και θεωρητικα ηξερες σε τι εξεταζοσουν . Απλα αν διαβαζες οτι παρεχοταν και εκανες και τις ασκησεις που ηταν για παραδοση , δεν θα ησουν προετοιμασμενος για την εξεταση (τις πρωτες δυο) ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Δημοσίευσηαπό Red Mullet » Τετ, 08 Ιούλ 2015 9:37 pm

κανενα νεο απο Μηχανικη των Ρευστων ;;
Red Mullet

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό RaR-RiP » Πέμ, 09 Ιούλ 2015 1:56 am

Τα θέματα στην μηχανική 2 δεν είχαν καμία σχέση με προηγούμενες χρονιες. Το υλικό στο mycourses ηταν ελλιπεστατο και με αρκετά σοβαρό διάβασμα γκαρουτσο ίσως και 5 μέρες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ. και ναι θέλω να κοιτάω τα παλιά θέματα και να έχω μια ιδέα για το τι θέματα θα πεσουν. Και ναι θέλω να περνάω μαθηματα και να μην παρακολουθώ. Και όσοι θεωρούν ότι δεν ειναι σωστό αυτό ας προτείνουν τίμια και ωραία ότι θέλουν να έχουν απουσίες τα μαθηματα για να "ανταμοιβεται ο κόπος" τους και αυτών που ξέρουν και θα γίνουν καλύτεροι μηχανικοί. Και ας μην ανταμοιφθει ο δικός μου κόπος που δουλεύω και δν μπορω να τραβιεμαι πρωινιάτικα στις διαλέξεις.. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό εγώ θα παω να διαμαρτυρηθώ για το γεγονός ότι δεν περασα και για να είμαι ειληκρινης δεν ξερω καν το όνομα του καθηγητή που κάνει το μαθημα.
RaR-RiP

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό stefvar » Πέμ, 09 Ιούλ 2015 11:59 am

γνωρίζουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα στα <<στοιχεία φιλοσοφίας και θεωρίας γνώσεων>>???
stefvar

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό kostakio7 » Πέμ, 09 Ιούλ 2015 12:41 pm

παιδια ξερει κανεις κατι για μπετο 2;;
kostakio7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό george16 » Πέμ, 09 Ιούλ 2015 3:22 pm

Όποιος πάει να δει την Αντισεισμική Τεχνολογία 1 ας βγάλει και φωτογραφίες για εμάς πλιζζζζ.
george16

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2014-15 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό epicas » Πέμ, 09 Ιούλ 2015 3:31 pm

Στην αντισεισμική τεχνολογία 1 ,περιλαμβάνεται και ο αντισεισμικός σχεδιασμός ? :P
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες